Νέα

Έχετε κλάψει μετά το sex;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woopsie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο συχνά κλαίτε;

• 1 φορά / μήνα τουλάχιστον

• Σε εβδομαδιαία βάση

• Καθημερινά

• Κλαίω αυτή τη στιγμή

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έχω κλάψει κάποια εικοσαρια στη φυλής άμα τα είχα τώρα θα πήγαινα στούντιο και θα περνούσα και σούπερ χαχα.
Εγώ είχα πάει φυλής το καλοκαίρι και βγαίνει μια ξανθιά 50αρα χοντρή λέω μάλλον η τσατσά Θ ειΝι ήτανε η πουτανα.. ?.. Λέω στη τσατσά έχεις Καμια άλλη κοπέλα μαι λέει έχω την Λλη στο ψιγειο.. Έφυγα λέω κράτα το 20αρικο..

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εγώ είχα πάει φυλής το καλοκαίρι και βγαίνει μια ξανθιά 50αρα χοντρή λέω μάλλον η τσατσά Θ ειΝι ήτανε η πουτανα.. ?.. Λέω στη τσατσά έχεις Καμια άλλη κοπέλα μαι λέει έχω την Λλη στο ψιγειο.. Έφυγα λέω κράτα το 20αρικο..
Αυτό ακριβώς! Πήγα να κλάψω όταν διαπίστωσα πως το τσουβάλι που είχε βγει ήταν η τάνα κι όχι η τσατσά, αλλά με πρόλαβαν τα γέλια.

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Εκλαψα μια φορα που γαμουσα την γκομενα μου πισοκολλητο και μου την αφησε.... Ηταν απο τις χειροτερες μου εμπειριες στο σεξ σε ολη μου την ζωη.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
και αφησες το 20αρικο και εφυγες πας καλα ρε μπρο?εγω ειχα φαει μια φορα απο μια ξανθια μουναρα μελαμψη ψηλη με κωλαρα μπαινει μεσα με υφος βαριεστημενο λες και παει σχολειο πρωτη ωρα αγουροξυπνημενη με το προφυλακτικο στο στομα προκαταρκτικα μηδεν ανεβηκε απο πανω μου με τελειως σκατα στιση βογγητα ψευτικα στο 100 τοις εκατο και στα 4 μετα προσπαθεια με χαλια στιση και να λεει γιατι?χαχα τι γιατι ρε μπηκες με βλεμμα βαριεστημενο προκαταρκτικα μηδεν και μετα δε μου το επαιξε καν το επαιζα μονος μου δε εχυνα και λεει δε μπορεις και εφυγε και της λεω να σε αγκαλιασω?και μου κανει γκριματσα ασε μας με το χερι και εφυγε χωρις καν να μου απαντησει στο να σε αγκαλιασω ασε χαχα φολα τραγικη τσαμπα το 20αρι καλυτερα να το μαζευα για στουντιο

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Παρακολουθώντας την συγκλονιστική εξομολόγηση του σκληρού χύστη Μαυρικίου(χ2) όπου κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου του pedicure :confused::confused::confused: μας ενημέρωσε ότι μετά τη πρώτη του σεξουαλική επαφή με τη μνηστή του Ιλαρά έβαλε τα κλάματα αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το thread για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας :effemine:
Αγαπητό Φόρουμ έχετε κλάψει μετά το sex?
Πόσο συχνά κλαίτε?
Ιλαρά μπαίνατε?

Χαρούμενη Προ-προ Κυριακή εύχομαι σε όλους

Δεν έχω κλάψει αλλά έχω σίγουρα κλάΣει μετά το sex.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.377
Πόντοι
5.646
Εκλαψα μια φορα που γαμουσα την γκομενα μου πισοκολλητο και μου την αφησε.... Ηταν απο τις χειροτερες μου εμπειριες στο σεξ σε ολη μου την ζωη.
Έβαλες τα κλαμματα;

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
ετυχε γκομενα που πηδουσα να κλαιει....απο την χαρα της ομως...
Της λεω...τι επαθες ρε συ και κλαις? εγινε κατι?
ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...
ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΛΑΙΩ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ.... :)
μου το εχει πει και μενα γκομενα αυτο και στην αρχη κολλησα... τελικα ελεγε αληθεια... ( ή μαλλον :) :) :) )

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Με τέτοια μούτρα κ γω θα έκλαιγα από τη χαρά μου που μου έκατσε κάποια...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
και αφησες το 20αρικο και εφυγες πας καλα ρε μπρο?εγω ειχα φαει μια φορα απο μια ξανθια μουναρα μελαμψη ψηλη με κωλαρα μπαινει μεσα με υφος βαριεστημενο λες και παει σχολειο πρωτη ωρα αγουροξυπνημενη με το προφυλακτικο στο στομα προκαταρκτικα μηδεν ανεβηκε απο πανω μου με τελειως σκατα στιση βογγητα ψευτικα στο 100 τοις εκατο και στα 4 μετα προσπαθεια με χαλια στιση και να λεει γιατι?χαχα τι γιατι ρε μπηκες με βλεμμα βαριεστημενο προκαταρκτικα μηδεν και μετα δε μου το επαιξε καν το επαιζα μονος μου δε εχυνα και λεει δε μπορεις και εφυγε και της λεω να σε αγκαλιασω?και μου κανει γκριματσα ασε μας με το χερι και εφυγε χωρις καν να μου απαντησει στο να σε αγκαλιασω ασε χαχα φολα τραγικη τσαμπα το 20αρι καλυτερα να το μαζευα για στουντιο

Καλα ρε φιλε,εσυ μετα απο ολη αυτη την τραυματικη εμπειρια,πως σου ηρθε να την αγκαλιασεις?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καλα ρε φιλε,εσυ μετα απο ολη αυτη την τραυματικη εμπειρια,πως σου ηρθε να την αγκαλιασεις?
ημουν απειρος ρε φιλε ημουν 19 χρονων τοτε ειχα ξεκινησει αλλα ηταν απο τις μεγαλυτερες φολες στη φυλης εκεινη,οταν σκεφτομαι ποσο χαλια περασα μου πεφτει ακομα και τωρα χαχα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
είναι αγαπούλης ο άνθρωπος :smiling-face-with-heart-eyes:
εν το μεταξυ εγω ημουν μικρος τοτε και τελειως απειρος και το επαιξα για κατι δευτερολεπτα μονος μου ισα που το αγγιξα και αυτη οχι μονο δε μου το επαιξε αντι να μου πει παιξτο τι καθεσαι αφου με ειδε απειρο δε ελεγε τιποτα αντιθετως ειπε εε δε γινεται,τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξαναβιωσει 3 χρονια που παω τωρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom