Από τίντερ κάνα 6μηνο που το είχα έφαγα ένα 26χρονο...
Απλή συζητηση στην αρχη, εδειξε οτι της άρεσα, από επαρχία αυτή, με δουλειά στην Αθήνα, μετά μερικές εβδομάδες άρχισε να πηγαίνει η συζήτηση στο ψητό με αυτή να στέλνει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό, στα τέσσερα κλπ και δηλώσεις όπως "την πίτα που θα σου κάνω εγώ δεν στην έχουν ξανακάνει" και τέτοια.... Λέω εδώ είμαστε....
Συναντηση μετά απο ένα μήνα στην Αθήνα όπου ηρθε μετά από διακοπές αν και έκανε τη δύσκολη καταλήξαμε σε ξενοδοχείο στην πρωτη συναντηση....
Την πήρα στο σπίτι της άλλες δυο φορές και μια φορά στο αμάξι μου. Η τύπισσα δυστυχώς είχε αρκετά ψυχολογικά, κυκλοθυμική στο φουλ και ακυρα ξεσπασματα/νευρα, από παλιές απογοητεύσεις με γκόμενους,ζήλιες και είχε και θέματα κατάθλιψης αν κατάλαβα καλά και ψαχνόταν για γνωριμίες με άντρες...
Ξεκοψα μαζί της γιατί ήθελε να τη δω πιο σοβαρά από ένα πήδημα κλπ, μετά έμπλεξα με άλλη για κάτι πιο σοβαρό και έστελνε να συναντηθούμε για γαμήσια αλλά δεν ήθελα εγώ γιατί μου τα είχε σύρει πριν μερικες μέρες και ειχα νευριάσει...
Πάντως γαμιόταν σχετικά καλά, αλλά η πίπα της όχι τόσο καλή όσο μου ειχε πει γιατί σιχαινόταν το σπέρμα το πουτανάκι στο στομα....
Εμφάνιση 7/10
Facebook λογαριασμό που έχω για καβλάντα....
Έφαγα ένα μίλφ 45 χρονών σε group από κοινό χόμπι ανοίγοντας της άκυρη συζήτηση και αν και απότομη αυτή στην αρχή μετά ξεδιπλώθηκε, αφού ανταλλάξαμε φωτογραφίες και τα σχετικά....
Xωρισμένη με παιδί, βυζάρες καλοστεκούμενη σχετικά επίσης αλλά όχι και τόσο ωραίο πρόσωπο. Χαμουρέματα σε πάρκα που βγαίναμε και γαμήσι στο αμαξι μου.
Σε ξενοδοχεία δεν πήγαινε λόγω κολλήματος, μην φανεί πουτάνα lol.... Δυστυχώς είχα ένα θέμα οικογενειακό και έχασα επαφές λίγους μήνες μετά μιας και δεν ειχα όρεξη για πολλά....
Μamba:
Έχω φάει τσάμπα 2 ουκρανάκια και ένα ρωσσακι μιλφ μέτριας εμφάνισης, όχι μπάζα αλλά ούτε και τίποτα δίμετρες κορμάρες... Γνωριμία και κέρασμα για καφέ ή κάνα σουβλάκι και μετά.....
'Εχω φάει πάντως και απόρριψη όπως καταλαβαίνετε, πιστεύω μετράει πολύ η εμφάνιση και το πως τους μιλάς... Σίγουρα αν πάτε με τη μία στο ψητό δεν παίζει να γαμήσετε. Ξεκινήστε με απλή κουβέντα, δώστε χρόνο σίγουρα δυο εβδομάδες και εκεί θα φανεί πως θα εξελιχτεί.... Έχει τύχει βέβαια και σε 2 μέρες πάνω να κανονίσουμε έξοδο ;)
Πάντως είχα και άλλες ευκαιρίες αλλά δεν το κυνήγησα όσο έπρεπε σε διάφορα sites zoo και badoo....
Τώρα είμαι επίσης καβατζωμένος με μιλφ ανατολικού μπλοκ που γουστάρει να παίρνει πίπα....
Πριν μια εβδομάδα συναντηθήκαμε, η τύπισσα δεν τον άφηνε από το στόμα της, έπαθα την πλάκα μου, παίχτηκε τριπλή πίπα σε ξενοδοχείο 1,5 ώρα που ήμασταν μαζί.... Σχεδόν με παρακάλαγε να της τον δώσω στο στόμα σερί, πολύ gfe κατάσταση και σπάνια τελειωνω πάνω από δευτερη φορά, εδώ ίσως μπορούσα και τέταρτη αλλά έπρεπε να φύγω γιατί σε λίγες ώρες θα έπιανα δουλειά....
Και μόνο κέρασμα ένα καφέ!!!!
Θα την κρατήσω καβάτζα για τις δύσκολες μέρες δε θέλω να τη χάσω για κανένα λόγο και βλέπουμε....