jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πρεπει να μπει επιλογη << δεν ειμαι παντρεμενος, κανω οτι γουσταρω..>>
Πρεπει να μπει επιλογη << δεν ειμαι παντρεμενος, κανω οτι γουσταρω..>>
Εγω αναρωτιεμαι ποσο διαφορετικη θα ηταν η αντιδραση η δικη σας αν μια φιλη,γκομενα γνωστη σας αποκαλυπτε οτι καποιες φορες που το εχει αναγη καλει καποιο μειλ εσκορτ η γαμιετε με τον πρωτο τυπο που θα ψωνισει σε κανα μπαρ...πως θα την χαραχτηριζατε?
Καλα δε ειναι απαντηση αυτη....αυτο ειναι οτι μας συμφερει...Πολυ απλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ, ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
Εγω αναρωτιεμαι ποσο διαφορετικη θα ηταν η αντιδραση η δικη σας αν μια φιλη,γκομενα γνωστη σας αποκαλυπτε οτι καποιες φορες που το εχει αναγη καλει καποιο μειλ εσκορτ η γαμιετε με τον πρωτο τυπο που θα ψωνισει σε κανα μπαρ...πως θα την χαραχτηριζατε?
εεε και συ .. πολυ ψυχρος εισαι βρε.. εγω τις αγαπαω κανα λεπτο μετα το χυσιμοXAXA....Kαλη ερωτηση!!!!
Φρικαρουν οι γαμιολες...ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕ
Γενικα οι γυναικες εχουν ενα μειονεκτημα...Οτι δεν αντιλαμβανονται το σεξ διαχωρισμενο απο το γαμο, το ρομαντζο ή τη μητροτητα. Δε μπορουν να καταλαβουν οτι αμα εγω παω σε ενα μπουρδελο και γαμησω η υποθεση στο μυαλο μου τελειωνει το επομενο δευτερολεπτο απο οταν θα χυσω, και ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ....
Τοσο απλα!
Αμα το μυαλο σου ειναι τοσο προβληματικο ωστε δε μπορεις να καταλαβεις αυτο το τοσο απλο ζητημα, μετα δε μπορεις να καταλαβεις κι απο Μαθηματικα....δυστυχως!
Και αναρωτιεμαι γιατι κατι αναλογο να ακουγετε διαφορετικα στα δικα τους αυτια?τι θελεις να σου πει μπραβο?και μπραβο να σου πει παλι παρεξηγημενο θα ειναι..καλό ερώτημα πράγματι!
πολλές φορές μπορούμε να σκεφτούμε κάτι για κάποια μόνο και μόνο επειδή είναι απλά διαχυτική με τους άντρες φαντάσου να ακουγόταν και κάτι τέτοιο όπως περιγράφεις...
XAXA....Kαλη ερωτηση!!!!
Φρικαρουν οι γαμιολες...ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕ
Γενικα οι γυναικες εχουν ενα μειονεκτημα...Οτι δεν αντιλαμβανονται το σεξ διαχωρισμενο απο το γαμο, το ρομαντζο ή τη μητροτητα. Δε μπορουν να καταλαβουν οτι αμα εγω παω σε ενα μπουρδελο και γαμησω η υποθεση στο μυαλο μου τελειωνει το επομενο δευτερολεπτο απο οταν θα χυσω, και ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ....
Τοσο απλα!
Αμα το μυαλο σου ειναι τοσο προβληματικο ωστε δε μπορεις να καταλαβεις αυτο το τοσο απλο ζητημα, μετα δε μπορεις να καταλαβεις κι απο Μαθηματικα....δυστυχως!
οχι ελλεεινιδα τυπεΕγω αναρωτιεμαι ποσο διαφορετικη θα ηταν η αντιδραση η δικη σας αν μια φιλη,γκομενα γνωστη σας αποκαλυπτε οτι καποιες φορες που το εχει αναγη καλει καποιο μειλ εσκορτ η γαμιετε με τον πρωτο τυπο που θα ψωνισει σε κανα μπαρ...πως θα την χαραχτηριζατε?
ναι τυπε περιμεναν να γαμησουν αυτες μια ζωηΠεριεργο ομωs ε?????.....Οι αντρεs με τουs οποιουs μονον αυτεs σχετιστηκαν, δεν πηγαν ποτε σε μπουρδελο
Μα, δεν ειναι συγκλονιστικο?????