Είσαι και άτυχος...ευτυχώς πετυχαίνεις τα "α".Μωρφομαινοι ανθροπυ ιμασται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κλάψει μετά το sex;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα woopsie
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Εγώ είχα πάει φυλής το καλοκαίρι και βγαίνει μια ξανθιά 50αρα χοντρή λέω μάλλον η τσατσά Θ ειΝι ήτανε η πουτανα.. ?.. Λέω στη τσατσά έχεις Καμια άλλη κοπέλα μαι λέει έχω την Λλη στο ψιγειο.. Έφυγα λέω κράτα το 20αρικο..Έχω κλάψει κάποια εικοσαρια στη φυλής άμα τα είχα τώρα θα πήγαινα στούντιο και θα περνούσα και σούπερ χαχα.
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Αυτό ακριβώς! Πήγα να κλάψω όταν διαπίστωσα πως το τσουβάλι που είχε βγει ήταν η τάνα κι όχι η τσατσά, αλλά με πρόλαβαν τα γέλια.Εγώ είχα πάει φυλής το καλοκαίρι και βγαίνει μια ξανθιά 50αρα χοντρή λέω μάλλον η τσατσά Θ ειΝι ήτανε η πουτανα.. ?.. Λέω στη τσατσά έχεις Καμια άλλη κοπέλα μαι λέει έχω την Λλη στο ψιγειο.. Έφυγα λέω κράτα το 20αρικο..
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
και αφησες το 20αρικο και εφυγες πας καλα ρε μπρο?εγω ειχα φαει μια φορα απο μια ξανθια μουναρα μελαμψη ψηλη με κωλαρα μπαινει μεσα με υφος βαριεστημενο λες και παει σχολειο πρωτη ωρα αγουροξυπνημενη με το προφυλακτικο στο στομα προκαταρκτικα μηδεν ανεβηκε απο πανω μου με τελειως σκατα στιση βογγητα ψευτικα στο 100 τοις εκατο και στα 4 μετα προσπαθεια με χαλια στιση και να λεει γιατι?χαχα τι γιατι ρε μπηκες με βλεμμα βαριεστημενο προκαταρκτικα μηδεν και μετα δε μου το επαιξε καν το επαιζα μονος μου δε εχυνα και λεει δε μπορεις και εφυγε και της λεω να σε αγκαλιασω?και μου κανει γκριματσα ασε μας με το χερι και εφυγε χωρις καν να μου απαντησει στο να σε αγκαλιασω ασε χαχα φολα τραγικη τσαμπα το 20αρι καλυτερα να το μαζευα για στουντιοΕγώ είχα πάει φυλής το καλοκαίρι και βγαίνει μια ξανθιά 50αρα χοντρή λέω μάλλον η τσατσά Θ ειΝι ήτανε η πουτανα.. ?.. Λέω στη τσατσά έχεις Καμια άλλη κοπέλα μαι λέει έχω την Λλη στο ψιγειο.. Έφυγα λέω κράτα το 20αρικο..
Διαγραμμένο μέλος 181264
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.730
- Πόντοι
- 1.011
Δεν έχω κλάψει αλλά έχω σίγουρα κλάΣει μετά το sex.Παρακολουθώντας την συγκλονιστική εξομολόγηση του σκληρού χύστη Μαυρικίου(χ2) όπου κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου του pedicure μας ενημέρωσε ότι μετά τη πρώτη του σεξουαλική επαφή με τη μνηστή του Ιλαρά έβαλε τα κλάματα αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το thread για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας
Αγαπητό Φόρουμ έχετε κλάψει μετά το sex?
Πόσο συχνά κλαίτε?
Ιλαρά μπαίνατε?
Χαρούμενη Προ-προ Κυριακή εύχομαι σε όλους
Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύντροφό του -«Έκλαψα την πρώτη φορά που κάναμε έρωτα» - iefimerida.gr
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησαν ο παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του, Ιλάειρα Ζήση.www.iefimerida.gr
Μετράει και διπλό μάλιστα!Το χτύπημα του μικρού δάχτυλου στην γωνία του κρεβατιού μετά το σεξ μετράει ;
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.377
- Πόντοι
- 5.646
Έβαλες τα κλαμματα;Εκλαψα μια φορα που γαμουσα την γκομενα μου πισοκολλητο και μου την αφησε.... Ηταν απο τις χειροτερες μου εμπειριες στο σεξ σε ολη μου την ζωη.
desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 2.357
Του εριξε δακρυγονοΈβαλες τα κλαμματα;
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
μου το εχει πει και μενα γκομενα αυτο και στην αρχη κολλησα... τελικα ελεγε αληθεια... ( ή μαλλον )ετυχε γκομενα που πηδουσα να κλαιει....απο την χαρα της ομως...
Της λεω...τι επαθες ρε συ και κλαις? εγινε κατι?
ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...
ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΛΑΙΩ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ....
sotos-nl
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.509
- Πόντοι
- 2.391
Δεν ξερω αν ηταν κλαματα αλλα ολο και καπιο δακρυ παιζει να βγηκεΈβαλες τα κλαμματα;
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.377
- Πόντοι
- 5.646
Υπερβολή...Δεν ξερω αν ηταν κλαματα αλλα ολο και καπιο δακρυ παιζει να βγηκε
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Με τέτοια μούτρα κ γω θα έκλαιγα από τη χαρά μου που μου έκατσε κάποια...
sotos-nl
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.509
- Πόντοι
- 2.391
Εαν ηξερες ποσο βρομαγε δεν θα ειχες αμφιβολιες.Υπερβολή...
και αφησες το 20αρικο και εφυγες πας καλα ρε μπρο?εγω ειχα φαει μια φορα απο μια ξανθια μουναρα μελαμψη ψηλη με κωλαρα μπαινει μεσα με υφος βαριεστημενο λες και παει σχολειο πρωτη ωρα αγουροξυπνημενη με το προφυλακτικο στο στομα προκαταρκτικα μηδεν ανεβηκε απο πανω μου με τελειως σκατα στιση βογγητα ψευτικα στο 100 τοις εκατο και στα 4 μετα προσπαθεια με χαλια στιση και να λεει γιατι?χαχα τι γιατι ρε μπηκες με βλεμμα βαριεστημενο προκαταρκτικα μηδεν και μετα δε μου το επαιξε καν το επαιζα μονος μου δε εχυνα και λεει δε μπορεις και εφυγε και της λεω να σε αγκαλιασω?και μου κανει γκριματσα ασε μας με το χερι και εφυγε χωρις καν να μου απαντησει στο να σε αγκαλιασω ασε χαχα φολα τραγικη τσαμπα το 20αρι καλυτερα να το μαζευα για στουντιο
Καλα ρε φιλε,εσυ μετα απο ολη αυτη την τραυματικη εμπειρια,πως σου ηρθε να την αγκαλιασεις?
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ημουν απειρος ρε φιλε ημουν 19 χρονων τοτε ειχα ξεκινησει αλλα ηταν απο τις μεγαλυτερες φολες στη φυλης εκεινη,οταν σκεφτομαι ποσο χαλια περασα μου πεφτει ακομα και τωρα χαχα.Καλα ρε φιλε,εσυ μετα απο ολη αυτη την τραυματικη εμπειρια,πως σου ηρθε να την αγκαλιασεις?
είναι αγαπούλης ο άνθρωποςΚαλα ρε φιλε,εσυ μετα απο ολη αυτη την τραυματικη εμπειρια,πως σου ηρθε να την αγκαλιασεις?
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ειμαι αλλα αυτης δε της αξιζε να ειμαι αγαπουλης αλλα τοτε ημουν ακομα πολυ αγαθος.είναι αγαπούλης ο άνθρωπος
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
εν το μεταξυ εγω ημουν μικρος τοτε και τελειως απειρος και το επαιξα για κατι δευτερολεπτα μονος μου ισα που το αγγιξα και αυτη οχι μονο δε μου το επαιξε αντι να μου πει παιξτο τι καθεσαι αφου με ειδε απειρο δε ελεγε τιποτα αντιθετως ειπε εε δε γινεται,τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξαναβιωσει 3 χρονια που παω τωρα.είναι αγαπούλης ο άνθρωπος
Τελευταία τροποποίηση: