Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.933
- Πόντοι
- 736
Μεγαλη καρδια.ΠΟΛΥ μικρο πορτοφολι....Μεγάλη καρδιά ή μεγαλο πορτοφολι;
Μεγαλη καρδια.ΠΟΛΥ μικρο πορτοφολι....Μεγάλη καρδιά ή μεγαλο πορτοφολι;
Το "σ'αγαπω" σε μια πουτανα πρεπει να μπορει να υποστηριχθει οικονομικα. Αλλιώς μιλας στον τοιχο...Μεγαλη καρδια.ΠΟΛΥ μικρο πορτοφολι....
Γνωμη σου και ευγε....Το "σ'αγαπω" σε μια πουτανα πρεπει να μπορει να υποστηριχθει οικονομικα. Αλλιώς μιλας στον τοιχο...
Δεν ειναι απλα γνωμη, ειναι βιωμα....Γνωμη σου και ευγε....
Εγω ειμαι αγαπησιαρης.Δεν ειναι απλα γνωμη, ειναι βιωμα....
Να μην εισαι. Ειναι λαθος. Το κοστος του ειναι πολυ ακριβο. Πιστεψε με.Εγω ειμαι αγαπησιαρης.
Νταξει Μητερα Τερεζα.Οτι πεις.Να μην εισαι. Ειναι λαθος. Το κοστος του ειναι πολυ ακριβο. Πιστεψε με.
Μην ειρωνευεσαι. Εγω προειδοποιησα. Να το θυμασαι στη ζωη σου αυτο...Νταξει Μητερα Τερεζα.Οτι πεις.
Οτι πειτε Πατερα Φραγκισκο ω αλαθητε Παπα του Πληρωμενου Ερωτα...Μην ειρωνευεσαι. Εγω προειδοποιησα. Να το θυμασαι στη ζωη σου αυτο...
Αποφασισε τι ειμαι τελικα, η Μητερα Τερεζα ή ο Πάπας Φραγκίσκος;Οτι πειτε Πατερα Φραγκισκο ω αλαθητε Παπα του Πληρωμενου Ερωτα...
Οτι επιλεξεις!Εγω δεν ειμαι απο αυτους που κανουν φροντιστήριο στους αλλους.Οτι δηλωσεις μαν μου...Αποφασισε τι ειμαι τελικα, η Μητερα Τερεζα ή ο Πάπας Φραγκίσκος;
Τι ταπεινότης!Οτι επιλεξεις!Εγω δεν ειμαι απο αυτους που κανουν φροντιστήριο στους αλλους.Οτι δηλωσεις μαν μου...
Αλλοιμονο...Τι ταπεινότης!
αστον ρε φιλε για ποιον λογο να τον βοηθησεις;Δεν ειναι απλα γνωμη, ειναι βιωμα....
Κορίτσια της δουλειας νατο το θυμα. Σταμπαρετε τονΕίχα ανέβει Θεσσαλονίκη για 2 μήνες πριν καιρό για μια εξωτερική δουλειά.
Είχα γίνει τακτικός θαμώνας σε στούντιο με επισκέψεις στην γυναικάρα την Αλινα.
Τότε κιόλας φρέσκο χωρισμένος δεν είχα διάθεση ούτε εγώ ούτε το εργαλείο μου. Βρήκα την Αλινα και πυροβολούσα συνεχώς. Ξανά ένιωσα!
Ε μια μέρα ήταν και αυτή τρυφερή με είχε καταλάβει ότι δεν ήμουν καλά και εκεί που τελειώνω την λέω θέλω να σε παντρευτώ να έρθεις Αθήνα να μείνουμε μαζί.
Γέλασε και λέει δεν είμαι εγώ για αυτά. Κάθε μέρα την τιμούσα και την πήγαινα και από ένα δωράκι...
Σ αγαπώ δεν είπα αλλά εμείς οι άντρες αν μας ικανοποιεί μια γυναίκα και δεν είμαστε τότε και σε καλή φάση εύκολα το λέμε πιστεύω.
Να την προσέχετε εσείς που είστε βόρειοι είναι και κούκλα και καλό κορίτσι.
Βασικά αυτό που θέλω είναι να πάψουν να βρίσκουν θύματα οι επιτήδειοι αυτού του κόσμου. Αλλά αν δεν υπήρχαν οι χαζοί τι θα κάναν οι ξύπνιοι;αστον ρε φιλε για ποιον λογο να τον βοηθησεις;
Κορίτσια της δουλειας νατο το θυμα. Σταμπαρετε τον
Ναι, ειδικά καλό κορίτσι...Είχα ανέβει Θεσσαλονίκη για 2 μήνες πριν καιρό για μια εξωτερική δουλειά.
Είχα γίνει τακτικός θαμώνας σε στούντιο με επισκέψεις στην γυναικάρα την Αλινα.
Τότε κιόλας φρέσκο χωρισμένος δεν είχα διάθεση ούτε εγώ ούτε το εργαλείο μου. Βρήκα την Αλινα και πυροβολούσα συνεχώς. Ξανά ένιωσα!
Ε μια μέρα ήταν και αυτή τρυφερή με είχε καταλάβει ότι δεν ήμουν καλά και εκεί που τελειώνω την λέω θέλω να σε παντρευτώ να έρθεις Αθήνα να μείνουμε μαζί.
Γέλασε και λέει δεν είμαι εγώ για αυτά. Κάθε μέρα την τιμούσα και την πήγαινα και από ένα δωράκι...
Σ αγαπώ δεν είπα αλλά εμείς οι άντρες αν μας ικανοποιεί μια γυναίκα και δεν είμαστε τότε και σε καλή φάση εύκολα το λέμε πιστεύω.
Να την προσέχετε εσείς που είστε βόρειοι είναι και κούκλα και καλό κορίτσι.
Ενταξει..δε το λες εκμεταλλευση..αλλα ουτε και να στεκεσαι...εκτιμας αν καποια στο προσφερει καλα κ περνας καλα...χειροτερη εκμεταλλευση βρισκεις σε κατι γκομενες εξω...ουτε αυτες αξιζουν και τιποτα περισσοτερο...βεβαια εξαιρεσεις παντα υπαρχουν.Ναι, ειδικά καλό κορίτσι...
Ρε πραγματικά δεν μπορεί ορισμένοι να είστε τόσο κορόιδα! Σε τοποθέτησε friendzone, ή μαλλον πελάτηςzone, κι εσύ εκεί κολλημένος μαζί της... μην τις δίνετε αξία που δεν έχουν. Να δίνετε αξία σε γυναίκες που πραγματικά το αξίζουν. Όχι σε αυτές που εκμεταλλεύονται τις μοναξιές μας και τις καύλες μας.
Οι ιεροδουλες δε σε κοροιδευουν γιατι συνειδητα εσυ τις επιλεγεις δινεις χρηματα κ πας μαζι τους...το ξερεις πως τη δουλεια τους κανουν...εκμεταλλευδη θα ηταν αν κσποια σου πουλησει ερωτες ιεροδουλη και μη...διχως να το πιστευει...συμβαινει σε ολες τις περιπτωσεις...στις ιεροδουλες ομως ο λογαριασμος ειναι πιο ξεκαθαρος.Ενταξει..δε το λες εκμεταλλευση..αλλα ουτε και να στεκεσαι...εκτιμας αν καποια στο προσφερει καλα κ περνας καλα...χειροτερη εκμεταλλευση βρισκεις σε κατι γκομενες εξω...ουτε αυτες αξιζουν και τιποτα περισσοτερο...βεβαια εξαιρεσεις παντα υπαρχουν.