Νέα

Έχετε προσφέρει χρήματα σε κάποια γνωστή ή άγνωστή σας για σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Αν και κανόνικά τέτοια θέματα ανοίγονται Κυριακές, είπα να κάνω την έκπληξη.  :2funny:
Η ερώτηση είναι η εξής:
Έχετε προσφέρει ποτέ χρήματα σε κάποια άγνωστη για να σας κάτσει, και αν ναι, με ποιό τρόπο το θέσατε και ποιό ήταν το αποτέλεσμα;
Ξεκαθαρίζω οτι δεν συζητάω για επαγγελματίες, αλλά για κοπέλες που είδατε κάπου, π.χ. κάποιο μπαράκι, στο δρόμο, σε κατάστημα κλπ.

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Πρέπει να σε ξέρει ρε φίλος έστω και λίγο! Εντελώς αγνωστη δεν γίνεται, και θέλει και τρόπο! Ναι το χω κάνει και δούλεψε.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Αν και κανόνικά τέτοια θέματα ανοίγονται Κυριακές, είπα να κάνω την έκπληξη.  :2funny:
Η ερώτηση είναι η εξής:
Έχετε προσφέρει ποτέ χρήματα σε κάποια άγνωστη για να σας κάτσει, και αν ναι, με ποιό τρόπο το θέσατε και ποιό ήταν το αποτέλεσμα;
Ξεκαθαρίζω οτι δεν συζητάω για επαγγελματίες, αλλά για κοπέλες που είδατε κάπου, π.χ. κάποιο μπαράκι, στο δρόμο, σε κατάστημα κλπ.
To είχα κάνει μια φορά στην Τσεχία τύπε. Τι μου θυμίζεις τώρα...

[xvideos]
]

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αν και κανόνικά τέτοια θέματα ανοίγονται Κυριακές, είπα να κάνω την έκπληξη.  :2funny:
Η ερώτηση είναι η εξής:
εγω ειχα στο μυαλο μου να το προτεινω στην ξαδερφη μου :grin: :rockon:

OP
OP
pipadoros

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Πρέπει να σε ξέρει ρε φίλος έστω και λίγο! Εντελώς αγνωστη δεν γίνεται, και θέλει και τρόπο! Ναι το χω κάνει και δούλεψε.
Πόσο λίγο δηλαδή; Να τη γνωρίσεις εκεί ή να την ξέρεις απο πριν;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
μια φιλη μου ολο δεν εχει κ ολο ψαχνει να δει πως θα βγαλει κανα φραγκο... ξερει οτι ειμαι πουτανοβιος... λετε να υπονοει κατι? λετε να χαθει η φιλια μεταξυ μας? λετε να δωσω πανω απο 100?

OP
OP
pipadoros

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
μια φιλη μου ολο δεν εχει κ ολο ψαχνει να δει πως θα βγαλει κανα φραγκο... ξερει οτι ειμαι πουτανοβιος... λετε να υπονοει κατι? λετε να χαθει η φιλια μεταξυ μας? λετε να δωσω πανω απο 100?
χαχαχαχα, πες της να έρθει σε μένα. Μην χαλάσετε τη φιλία σας.  :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ολα μεσα ,δωστα .....και κατευθειαν κωλο :fuck1: :cum:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Ξεκινα από το δεκάρικο φιλε , μπορεί να είναι φτηνιάρα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ε οχι κ πανω απο 100 ρε καυλιαρη! Στα 100 εχεις ηδη πολλες επιλογες σε cg! Σαν φιλη που ειναι θα σου κανει καμια φιλικη τιμη αλλιως δε λεει!  :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τελευταια της επεσε κ το κινητο απ τα χερια... ειναι σε αναγκη ... νομιζω οτι με κωλο κ πιτσιλισμα στα μουτσουνια ενα 100αρικο ειναι οκ!  :fuck2:

OP
OP
pipadoros

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Χώσου! Και οι δύο κερδισμένοι θα βγείτε. :fuck2:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Το ερωτημα προσφερεται για φανταστικες ιστοριες  :grin:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
όχι σε άγνωστη, αλλά σε γνωστή, δίκην παιγνίου αποπλάνησης και εκμαυλισμού (ούτως ή άλλως θα γινόταν). Σημειώνω: Τα πήρε.... Έτσι είναι τα σωστά παίγνια.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
όχι σε άγνωστη, αλλά σε γνωστή, δίκην παιγνίου αποπλάνησης και εκμαυλισμού (ούτως ή άλλως θα γινόταν). Σημειώνω: Τα πήρε.... Έτσι είναι τα σωστά παίγνια.

Δηλαδή φιλε πλήρωσες κάποια που θα σου καθόταν και δωρεάν?  :think:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
To πολυ 50 δωσε.Αμα ψωμολυσσαει θα σου κατσει κ με λιγοτερα...το χω κανει κ γω...κ με 20 ευρω γαμησα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom