You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε πάει με μαύρη (όχι πουτάνα) ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Είχα και σχέση με μαύρη από την Νιγηρία ήταν φοβερή κοπέλα και στο γαμησι πύραυλος. Αυτό με την μυρωδιά ισχύει 100% γιατί λόγω γειτονιάς (Κυψέλη) μεγάλωσα με μαύρες και μαύρους στο σχολείο και στις παρέες και έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Για μενα δεν είναι αποκρουστική αλλά όταν ίδρωνε η πρώην μου στο κρεβάτι εκεί ζόριζε λίγο το πράγμα
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.759
- Πόντοι
- 3.556
Προσυπογράφω.Είχα και σχέση με μαύρη από την Νιγηρία ήταν φοβερή κοπέλα και στο γαμησι πύραυλος. Αυτό με την μυρωδιά ισχύει 100% γιατί λόγω γειτονιάς (Κυψέλη) μεγάλωσα με μαύρες και μαύρους στο σχολείο και στις παρέες και έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Για μενα δεν είναι αποκρουστική αλλά όταν ίδρωνε η πρώην μου στο κρεβάτι εκεί ζόριζε λίγο το πράγμα
Είχα πάει με μια μαύρη το 15. Κωλος να σπας καρύδια πάνω του. Αλλά και μια εσάνς αφρικανική. Όχι άθλια αλλά υπαρκτή.
Χαρακτηριστικό επίσης ήταν ότι ο κωλος ήταν σαν να επιανες βελούδινο ύφασμαΠροσυπογράφω.
Είχα πάει με μια μαύρη το 15. Κωλος να σπας καρύδια πάνω του. Αλλά και μια εσάνς αφρικανική. Όχι άθλια αλλά υπαρκτή.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 2.846
Αχ τι ωραία που περνάγαμε τότε με τον Yannis , τι μου θύμισες τώρα .....Τώρα μόλις τελείωσα. Πανέμορφη,ψηλη,φιτ με ανοίγματα,σπαγγάτο, κολαρα κλασσικά,βυζι μικρό πεσμένο κ σταφιδιασμένο ( αν το φτιάξει μιλαμε για τοπ μουνι). Κονε απο φβ,σκοπεύω να το κρατήσω δεν ειναι του χώρου γι αυτο κ το αναφέρω...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.292
- Πόντοι
- 10.336
σοκολατα>βανιλια
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.737
- Πόντοι
- 3.936
Με μια απο Αιθιοπια. Η γυναικα ηταν αγαλμα. Και μονο που γδυνοταν ηταν μαγεια. Το καταρτι ηταν συνεχως ορθιο ετοιμο για πλευση. Σκετη τσοντα η κυρια. Την ειχα για μερικους μηνες καβατζα με ακαπελα και κρεμπιεδες. Αλλα μολις ζορισε η φαση περι γαμου την εκανα με ελαφρα..
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 2.846
Απ ότι βλέπω πολλοί τα είχαμε ένα διάστημα με μαυρουκες , η αλήθεια είναι ότι έτσι και φας μια φορά σοκολάτα μετά κολας και θες παλι , πάντως είναι άλλη αίσθηση να μπαίνεις σε τουρλωμενη black κωλαρα και πόσο μάλλον να ρίχνεις και κρεμπιε στο ροζουλι της μουνάκι ......
Έλεγα στην επόμενη κοπέλα μου για πλάκα ότι μου άρεσε της πρώην μου της μαυρουλας που είχε ροζ μουνακι και έλεγε όλες ροζ έχουμε χαχαχαχαΑπ ότι βλέπω πολλοί τα είχαμε ένα διάστημα με μαυρουκες , η αλήθεια είναι ότι έτσι και φας μια φορά σοκολάτα μετά κολας και θες παλι , πάντως είναι άλλη αίσθηση να μπαίνεις σε τουρλωμενη black κωλαρα και πόσο μάλλον να ρίχνεις και κρεμπιε στο ροζουλι της μουνάκι ......
Osa Lovely ή κάνω λάθος?σοκολατα>βανιλια
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.292
- Πόντοι
- 10.336
μαλακια σου τυπε, επρεπε να επενδυσεις σε ενα κουτσουβελο και να το στειλεις να παιζει μπασκετΜε μια απο Αιθιοπια. Η γυναικα ηταν αγαλμα. Και μονο που γδυνοταν ηταν μαγεια. Το καταρτι ηταν συνεχως ορθιο ετοιμο για πλευση. Σκετη τσοντα η κυρια. Την ειχα για μερικους μηνες καβατζα με ακαπελα και κρεμπιεδες. Αλλα μολις ζορισε η φαση περι γαμου την εκανα με ελαφρα..
δεν εχω ιδεα, lovely ειναι σιγουρα και αποτι φαινεται τα παιρνει μεσα osa και να ειναιOsa Lovely ή κάνω λάθος?
αν δεν το ξερεις για τους μαυρους, οι λευκοι μυριζουνΕίχα και σχέση με μαύρη από την Νιγηρία ήταν φοβερή κοπέλα και στο γαμησι πύραυλος. Αυτό με την μυρωδιά ισχύει 100% γιατί λόγω γειτονιάς (Κυψέλη) μεγάλωσα με μαύρες και μαύρους στο σχολείο και στις παρέες και έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά. Για μενα δεν είναι αποκρουστική αλλά όταν ίδρωνε η πρώην μου στο κρεβάτι εκεί ζόριζε λίγο το πράγμα
μουχλα....
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.447
- Πόντοι
- 5.956
Once you go black, you never come back!
Είχαμε πάρει μαυρουλα 22χρονη παρτουζα στη minessota πριν 40 χρόνια περιπου,εγώ και ο κολλητός μου μεταπτυχιακοι φοιτητές τότε!
Στο DP ,ζορίστηκε ιδιαιτερα και σε ερώτηση μας,μας είπε ότι τα περι μεγέθους των μαύρων είναι μύθος!
Είχαμε πάρει μαυρουλα 22χρονη παρτουζα στη minessota πριν 40 χρόνια περιπου,εγώ και ο κολλητός μου μεταπτυχιακοι φοιτητές τότε!
Στο DP ,ζορίστηκε ιδιαιτερα και σε ερώτηση μας,μας είπε ότι τα περι μεγέθους των μαύρων είναι μύθος!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.292
- Πόντοι
- 10.336
Adriana MalaoOsa Lovely ή κάνω λάθος?
Μας έφτιαξες!!!Adriana Malao
Σκέψου να μην έχεις κάνει και μπάνιοαν δεν το ξερεις για τους μαυρους, οι λευκοι μυριζουν
μουχλα....