rythmodamasths90
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε παπα μετραει αμα το χουμε εξομολογηθει?
μάλλον παπαδιά εννοείς!Σε παπα μετραει αμα το χουμε εξομολογηθει?
Nα πω 10 φορες το πατερ ημων,μετα να βουτηξω το πουτσο μου σε αγιασμο ωστε να γινει η καθαρση και μετα να τη γαμησω απο γκωλομάλλον παπαδιά εννοείς!
ξαναδές τον τίτλο...
τι είπε η θείτσα???
Στην γυναίκα σου και στους μπάτσους ποτέ δεν λες την αλήθεια.
Nα πω 10 φορες το πατερ ημων,μετα να βουτηξω το πουτσο μου σε αγιασμο ωστε να γινει η καθαρση και μετα να τη γαμησω απο γκωλο
εγω σε οσες το εχω πει το παιζουν και καλα σοκαρισμενες
μιλαω για τις ελλεεινιδες
τους φαινεται πολυ περιεργο πως κανει καποιος κατι τετοιο
και φυσικα ολες ειχαν πρωην που δεν ειχαν παει ποτε σε μπουρδελο
ουστ νουμερα
μονο αν ειναι ο αβραμηςΣε παπα μετραει αμα το χουμε εξομολογηθει?
Κοιτάξτε αν και δεν έχω πάει με πόρνη δεν νομίζω ότι είναι εντάξει να κάνετε τέτοια κουβέντα..Εκτός κι αν η κοπέλα που συναναστρέφεστε είναι καμιά που ξέρετε ότι έχει βάρδιες και μια χαζευει μαζί σας και μια με άλλους.Οπότε δεν υπάρχει και σοβαρό δέσιμο.
Νομίζω ότι μια γυναίκα στο άκουσμα ότι κάποιος πήγε με ιερόδουλες θα νιώθει όπως ένας άντρας αν ακούσει ότι μια γυναίκα βγήκε για ποτό και έτσι στα ξαφνικά πήγε και πηδήχτηκε με έναν Αλβανό και άλλη μέρα με έναν τυχαίο και άλλη μέρα με έναν έτσι για χαβαλέ..
Μην λέτε κουβέντα αλλά κάνετε κάτι σωστό και αφού περάσουν τουλάχιστον 2 μήνες από τότε που κάνατε τη "μαλακία" κάντε μια εξέταση αίματος.Το να πείτε τι κάναντε στη ν ερωτική σας ζωή είναι στο χέρι σας αν θέλετε να το πείτε,όμως όχι να μεταδόσετε καμια σύφιλη ή καμια ηπατίτιδα.
ζηλευεις τον αβραμη τυπε?
Σε γυναίκα δεν το έχω πει (ότι πάω με city tours).... αλλά ξέρω άντρα που του το έχω πει και έχει σοκαριστεί .... σε γυναίκα δεν θα το έλεγα για ένα πολύ απλό λόγο ... ένα μυστικό μπορεί να το ξέρουν 10000άντρες και να παραμένει μυστικό.... αν το μάθει μια γυναίκα παύει να είναι μυστικό.... και μετά δεν σου κάθεται ούτε θηλυκό κουνούπι...
ενω αντρες κουτσομποληδες δεν υπαρχουν νομιζετε...
Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα(μη ιερόδουλη, φιλη σας, αδερφη σας) ότι έχετε παει με πόρνη?
Πως αντιδρουν?
Επιλογή 1:Ναι, ακομπλεξάριστα ...τόχω καμάρι!
Επιλογή 2:Ναι, γιατι δεν είχα αλλη επιλογη ... με καταλαβε η γυναικα μου ή με καρφωασανε και ομολογησα
ως ελαφριντικο. :'(
Επιλογή 3:Οχι, τοχω μυστικό...ετσι είναι ο σωστος ο μπουρδελιάρης. ;)