papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.860
- Πόντοι
- 27.261
εχεις ανεβει level παιχτη.
μονο η ΛΙΖΑ (time) με εχει αφησει με το πουλι στο χερι κυριολεκτικα, επειδη ξεπερασα το χρονικο περιθωριο.Ο τιτλος μπορει να υλοποιηθει ως εξης:
-ενω γαμας να σηκωθει και να φυγει η πουτανα οποτε να μεινεις στον αερα να γαμας μονο το πλαστικο
Λίζα από Φυλής 71 όροφο και παλιά στο φυλής 54;μονο η ΛΙΖΑ (time) με εχει αφησει με το πουλι στο χερι κυριολεκτικα, επειδη ξεπερασα το χρονικο περιθωριο.
γι'αυτο και τη βαφτισα ετσι αλλωστε.
δεν προκειται να το ξεχασω ποτε αυτο ???
Ακούω ιστορίες στις οποίες φάγατε χωνάκι χωρίς παγωτό
Γαρνιτούρα χωρίς μπριζόλα
Από Φεράρι σας δώσαν μόνο τα ελαστικά(δίχως αμάξωμα και μηχανή)
Και στο γαμήσι μείνατε μόνο με τα πλαστικά(δίχως πουτάνα με μουνί)...
Ειναι κατηγορια απο μονος του!εχεις ανεβει level παιχτη.
Ακούω ιστορίες στις οποίες φάγατε χωνάκι χωρίς παγωτό
Γαρνιτούρα χωρίς μπριζόλα
Από Φεράρι σας δώσαν μόνο τα ελαστικά(δίχως αμάξωμα και μηχανή)
Και στο γαμήσι μείνατε μόνο με τα πλαστικά(δίχως πουτάνα με μουνί)...
Απίστευτος ο τύπος χαχαΠιστευω εχω κατι που ταιριαζει στην περιπτωση.
Το μονο μελος που δεν γαμουσε αλλα ετρεχε επι της Φυλης κι οποια του αρεσε
πληρωνε για να χυσει χωρις να γαμησει.
Ε, ρε τι εχει περασει απο το σαιτ!
Αν ελεγε αληθεια...σας παρουσιαζω τον μεγιστο foujim.
Η μια και μοναδικη κριτικη του, ολα του τα ποστ εκλεκτα!
![]()
Απίστευτος ο τύπος χαχα
Φάνηκε πολύ καυλωμένος με την ιδέα παρά με την πράξη![]()
επιβεβαιωνωΜου χρωστάτε τα τέλη "πνευματικής ιδιοκτησίας" για τον τίτλο του νήματος.![]()
Δωσε λινκ τυπεΜου χρωστάτε τα τέλη "πνευματικής ιδιοκτησίας" για τον τίτλο του νήματος.![]()
εχει και θρεντ με τον ιδιο τιτλο απο το 2011Δωσε λινκ τυπε
..κατι μου λεει οτι τελικα εφαγε παγωτο χωρις χωνακι τυπε!φιλος μου,τερματοφυλακας,
θρησκοληπτος
ειχε φτασει 28 και δεν ειχε γαμησει
ετεροφυλοφιλος και το τονιζω για να μην ακουσω καμμια μαλακία, αργοτερα εκανε 2 σχεσεις ολες κι ολες
οταν λοιπον δεν ειχε κανει ακομη τιποτα με γυναικα και τον ετρωγε η μαλακια, βλεπω στο σπιτι του προφυλακτικα, ανοιγμενο το κουτακι.
"τι τα κανεις ρε αφου δεν εχεις γκομενα" τον ρωταω.
"για εκπαιδευση, να τα συνηθισω για οταν ερθει η ωρα" μου λεει
ε αυτος πραγματικα ειχε γαμησει καποτα χωρις πουτανα
(2 φορες που ειχαμε φερει πουτανα σπιτι του εγω γαμησα στο διπλα δωματιο, αυτος οχι, ντροπαλος, θρησκος, αντε ψυχολογιστε τον, και αλλη μια φορα με γκομενα χρησιμοποιησα το σπτι του ως γαμηστρωνα τον εστειλα να παρει παγωτο και να αργησει)
ρε σβησε το τερματοφυλακας, ντροπη, τερματοφυλακας ηταν οντως η γκομενα που γαμησα και στο σπιτι του που μας το παραχωρησε ευγενικα ο ανθρωπας...κατι μου λεει οτι τελικα εφαγε παγωτο χωρις χωνακι τυπε!
Ο lucky striker το ανοιξε.εχει και θρεντ με τον ιδιο τιτλο απο το 2011
https://www.bourdela.com/forum/threads/echete-paei-me-kapota-choris-poytana.122685/
...τυπε εμενα παλι κατι με τρωει πως η γκομενα δεν ηρθε και ο τερματοφυλακας δεν πηγε για παγωτο...αδικως?ρε σβησε το τερματοφυλακας, ντροπη, τερματοφυλακας ηταν οντως η γκομενα που γαμησα και στο σπιτι του που μας το παραχωρησε ευγενικα ο ανθρωπας.
ΓΥΝΑΙΚΑ τερματοφυλακας σε γουοτερ πολο, κακε