Νέα

Έχετε πει ποτέ σε πουτάνα «σ' αγαπώ»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hawkeye Argill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
10
Like
2.933
Πόντοι
736

Billys91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
248
Πόντοι
20
Είχα ανέβει Θεσσαλονίκη για 2 μήνες πριν καιρό για μια εξωτερική δουλειά.
Είχα γίνει τακτικός θαμώνας σε στούντιο με επισκέψεις στην γυναικάρα την Αλινα.
Τότε κιόλας φρέσκο χωρισμένος δεν είχα διάθεση ούτε εγώ ούτε το εργαλείο μου. Βρήκα την Αλινα και πυροβολούσα συνεχώς. Ξανά ένιωσα!
Ε μια μέρα ήταν και αυτή τρυφερή με είχε καταλάβει ότι δεν ήμουν καλά και εκεί που τελειώνω την λέω θέλω να σε παντρευτώ να έρθεις Αθήνα να μείνουμε μαζί.
Γέλασε και λέει δεν είμαι εγώ για αυτά. Κάθε μέρα την τιμούσα και την πήγαινα και από ένα δωράκι...

Σ αγαπώ δεν είπα αλλά εμείς οι άντρες αν μας ικανοποιεί μια γυναίκα και δεν είμαστε τότε και σε καλή φάση εύκολα το λέμε πιστεύω.

Να την προσέχετε εσείς που είστε βόρειοι είναι και κούκλα και καλό κορίτσι.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
799
Πόντοι
81
Δεν ειναι απλα γνωμη, ειναι βιωμα....
αστον ρε φιλε για ποιον λογο να τον βοηθησεις;

Τότε κιόλας φρέσκο χωρισμένος δεν είχα διάθεση ούτε εγώ ούτε το εργαλείο μου. Βρήκα την Αλινα και πυροβολούσα συνεχώς. Ξανά ένιωσα!
Ε μια μέρα ήταν και αυτή τρυφερή με είχε καταλάβει ότι δεν ήμουν καλά και εκεί που τελειώνω την λέω θέλω να σε παντρευτώ να έρθεις Αθήνα να μείνουμε μαζί.
Γέλασε και λέει δεν είμαι εγώ για αυτά. Κάθε μέρα την τιμούσα και την πήγαινα και από ένα δωράκι...

Σ αγαπώ δεν είπα αλλά εμείς οι άντρες αν μας ικανοποιεί μια γυναίκα και δεν είμαστε τότε και σε καλή φάση εύκολα το λέμε πιστεύω.

Κορίτσια της δουλειας νατο το θυμα. Σταμπαρετε τον

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.420
Πόντοι
446
Γιατί είναι κακό να αγαπάς κάποιον που σου συμπεριφέρεται ωραία. Ειδικά μια κοπέλα που ανταλλάσσεις υγρά και πολλά άλλα. Δεν είμαστε όλοι Ρόκο Σιφρεντι να γαμάμε για κινηματογραφικό σκοπό. Οι περισσότεροι νομίζω οτι τις αγαπάτε, λίγοι πρέπει να είναι αυτοί που τις μισούν ή που είναι αδιάφοροι. Τώρα αν θα το εκφράσεις και με λόγια μικρή διαφορά έχει.

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21
αστον ρε φιλε για ποιον λογο να τον βοηθησεις;

Κορίτσια της δουλειας νατο το θυμα. Σταμπαρετε τον
Βασικά αυτό που θέλω είναι να πάψουν να βρίσκουν θύματα οι επιτήδειοι αυτού του κόσμου. Αλλά αν δεν υπήρχαν οι χαζοί τι θα κάναν οι ξύπνιοι;

Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
340
Πόντοι
21

Ναι, ειδικά καλό κορίτσι...:buck2:
Ρε πραγματικά δεν μπορεί ορισμένοι να είστε τόσο κορόιδα! Σε τοποθέτησε friendzone, ή μαλλον πελάτηςzone, κι εσύ εκεί κολλημένος μαζί της... μην τις δίνετε αξία που δεν έχουν. Να δίνετε αξία σε γυναίκες που πραγματικά το αξίζουν. Όχι σε αυτές που εκμεταλλεύονται τις μοναξιές μας και τις καύλες μας.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
60
Like
3.231
Πόντοι
2.666
Ναι, ειδικά καλό κορίτσι...:buck2:
Ρε πραγματικά δεν μπορεί ορισμένοι να είστε τόσο κορόιδα! Σε τοποθέτησε friendzone, ή μαλλον πελάτηςzone, κι εσύ εκεί κολλημένος μαζί της... μην τις δίνετε αξία που δεν έχουν. Να δίνετε αξία σε γυναίκες που πραγματικά το αξίζουν. Όχι σε αυτές που εκμεταλλεύονται τις μοναξιές μας και τις καύλες μας.
Ενταξει..δε το λες εκμεταλλευση..αλλα ουτε και να στεκεσαι...εκτιμας αν καποια στο προσφερει καλα κ περνας καλα...χειροτερη εκμεταλλευση βρισκεις σε κατι γκομενες εξω...ουτε αυτες αξιζουν και τιποτα περισσοτερο...βεβαια εξαιρεσεις παντα υπαρχουν.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
60
Like
3.231
Πόντοι
2.666
Ενταξει..δε το λες εκμεταλλευση..αλλα ουτε και να στεκεσαι...εκτιμας αν καποια στο προσφερει καλα κ περνας καλα...χειροτερη εκμεταλλευση βρισκεις σε κατι γκομενες εξω...ουτε αυτες αξιζουν και τιποτα περισσοτερο...βεβαια εξαιρεσεις παντα υπαρχουν.
Οι ιεροδουλες δε σε κοροιδευουν γιατι συνειδητα εσυ τις επιλεγεις δινεις χρηματα κ πας μαζι τους...το ξερεις πως τη δουλεια τους κανουν...εκμεταλλευδη θα ηταν αν κσποια σου πουλησει ερωτες ιεροδουλη και μη...διχως να το πιστευει...συμβαινει σε ολες τις περιπτωσεις...στις ιεροδουλες ομως ο λογαριασμος ειναι πιο ξεκαθαρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom