Είσαι κύριοςΟχι βέβαια! Εβγαινα που εβγαινα μαζι τους τις εσπρωχνα ολες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Χαχαχα πάνταΕίσαι κύριος
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
Εδώ και 2 χρόνια, βρίσκω 40άρες από το sxeseis.gr .... Πολύ πράμα, οι περισσότερες έτοιμες για όλα.... Μέτριες σε εμφάνιση, αλλά πολύ μα πολύ καυλιάρες . Πάνω από 10 γυναίκες
Σιγά μην πληρώσω για να γαμήσω
pitsirikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 32
- Like
- 887
- Πόντοι
- 311
Ναι, πάρα πολλές φορές. Το μονο εύκολο.
Thorikto199
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ δώσε ένα όνομα και σε εμάςπροηγήθηκε πουτσα φυσικα δεν τα στέλνει ετσι αυτα
Xwristaboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 498
- Πόντοι
- 21
Κάποια στιγμή έπαιξε ένα μιλφέτο 40αρι από blindchat.gr.
Συμπαθητικό σε εμφάνιση και πολύ έκφυλο γαμήσι αφού ο μαιμουδιάρης ο άντρας της την είχε στην πείνα.
Είναι πολλές οι σελίδες για να τσεκάρω αν έχει αναφερθεί πάλι το συγκεκριμένο site.
Μιλάς με κόσμο και παίζουν γνωριμίες αλλά ως αρνητικό ότι πρέπει να πληρώσεις για να τσατάρεις.
Όχι εξωφρενικές χρεώσεις (δε θυμάμαι ακριβώς αφού έχω πολύ καιρό να μπω) αλλά χρεώσεις όπως και να το κάνεις.
Συμπαθητικό σε εμφάνιση και πολύ έκφυλο γαμήσι αφού ο μαιμουδιάρης ο άντρας της την είχε στην πείνα.
Είναι πολλές οι σελίδες για να τσεκάρω αν έχει αναφερθεί πάλι το συγκεκριμένο site.
Μιλάς με κόσμο και παίζουν γνωριμίες αλλά ως αρνητικό ότι πρέπει να πληρώσεις για να τσατάρεις.
Όχι εξωφρενικές χρεώσεις (δε θυμάμαι ακριβώς αφού έχω πολύ καιρό να μπω) αλλά χρεώσεις όπως και να το κάνεις.
Κάποια στιγμή έπαιξε ένα μιλφέτο 40αρι από blindchat.gr.
20€ για ενα μηνα ειναι,η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ κινηση εκει μεσα αλλα για να γαμησεις,πρεπει να εισαι πολυ τυχερος και να καθεσαι εκει με τις ωρες και παλι δυσκολο.Βαλε αλλα 10€ και πηγαινε σε ενα στουντιο ή αν εισαι Αθηνα,τραβα 3 φορες με κανενα πτωμα της Φυλης ή του Μεταξουργειου.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
συμφωνώ20€ για ενα μηνα ειναι,η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ κινηση εκει μεσα αλλα για να γαμησεις,πρεπει να εισαι πολυ τυχερος και να καθεσαι εκει με τις ωρες και παλι δυσκολο.Βαλε αλλα 10€ και πηγαινε σε ενα στουντιο ή αν εισαι Αθηνα,τραβα 3 φορες με κανενα πτωμα της Φυλης ή του Μεταξουργειου.
Μπήκα ένα μήνα με συνδρομή κ άλλο ένα μήνα χωρίς ..
Άπειρος χρόνος χαμένος, κατάφερα κ πρόλαβα κ έσπρωξα 2 τμχ, αλλά μιλάς με την άλλη με τις ώρες κ ξαφνικά σε διαγράφει από επαφή ή εκεί μου μιλάς "εξαφανίζεται" οπότε χαμένος χρόνος
(όχι ότι βέβαια τα άλλα dating apps, είναι καλύτερα, αλλά τουλάχιστον είναι πιο γήινο το σκηνικό (συνδέεσαι συνήθως με το προφίλ στα social media, οπότε είναι λιγότερες οι πιθανότητες να πέσεις σε μούφα ..)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Explore - Find your favourite videos on TikTok
Discover the latest TikTok videos on our Explore page. Stay up-to-date on the latest trends and explore your interests here!
vm.tiktok.com
lagos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 439
- Πόντοι
- 311
Μπορούμε να μιλήσουμε;Μεσιέ,σεξ θέλω όχι γάμο. Πιθανότατα μετά να μην επικοινωνήσω ξανά ποτέ. Γιατί να το κάνω δύσκολο;
Πωωω που με γυρίσατε τώρα, αυτο το σαιτ πρεπει να έκλεισε πριν βγει καν το ADSLΠωωω......eftaxias!!! τι μου θύμισες τώρα, είχε σχεδόν χαθεί απ τη μνήμη........net meeting θυμάσαι?
nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.144
- Πόντοι
- 4.656
Πωωω......eftaxias!!! τι μου θύμισες τώρα, είχε σχεδόν χαθεί απ τη μνήμη........net meeting θυμάσαι?
Πωωω που με γυρίσατε τώρα, αυτο το σαιτ πρεπει να έκλεισε πριν βγει καν το ADSL
Μάλλον πρέπει να είχε κλείσει πριν.
Εγώ αν θυμάμαι καλά (καταραμένο alzheimer) έμπαινα eftaxia γύρω στο 1999-2000, είχα μια σύνδεση ίντερνετ σε CD, HOL (Hellas On Line)
και προσπαθούσε το modem του pc να συνδεθεί κάνοντας εκείνο το χαρακτηριστικό ήχο.....και ρίξε κι άλλο κάρβουνο.
Και στο net meeting είχε παιχνίδι τότε, δεν ήταν σάιτ, εφαρμογή για pc αλλά είχε κόσμο και κοσμάκη και έκανες την επιλογή σου για chat.
Αν θυμάται κάνας τύπος καλύτερα οκ
Το γαμήσαμε λίγο το νήμα, σόρυ παιδιά.
Mariouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 163
- Πόντοι
- 0
είχα επιτυχίες με dating sites μπορώ να πω. Ειχα γαμήσει απο badoo μια το 2018 οταν πηγα στην πρωτεύουσα για δουλειες και το εφτιαξα εκεινες τις μερες. Ειχε πολυ επιτυχία, και εκεινη μονο ενα γαμήσι ηθελε. Μετά πηγαίνοντας σε ένα νησί το ενεργοποίησα ξανα και γνώρισα μια αλβανίδα φοβερο μουνι και τη γαμούσα για κανα 6μηνο. Αυτα απο μπαντου, οσο για τιντερ μια φορα γνώρισα ενα μιλφακι δασκαλα σε σχολείο που εκανε ΟΡΓΙΑ κυριολεκτικά, εκτος απο τα γαμήσια που ειχαμε κανει οι 2 μας με προσκαλούσε σε παρτουζες. Προσπάθησε και πριν λιγες μερες να το ενεργοποίησω ξανα για να δω μηπως κατσει τιποτα αλλα πηρε χαμπαρι το προφιλ μου ενα γκομενακι που μιλαω (της το εστειλαν ειπε) και αναγκάστικα να το κλεισω μεχρι να ηρεμήσουν τα πνευματα δυστυχως. Με ενα γρήγορο περασμα ειχα βρει αξιόλογα κομμάτια
Mariouklas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2017
- Like
- 163
- Πόντοι
- 0
τωρα που το λες ειχα γνωρισει και πηδηξα μια φορα μια απο dod. σε μια παρτιδα τιτσου την γνώρισα και οσο χαζο και αν ακουγεται το πρωτο πραγμα που της ειπα ηταν "εσυ πρεπει να κανεις φοβερα ισπανικα". και λιγες μερες μετα κατεληξε να μου κανει και μου λεει " τελικα κανω ωραια ισπανικα;" χαχαχαχαΠαλιά το dod ήταν εγγύηση τώρα έχει πέσει αρκετά.. Στην καραντίνα είχε μαζευτεί πολύς κόσμος αλλά ήθελαν να παίξουν μόνο ενώ παλιά ήταν στέκι παντρεμένων που ψωνίζονταν μεταξύ τους
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Από αυτό το σάιτ έχω γνωρίσει τουλάχιστον καμμία 30 κοπέλες που δίνουν και τηλέφωνο....ένα ραντεβού και αμέσως σεξ.................κορασίδες ...... χαχαχα