erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν δείχνεις γυμνές φωτογραφίες σου,αυτό είναι το εγκλημά σου!!!! ;)
ναι απο αυτες εχει ανάγκη ο μαξιμος..
Δεν δείχνεις γυμνές φωτογραφίες σου,αυτό είναι το εγκλημά σου!!!! ;)
Γιατί αμφιβάλεις δεν βλέπεις τα ράσα,ο άνθρωπος κοντεύει να αγιάσει!!!!ναι απο αυτες εχει ανάγκη ο μαξιμος..
Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ!!!!Γιατί αμφιβάλεις δεν βλέπεις τα ράσα,ο άνθρωπος κοντεύει να αγιάσει!!!!
Υ.Γ.Άντε φτάνει η πλάκα ας επανέλθουμε στο θέμα ή ας το εγκαταλείψουμε.
ρε μαξιμε χαχαχαχαχαχαχ τι σου χω κάνει και με βρίζεις; ειλικρινα δεν τα ξέρω όλα μια ερωτηση έκανα. απλα ειπα οτι μου έκανε εντυπωση και καλο ειναι να πορσεχουμε ολοι. προς τι το μενος σε μενανε;
Μάλλον πρέπει να πάτε σιγά σιγά στο ελεεινίδες!!!απλα εχω αδυναμια στις γυναικες που ''μισουνε'' τους αντρες...
υ.γ.εαν δεν το εχεις καταλαβει ακομα υπαρχουνε και οι ψυχιατροι..
απλα εχω αδυναμια στις γυναικες που ''μισουνε'' τους αντρες...
δεν καταλαβες!!ειπα οτι αν πας με προφυλακτικο δεν γλυφεις οι πιθανοτητες να κολησεις κατι εινα 0,00001%,αν αρχισεις τα ακαποτα στα μπουρδελα και να γλυφεις και να φιλας τοτε εχεις πιθανοτητα να αρπαξεις κατι και φυσικα να το αμολυσεις μετα στην γκομενα σου,οποτε παει σχοινι κορδονι μετα το πραγμασυγνωμη ρε παλικάρι αλλα μου δημιουργήθηκε μια εύλογη απορία.. Οι γκόμενες απο που τα κολλανε; Θέλω να πω αφου οσοι πανε με ιεροδουλες δεν εχουν κολλησει τιποτα ποτε και οι ιεροδουλες δεν εχουν επισης, οι γκόμενες τα φέρουν εκ γεννησιμιού τους;
Όσο δεν πάμε σε γιατρούς είμαστε υγιείς.
παιδια τι ξερετε για το Reoviruses? ειναι σχετικο με μεταδιδομενα σεξουαλικως νοσηματα?
δεν ειμαι χημικος για να ξερω.
ειναι μερος μιας μικρης ανεξαρτητης ερευνας που κανω για την βιοτεχνολογια και ετυχε να το δω.
Eίσαι λίγο ανημέρωτος,αδιάφορος,βλάκας,άφοβος,τολμηρός,άνετος δεν ξέρω αν κάποιο από αυτά ή άλλο επίθετο σε χαρακτηρίζει(χωρίς παρεξήγηση και διάθεση για τσακομό), θα τα ξαναπώ όχι απαραίτητα για διάλογο μαζί σου(λογικά θα έχεις παγιωμένες τις αντιλήψεις σου) αλλά για κάποιον που θα διαβάσει το θέμα.Ρε παιδιά δεν τα 'χω διαβάσει όλα όσα λέτε, αλλά βλέπω ότι πολλοί ανησυχείτε για τα ακάποτα τσιμπούκια των CT... Πρώτη φορά ακούω ότι μπορεί να κολλήσεις από τσιμπούκι, αλλά τελοσπάντων..!
Εγώ πάντως που 'χα εμπειρία με τη Λολίτα, πρέπει να πω ότι ήταν Π Ε Ν Τ Α Κ Α Θ Α Ρ Η ! ! ! Δεν το 'χα ξαναδεί αυτό το πράγμα, επιδερμίδα σα μωρού και μύριζε υπέροχα! Αφού έγλυψα και τη κωλοτρυπίδα της, πράγμα που δεν είχα ξανακάνει ποτέ μου..!
Τώρα αν το μόνο σημείο του σώματος της που δεν έπλενε, είναι το στόμα της τί να πω..!
Πάντως, εδώ σε φιλά με γλώσσα το τσιμπούκι σας πείραξε..;