You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε καβλώσει-τραβήξει μαλακία για γκόμενα φίλου σας; Μόνο αλήθειες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 179
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εμένα μου έχει τύχει παλιότερα ... αλλά απο την άλλη μισή ντροπή δική μας , μισή ντροπη του μοναχοφάη φίλου , χαχαΣας εχει τυχει να δειτε κτ και να καυλωσετε με γκομενα φιλου.... Όποιος πει οχι ψεύδεται
Προφανώς και μας έχει τύχει !!!Σας εχει τυχει να δειτε κτ και να καυλωσετε με γκομενα φιλου.... Όποιος πει οχι ψεύδεται
Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.539
- Πόντοι
- 1.076
Εννοείται πως τη πήδηξα, μετά από αρκετή προσπάθεια, σε κάποιο ταξίδι του κολλητού. Έκανε δήθεν πως δεν ήταν σωστό, αλλά αφού δεν θα το μάθαινε ο "φίλος"... δε πειράζει...
Μετά απο χρόνια τον πάντρεψα, αλλά με άλλη (όχι δεν ήταν του γούστου μου)
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Σας εχει τυχει να δειτε κτ και να καυλωσετε με γκομενα φιλου.... Όποιος πει οχι ψεύδεται
Μόνος σου ρωτάς, μόνος σου απαντάς ρε τύπε??
Εμένα δεν μου έχει τύχει με γκόμενα φίλου γιατί είναι μπάζα κι εγώ είμαι ο μορφονιός της παρέας.. παρόλα αυτά, έχω τραβήξει επικές μαλακίες με μάνα φίλου, σχετικά μικρή
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Εννοείται πως τη πήδηξα, μετά από αρκετή προσπάθεια, σε κάποιο ταξίδι του κολλητού.
Αυτό θα πει φιλία
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 606
για φιλος γνήσιος φιλος που μετριουντε στα δαχτυλα του ενός χεριου οι γνήσιοι φιλοι δεν τις κοιταω ουτε στα ματια δεν τις βλεπω καν δεν υπαρχουν για μενα για γνωστων ουτε... βαζω μια τσοντα στο ιντερνετ αν ειναι
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Εννοείται πως τη πήδηξα, μετά από αρκετή προσπάθεια, σε κάποιο ταξίδι του κολλητού. Έκανε δήθεν πως δεν ήταν σωστό, αλλά αφού δεν θα το μάθαινε ο "φίλος"... δε πειράζει...
Αδερφικη φιλια
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.804
- Πόντοι
- 216
τύπε μπερδεύτηκα, με ποια από τις 2 σου είπε ότι δεν είναι σωστό ο φίλος σου, αφού είναι ολόιδιεςΕννοείται πως τη πήδηξα, μετά από αρκετή προσπάθεια, σε κάποιο ταξίδι του κολλητού. Έκανε δήθεν πως δεν ήταν σωστό, αλλά αφού δεν θα το μάθαινε ο "φίλος"... δε πειράζει...
Συνημμένα
Σωστό αυτό που λες ,αλλά είναι διαφορετικό το να ξενοκοιτας απλά από το να της την πέσεις η (ακόμα χειρότερα ) να την πηδήξεις. Αυτό ούτε εγώ δεν το έχω κάνει . Το να τύχει να σε φτιάξει απλά μια γυναίκα (ακόμα και αν είναι η γυναίκα του φίλου σου)δεν είναι απαραίτητα κακό , είναι ανθρώπινο . Το κακό είναι να κανείς κάτι μαζί τηςγια φιλος γνήσιος φιλος που μετριουντε στα δαχτυλα του ενός χεριου οι γνήσιοι φιλοι δεν τις κοιταω ουτε στα ματια δεν τις βλεπω καν δεν υπαρχουν για μενα για γνωστων ουτε... βαζω μια τσοντα στο ιντερνετ αν ειναι
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
Πως φαινεται ο "κολλητος".... Οριστε!!!
ΠΥΡΦΟΡΟΣ ΠΡΙΑΠΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2020
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ωραίος φίλος είσαι για τον φίλο σου! Εγώ έχω πηδήξει και τα έχω φτιάξει με γκόμενα φίλου αρκετό καιρό μετά από τον χωρισμό τους. Δεν έδειξε να τον πειράζει, αλλά μάλλον τον πείραξε.εγω την πηδουσα για μηνες.
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
και νυν να ειναι αμα κουνηθει του τη γαμαω!! αν δε το κανω εγω θα το κανει ο διπλα,
ας προσεχε
ας προσεχε
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
και νυν να ειναι αμα κουνηθει του τη γαμαω!! αν δε το κανω εγω θα το κανει ο διπλα,
ας προσεχε
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 15K