τι να κάνουμε, δεν πειράζει, υπάρχουν επαγγελματίες και επαγγελματίες (όπως σε όλα τα επαγγέλματα)εν το μεταξυ εγω ημουν μικρος τοτε και τελειως απειρος και το επαιξα για κατι δευτερολεπτα μονος μου ισα που το αγγιξα και αυτη οχι μονο δε μου το επαιξε αντι να μου πει παιξτο τι καθεσαι αφου με ειδε απειρο δε ελεγε τιποτα αντιθετως ειπε εε δε γινεται τετοια συμπεριφορα δεν εχω ξαναβιωσει 3 χρονια που παω τωρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κλάψει μετά το sex;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα woopsie
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 92
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι
- 9.297
Και μετά καθίσατε όλοι μαζί και φάγατε στιφάδο;Εχω κλαψει μετα απο παρτουζα με εναν φρουτεμπορα που πουλαγε κρεμμυδια και τη γυναικα του που τα καθαριζε...
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
αυτη το πηγαινε σε αλλο λεβελ με εβλεπε να καθομαι να μη το παιζω ισα ισα που το αγγιξα οπως ειπα πριν γιατι ημουν φουλ απειρος και στο κοσμο μου και αντι να με καθοδηγησει εστω,δε λεω να μου το παιξει εκεινη που ειναι το πολυ λογικο,ουτε το ενα εκανε ουτε το αλλο,ελεγε και δε γινεται απο πανωτι να κάνουμε, δεν πειράζει, υπάρχουν επαγγελματίες και επαγγελματίες (όπως σε όλα τα επαγγέλματα)
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.127
- Πόντοι
- 3.556
Την μοναδική φορά που έκλαψα ήταν όταν πήρε ο Παο το ευρωπαικό στο Οακα
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.424
- Πόντοι
- 3.296
Οχι...ο φρουτεμπορας εγινε απαλευτος...Και μετά καθίσατε όλοι μαζί και φάγατε στιφάδο;
Μετα το γαμησι ζηλεψε πολυ...
Εβαλε κραγιον,αττικ μουσικη και αφου εριξε χαστουκια στη γυναικα του μου ζητησε να χορεψω μαζι του ταγκο...και να τον παρω αγκαλια...
Ενω με αποκαλεσε Φριντα
Φρικαρα και την κοπανησα
Το στιφαφο αναβληθηκε
Ολυμπιακός;Την μοναδική φορά που έκλαψα ήταν όταν πήρε ο Παο το ευρωπαικό στο Οακα
desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.836
- Πόντοι
- 2.357
Τη γλιτωσε ο λαγος. Ειχε happy end η ιστοριαΟχι...ο φρουτεμπορας εγινε απαλευτος...
Μετα το γαμησι ζηλεψε πολυ...
Εβαλε κραγιον,αττικ μουσικη και αφου εριξε χαστουκια στη γυναικα του μου ζητησε να χορεψω μαζι του ταγκο...και να τον παρω αγκαλια...
Ενω με αποκαλεσε Φριντα
Φρικαρα και την κοπανησα
Το στιφαφο αναβληθηκε
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι