epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το ποιο ασφαλες ειναι αδερφε........ αλλα συνεχεια.....................??????
δεν καταλαβαινουν φιλε...αν καταλαβαιναν θα χτυπαγαν το κεφαλι τους στον τοιχο..Το οτι πανε στο γιατρο καθε 2 εβδομαδες η καθε μηνα δεν ελαττωνει το ρισκο. Αν μεταξυ επισκεψεων σε γιατρο μολυνθει απο καποιο μακακα φορεα, θα σου το μεταδωση και εσενα. Το καλυτερο ειναι προσοχη και καλυψη. Οταν διαβαζω γλυφομουνια και ακαποτα αναρωτιεμαι αν οι συναγωνιστες καταλαβαινουν εκουσια τι κανουν. Αν τρελαινεσαι για γλυφομουνι πιασε μια γκομενα που την ξερης και κανε οτι θελης. Οι τανες δεν ειναι για αντικατασταση της γκομενας. :S
καταλαβαινουν εκουσια τι κανουν. Αν τρελαινεσαι για γλυφομουνι πιασε μια γκομενα που την ξερης και κανε οτι θελης. Οι τανες δεν ειναι για αντικατασταση της γκομενας. :S
Έτσι είναι. Διότι άμα ξερης (sic) κάποιον αποκτάς ανοσία και στα μικρόβια που κουβαλάει.
και εγω θα το κοψω το αθλημα οπου να ναι
ειναι πολυ ρισκαδορικο
και οι χωροι υγειηνης χαλια
με μηδεν αξιοπιστια
εδω πολυ καλο φιλαρακι επαθε ελαφριας μορφη ηπατιτιδα(αλλα το ξεπερασε ευτυχως)επειδη πανω στο γαμηση του βαλε η τανα λιγο κωλοδαχτυλο
βεβαια ειναι να μην σε πετυχει
εδω πολυ καλο φιλαρακι επαθε ελαφριας μορφη ηπατιτιδα(αλλα το ξεπερασε ευτυχως)επειδη πανω στο γαμηση του βαλε η τανα λιγο κωλοδαχτυλο
λιγο χλωμο το κοβω..Τωρα μιλας σοβαρα?
Απο κωλοδαχτυλο επαθε ηπατητιδα???
λιγο χλωμο το κοβω..
εγω δεν εκανα διακρισηΔηλαδή το μη αγοραίο γιατί να είναι περισσότερο ασφαλές?
εγω δεν εκανα διακριση
με το να πας σε τανα η να βρεις μια και καλα λουσατη γκομενα αγνωστου προελευσεως σε ενα μπαρ πανω κατω εχει το ιδιο ρισκο
το ιδανικο ειναι να βρεις μια σταθερη συντροφο που να ξες τι καπνο φουμαρει
εγω δεν εκανα διακριση
με το να πας σε τανα η να βρεις μια και καλα λουσατη γκομενα αγνωστου προελευσεως σε ενα μπαρ πανω κατω εχει το ιδιο ρισκο
Μην μου αγχωνεστε: πρωτον δεν εβαλε αυτος κωλοδαχτυλολιγο χλωμο το κοβω..
φιλε 100% εχεις δικιο και για τα περι πολυγαμιαςΚαι πάλι με αυτή δεν εξαλείφονται οι πιθανότητες. Και η σταθερή σύντροφος έχει άλλες δυσκολίες φυσικά. Χώρια ότι ο άντρας είναι πολυγαμικό ον και δε μπορεί με μια σύντροφο.
Μην μου αγχωνεστε: πρωτον δεν εβαλε αυτος κωλοδαχτυλο
αυτη του εβαλε(αυτο ελειπε να βαζει αυτος και να κολαει :o :o)
δευτερον ηταν μια ελαφριας μορφης ηπατητηδα που καν δεν την πηρε ειδηση
απλα το καταλαβε οταν εκανε εξετασεις για να παρει μια δουλεια σε ξενοδοχειο
και ειδε τις τρανσαμινασεις του ηπατος του ανεβασμενες κατα πολυ
οταν εκανε τις εξετασεις η νοσος ηταν στην αποδρομη της
αν δεν εκανε καθολου εξετασεις δεν θα το επαιρνε χαμπαρι ποτε
οπως προειπα ηταν ηπιας μορφη
αλλα απο αυτο το γεγονος συνηδητοποιησα οτι υπαρχουν αρκετα μικριοβια σα αυτους τους χωρους
και αν κολησεις κατι εγυται καθαρα στον τομεα τυχη