Νέα

Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε πάει με πόρνη; Πώς αντιδρούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα edwkaigw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε ομολογήσει ποτέ σε γυναίκα ότι έχετε παει με πόρνη?Πως αντιδρουν?

• Ναι, ακομπλεξάριστα

Ψήφοι: 140 48,6%
  • Ναι, γιατι δεν είχα αλλη επιλογη

Ψήφοι: 22 7,6%
  • Οχι, τοχω μυστικό.

Ψήφοι: 126 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    288
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Τι λέτε ρε παιδιά?
Εδώ πολλοί άντρες είναι κομπλεξικοί κ σε παρεξηγούν...
Με τις γυναίκες που όχι μόνο τη λογική του αγοραίου σεξ,καλά καλά τη λογική του σεξ γενικώς (όπως τη βλέπει ένας άντρας) δε μπορούν να καταλάβουν...?
Μόνο ίσως σε κάποια που θα γνώριζα πάρα πολύ καλα,που θα μπορούσα να τις εξηγήσω τι παίζει κ πως,θα το έλεγα

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Σε γυναίκα δεν τολμάω να το πω γιατί καταλαβαίνετε τις συνέπειες, εδώ σε κάτι φίλους μου που το έχω πει ότι είμαι μπουρδελιάρης με κράζουν, που να το μάθουν και τα θηλυκά

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω αναρωτιεμαι ποσο διαφορετικη θα ηταν η αντιδραση η δικη σας αν μια φιλη,γκομενα γνωστη σας αποκαλυπτε οτι καποιες φορες που το εχει αναγη καλει καποιο μειλ εσκορτ η γαμιετε με τον πρωτο τυπο που θα ψωνισει σε κανα μπαρ...πως θα την χαραχτηριζατε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω αναρωτιεμαι ποσο διαφορετικη θα ηταν η αντιδραση η δικη σας αν μια φιλη,γκομενα γνωστη σας αποκαλυπτε οτι καποιες φορες που το εχει αναγη καλει καποιο μειλ εσκορτ η γαμιετε με τον πρωτο τυπο που θα ψωνισει σε κανα μπαρ...πως θα την χαραχτηριζατε?

Πολυ απλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ, ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

slave1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
δεν χρειαζετε πιστευω να λεμε τετοια πραγματα

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Σίγουρα δε θα τη χαρακτήριζα άσχημα.
Επίσης σίγουρα θα της την έπεφτα στα ίσια.
Εκτός αν ήταν τελείως μπάζο.
Τέτοια ανοικτόμυαλα θυληκά δε χάνονται...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φανταστικα εναν διαλογο τωρα .. να χαμε να λεγαμε

Γυναιακα ... εχω παει με πουτανα
Ναι ?  ( ωχ με καταλαβε ) και ?
Τιποτα αυτο
Ααα ενταξυ βρε  , γερος νανσαι να γαμας

:tooth:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

καλό ερώτημα πράγματι!
πολλές φορές μπορούμε να σκεφτούμε κάτι για κάποια μόνο και μόνο επειδή είναι απλά διαχυτική με τους άντρες φαντάσου να ακουγόταν και κάτι τέτοιο όπως περιγράφεις...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
XAXA....Kαλη ερωτηση!!!!
Φρικαρουν οι γαμιολες...ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕ
Γενικα οι γυναικες εχουν ενα μειονεκτημα...Οτι δεν αντιλαμβανονται το σεξ διαχωρισμενο απο το γαμο, το ρομαντζο ή τη μητροτητα. Δε μπορουν να καταλαβουν οτι αμα εγω παω σε ενα μπουρδελο και γαμησω η υποθεση στο μυαλο μου τελειωνει το επομενο δευτερολεπτο απο οταν θα χυσω, και ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ....
Τοσο απλα!

Αμα το μυαλο σου ειναι τοσο προβληματικο ωστε δε μπορεις να καταλαβεις αυτο το τοσο απλο ζητημα, μετα δε μπορεις να καταλαβεις κι απο Μαθηματικα....δυστυχως!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
XAXA....Kαλη ερωτηση!!!!
Γενικα οι γυναικες εχουν ενα μειονεκτημα...Οτι δεν αντιλαμβανονται το σεξ διαχωρισμενο απο το γαμο, το ρομαντζο ή τη μητροτητα. Δε μπορουν να καταλαβουν οτι αμα εγω παω σε ενα μπουρδελο και γαμησω η υποθεση στο μυαλο μου τελειωνει το επομενο δευτερολεπτο απο οταν θα χυσω, και ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ....
Τοσο απλα!

Αμα το μυαλο σου ειναι τοσο προβληματικο ωστε δε μπορεις να καταλαβεις αυτο το τοσο απλο ζητημα, μετα δε μπορεις να καταλαβεις κι απο Μαθηματικα....δυστυχως!
εεε και συ .. πολυ ψυχρος εισαι βρε.. εγω τις αγαπαω κανα λεπτο μετα το χυσιμο  :smitten:

(μερικες λιγο παραπανω)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλό ερώτημα πράγματι!
πολλές φορές μπορούμε να σκεφτούμε κάτι για κάποια μόνο και μόνο επειδή είναι απλά διαχυτική με τους άντρες φαντάσου να ακουγόταν και κάτι τέτοιο όπως περιγράφεις...
Και αναρωτιεμαι γιατι κατι αναλογο να ακουγετε διαφορετικα στα δικα τους αυτια?τι θελεις να σου πει μπραβο?και μπραβο να σου πει παλι παρεξηγημενο θα ειναι..

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
XAXA....Kαλη ερωτηση!!!!
Τοσο απλα!

Σωστότατος...
Μόνο κάποια πολύ περπατημένη κ άνετη σεξουαλικά θα καταλάβαινε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στην γυναίκα σου και στους μπάτσους ποτέ δεν λες την αλήθεια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω το θεωρω ψυχοσωματικη δυσλειτουργεια να μη μπορεις να γαμησεις χωρις συναισθηματα...Ειναι σαν να δενεσαι με τη μπριζολα που θα φας, με το αυτοκινητο που οδηγας ή με τη μπαλα που παιζεις μπασκετ
Το γαμησι ειναι απλα αλλη μια δραστηριοτητα- που τελειως ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ μπορει να σημαινει κατι παραπανω. Αναλογα με το ατομο
Προσωπικα αμα ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα, αυτο δε σχετιζεται καθολου με το αν θα την πηδηξω ή οχι/ ουτε ερωτευομαι με το πηδημα...Αμα ειμαι ερωτευμενος, ειμαι!
Τι μαλακειες ειναι αυτες ρε πουστη μου...!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι ελλεεινιδα τυπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περιεργο  ομωs  ε?????.....Οι αντρεs με τουs οποιουs μονον αυτεs  σχετιστηκαν, δεν πηγαν ποτε σε μπουρδελο
Μα, δεν ειναι συγκλονιστικο????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ναι τυπε περιμεναν να γαμησουν αυτες μια ζωη :2funny:
πολυ γελιο δικε μου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom