jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Χαχαχα άσε έχω φάει κάτι φολες στη φυλής από μερικές τσάμπα τα λεφτά τελείως.Πόσα εικοσαρικα παίζει να έχουνε φύγει ακλαυτα από κάθε μπουρδέλιαρη πρέπει να μετρήσετε
Χαχαχα άσε έχω φάει κάτι φολες στη φυλής από μερικές τσάμπα τα λεφτά τελείως.Πόσα εικοσαρικα παίζει να έχουνε φύγει ακλαυτα από κάθε μπουρδέλιαρη πρέπει να μετρήσετε
Έχω κλάψει κάποια εικοσαρια στη φυλής άμα τα είχα τώρα θα πήγαινα στούντιο και θα περνούσα και σούπερ χαχα.Eχω κλάψει το 30 Άρι που εδωσα
σαν τη Λαΐδα ενα πραμα ??Ιλάειρα τη λένε την κοπέλα. Και είναι αρχαίο ελληνικό όνομα.
Με λύπη οι λιγοστές γκόμενες και με πολύ χαρά οι "εργαζόμενες". Πολλές φορές μου δίνουν και κωλο χωρίς να χρεώνουν εξτραδακι. Άλλο μυστήριο φαινόμενο και αυτό.Μου κίνησες την περιέργεια. Οι άλλες εκτός από τη γυναίκα σου πώς αντιδρούν;
Σε ζηλεύω συνάδελφε.Με λύπη οι λιγοστές γκόμενες και με πολύ χαρά οι "εργαζόμενες". Πολλές φορές μου δίνουν και κωλο χωρίς να χρεώνουν εξτραδακι. Άλλο μυστήριο φαινόμενο και αυτό.
Mπα, καμία σχέση. Η Λαϊδα ήταν πραγματικό πρόσωπο.σαν τη Λαΐδα ενα πραμα ??
Αυτό το ποστ να βγάλουν τα κανάλια να μάθουν και τίποτα όχι τότε με την ιστορία του Στάθη που έβγαζαν αλλά για το σάιτ ....για να ξέρουν με τι ανθρώπους έχουν να κάνουν εδώ ....με απλετες γνώσεις...Όχι. Ιλάειρα κόρη του Λεύκιππου, Μεσσήνιου βασιλιά. Μυθικό πρόσωπο. Το θηλυκό του Ιλαρίων είναι το Ιλαρία.
Φήμες λένε πως από μπάι το γύρισε σε στραιτ φάση με αυτή την τυπισα αλλά τον στραπον αρι που και που ….Μήπως τον στραποναρε άγρια και έβαλε τα κλάματα ο τύπος? ?
εχω προσπαθώ να καταλάβω γιατι σου έκατσε τη πρωτη νυχτα του γάμουΗ γυναίκα μου, την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν με είδε για πρώτη φορά γυμνό, έβαλε τα γέλια. Μετά στο καπάκι, έβαλε τα κλάματα.
40 χρόνια τώρα, προσπαθώ να καταλάβω γιατί.
Δακρύζουν.Οι Αντρες δεν κλαινε
Κάτι μουρμουρισε στο τέλος, νομίζω "από το ολότελα καλή και η Παναγιωταινα" η, κάτι τέτοιο, δεν άκουσα καλά.εχω προσπαθώ να καταλάβω γιατι σου έκατσε τη πρωτη νυχτα του γάμου
Γιατί το λες τύπε? Μωρφομαινοι ανθροπυ ιμασταιΑυτό το ποστ να βγάλουν τα κανάλια να μάθουν και τίποτα όχι τότε με την ιστορία του Στάθη που έβγαζαν αλλά για το σάιτ ....για να ξέρουν με τι ανθρώπους έχουν να κάνουν εδώ ....με απλετες γνώσεις...
για τη μεση και κατω εννοουσε η για πανω?Κάτι μουρμουρισε στο τέλος, νομίζω "από το ολότελα καλή και η Παναγιωταινα" η, κάτι τέτοιο, δεν άκουσα καλά.
για τη μεση και κατω εννοουσε η για πανω?
εσύ κι ο ΜποστΓιατί το λες τύπε? Μωρφομαινοι ανθροπυ ιμασται