Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Αν πασαλείψω με φούμο το Λίλα και πάω,πιάνεται?
Αν πασαλείψω με φούμο το Λίλα και πάω,πιάνεται?
Γενικά οι αφρικανές έχουν πολύ διαφορετική νοοτροπία απο τις ευρωπαίες και "δένονται" με τον σύνροφο/αντρα τους και την οικογένειά τους πολύ περισσότερο.
Οι ωραιότερες αφρικανές ,κατά τη γνώμη μου πάντα, ισως και να λαθεύω, είναι οι [size=15pt]Νιγηριανές[/size] - αν και όλα εκει είναι σχετικα,αφου στη χωρα υπάρχουν ενα σωρό φυλές,οποτε το "νιγηριανές" ειναι πολύ φλού. Ωραίες επίσης ειναι οι Αιθιοπίδες,αν και κατα την άποψη πολλών ανθρωπολόγων οι αιθιοπες και οι βορειότεροι ερυθραίοι και Σουδανοι, δεν κατατάσσονται στους καθαρα αφρικανικούς λαούς (πολλοι απο αυτους είναι και σχεδον λευκοι). [ παρεμπιπτόντως να πώ ότι θεωρώ οτι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ,οπως φαίνεται εξ άλλου καθαρά απο τις εικονογραφήσεις ( πρόσωπα, σωματότυποι, σχημα χεριών και ποδιών χαρακτηριστικο) στις πυραμιδες κλπ, δεν ηταν αλλοι απο τους Αιθιοπες. ] Ενας ξεχωριστός λαός ειναι οι Ντογκόν της δυτικης Αφρικης, που έχουν αστρονομικες γνώσεις ανεξήγητες (στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά γι αυτο το θεμα). Γενικά οι αφρικανές έχουν πολύ διαφορετική νοοτροπία απο τις ευρωπαίες και "δένονται" με τον σύνροφο/αντρα τους και την οικογένειά τους πολύ περισσότερο.
Πριν 3 χρονια στο χωρο εργασιας μου τυχαια γνωρισα μια κοπελα απο αιθιοπια γυρω στα 25 ετη, μιλουσε αγγλικα'
ηταν γλυκια προσχαρη,ομορφη,και θυμιζε κατι απο τζανετ τζακσον.Γυρω στο 1,70 σε υψος και κατι παραπανω.
Πρεπει να ηταν καθολικη γιατι μου ειχε δειξει καποιες φωτος απο την εκκλησια τους που τραγουδουσαν.
Βγηκαμε εξω στην περιοχη της πλακας κι απο το α' ραντεβου καταληξαμε σπιτι μου.Ακολουθησε μασαζ και στην θεα του
γυμνου σωματος της επαθα πλακα.Ειχε χυμωδες τυπου λατιν σωματοτυπο. Φλογερες δεν εκανε γιατι το επαιζε αβγαλτη..
Η διεισδυση ομως ηταν το κατι αλλο, και συμπληρωνε ολα τα υπολοιπα.. ηταν πολυ χοτ.Στο 2ρο ραντεβου εδωσε κωλο
παρολο που δεν ειχε γραψει χιλιομετρα.Και στο 3ο.. ζητησε φακ ακαπελα αλλα δεν της εκανα την χαρη.Κατοπιν κατι
αρχισε να μου λεει για μεικτους γαμους κτλπ.. και την εκανα με ελαφρα.. Την ειδα προσφατα στο φ/β παντρεμενη πλεον
με εναν δικο της, μαζι με το παιδακι τους.
Τώρα μόλις τελείωσα. Πανέμορφη,ψηλη,φιτ με ανοίγματα,σπαγγάτο, κολαρα κλασσικά,βυζι μικρό πεσμένο κ σταφιδιασμένο ( αν το φτιάξει μιλαμε για τοπ μουνι). Κονε απο φβ,σκοπεύω να το κρατήσω δεν ειναι του χώρου γι αυτο κ το αναφέρω...
Οι ωραιότερες αφρικανές ,κατά τη γνώμη μου πάντα, ισως και να λαθεύω, είναι οι Νιγηριανές - αν και όλα εκει είναι σχετικα,αφου στη χωρα υπάρχουν ενα σωρό φυλές,οποτε το "νιγηριανές" ειναι πολύ φλού. Ωραίες επίσης ειναι οι Αιθιοπίδες,αν και κατα την άποψη πολλών ανθρωπολόγων οι αιθιοπες και οι βορειότεροι ερυθραίοι και Σουδανοι, δεν κατατάσσονται στους καθαρα αφρικανικούς λαούς (πολλοι απο αυτους είναι και σχεδον λευκοι). [ παρεμπιπτόντως να πώ ότι θεωρώ οτι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ,οπως φαίνεται εξ άλλου καθαρά απο τις εικονογραφήσεις ( πρόσωπα, σωματότυποι, σχημα χεριών και ποδιών χαρακτηριστικο) στις πυραμιδες κλπ, δεν ηταν αλλοι απο τους Αιθιοπες. ] Ενας ξεχωριστός λαός ειναι οι Ντογκόν της δυτικης Αφρικης, που έχουν αστρονομικες γνώσεις ανεξήγητες (στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά γι αυτο το θεμα). Γενικά οι αφρικανές έχουν πολύ διαφορετική νοοτροπία απο τις ευρωπαίες και "δένονται" με τον σύνροφο/αντρα τους και την οικογένειά τους πολύ περισσότερο.
Εχουν ομως βυζαρες!!!