CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 2.536
Τί εντάξει; Δηλαδή, θες να πεις ότι δεν ξέρεις ποιός είναι ο Βλάχου Μπλέ ;Αααα εντάξει
Τί εντάξει; Δηλαδή, θες να πεις ότι δεν ξέρεις ποιός είναι ο Βλάχου Μπλέ ;Αααα εντάξει
με αυτες που μιλησα και με αυτες που βγηκα μου ειπαν οτι τους ζητησαν σελφι για να γραφτουν.τωρα με καποιες οντως δεν εβγαζα ακρη αλλες φαινοντουσαν οτι να ναι αλλα οκ δεν μπορουμε να τεριαζουμε ολοι με ολους και σιγουρα δεν γινεται να μας γουσταρουν ολες.και εξω να την πεσεις σε 20 ποσες θα σου κατσουν?υποτιθεται γι αυτο μιλαμε για να δουμε κατα ποσο εκπεμπουμε στα ιδια μηκη και να αξιζει και η συναντηση.αλλοι μπορει να εχουν φραγκα ωστε να πιασουν καποια για σουγκαρ.παντως με αυτες που βγηκα ηταν αγανακτικσμενες με το οτι τους ζητανε οι περισσοτεροι κατευθειαν τηλεφωνο η να πανε σε αλλο σαιτ και με αλλους που ηταν εντελως σαικο.Είσαι σίγουρος πως το koronadates δεν έχει κόσμο πληρωμένο που γράφει για να τρως τα νομίσματα σε μηνύματα;
Πολύ μούφα δείχνει και από τα προφιλ και από την πορεία των διιαλόγων...
Και πόσα πλήρωσες για να μιλάς σε κάθε κοπέλα από αυτές που είδες έξω;με αυτες που μιλησα και με αυτες που βγηκα μου ειπαν οτι τους ζητησαν σελφι για να γραφτουν.τωρα με καποιες οντως δεν εβγαζα ακρη αλλες φαινοντουσαν οτι να ναι αλλα οκ δεν μπορουμε να τεριαζουμε ολοι με ολους και σιγουρα δεν γινεται να μας γουσταρουν ολες.και εξω να την πεσεις σε 20 ποσες θα σου κατσουν?υποτιθεται γι αυτο μιλαμε για να δουμε κατα ποσο εκπεμπουμε στα ιδια μηκη και να αξιζει και η συναντηση.αλλοι μπορει να εχουν φραγκα ωστε να πιασουν καποια για σουγκαρ.παντως με αυτες που βγηκα ηταν αγανακτικσμενες με το οτι τους ζητανε οι περισσοτεροι κατευθειαν τηλεφωνο η να πανε σε αλλο σαιτ και με αλλους που ηταν εντελως σαικο.
παιζουν πολλα ρολο η περιοχη που μενει η δουλεια το ποσο οικειότητα θα αισθανθει μαζι σου κτλ.μια μου πηρε κανα διβδομαδο.οι αλλες λογο συνθηκων δλδ της δουλειας μου και της δικιας της περισσοτεροΚαι πόσα πλήρωσες για να μιλάς σε κάθε κοπέλα από αυτές που είδες έξω;
Καμία απάντηση ως προς το πόσα έδωσες...παιζουν πολλα ρολο η περιοχη που μενει η δουλεια το ποσο οικειότητα θα αισθανθει μαζι σου κτλ.μια μου πηρε κανα διβδομαδο.οι αλλες λογο συνθηκων δλδ της δουλειας μου και της δικιας της περισσοτερο
Του έδωσαν τύπε.. δεν έδωσε...Καμία απάντηση ως προς το πόσα έδωσες...
γενικα ποσα εδωσα οσο καιρο ειμαι μεσα η σε αυτες που τελικα βγηκαμε ?Καμία απάντηση ως προς το πόσα έδωσες...
εγω εβαζα το πακετο με τα 1500 credits που ειναι γυρο στα 42 ευρω στην αρχη τακτικα αλλα οταν κατασταλαξα με αυτες που τεριαξα εβαζα πολυ πιο αραια μεχρι να βρεθουμε.σου εχω αναφερει και αλλες λεπτομερειες και αλλου.σε αυτα με την συνδρομη που μου λεγες ποσα ξοδεψες?βγηκες με καποιες?πηγε καλα?μετα απο ποσο καιρο τσατ βγηκες?Καμία απάντηση ως προς το πόσα έδωσες...
1.500 credits είναι κάπου 74€. Δεν αρκούν ούτε για ζήτω!εγω εβαζα το πακετο με τα 1500 credits που ειναι γυρο στα 42 ευρω στην αρχη τακτικα αλλα οταν κατασταλαξα με αυτες που τεριαξα εβαζα πολυ πιο αραια μεχρι να βρεθουμε.σου εχω αναφερει και αλλες λεπτομερειες και αλλου.σε αυτα με την συνδρομη που μου λεγες ποσα ξοδεψες?βγηκες με καποιες?πηγε καλα?μετα απο ποσο καιρο τσατ βγηκες?
τα 1500 credits ειναι σχεδον 43 ευρω. σου ειπα και αλλου εν μερη μπορεις να εχεις δικιο αλλα απο την αλλη ειδα απο κοπελα που βρεθηκα τι τους στελνανε και οντως και αυτες ειχαν δικιο.δλδ με το καλημερα στελνανε νουμερα τηλεφωνικα θελανε με το καλημερα να πανε σε αλλα σοσιαλ κτλ συν τα fake πουλια που στελνανε για εντυπωσιασμο. θα τσεκαρω το seeking να δω το ισχυει εκει και θα επανελθω.1.500 credits είναι κάπου 74€. Δεν αρκούν ούτε για ζήτω!
Επαναλαμβάνω, ντεμέκ κοπέλες στα τρώνε για πλάκα σε μια ώρα.
Για τα άλλα, seeking ας πούμε έχει συνδρομή 100€/μήνα, έχω βγει με 10+ κοπέλες σε 2 μήνες. Και έχω τηλέφωνα για άλλες τόσες.
Μην προμοτάρετε site μούφες.
Ποια fake πουλιά τύπε.. τα δικά μας στέλνουμε..τα 1500 credits ειναι σχεδον 43 ευρω. σου ειπα και αλλου εν μερη μπορεις να εχεις δικιο αλλα απο την αλλη ειδα απο κοπελα που βρεθηκα τι τους στελνανε και οντως και αυτες ειχαν δικιο.δλδ με το καλημερα στελνανε νουμερα τηλεφωνικα θελανε με το καλημερα να πανε σε αλλα σοσιαλ κτλ συν τα fake πουλια που στελνανε για εντυπωσιασμο. θα τσεκαρω το seeking να δω το ισχυει εκει και θα επανελθω.
Παραπληροφορείς. Φίλος πλήρωσε χθες για 1.500 νομίσματα 74€τα 1500 credits ειναι σχεδον 43 ευρω. σου ειπα και αλλου εν μερη μπορεις να εχεις δικιο αλλα απο την αλλη ειδα απο κοπελα που βρεθηκα τι τους στελνανε και οντως και αυτες ειχαν δικιο.δλδ με το καλημερα στελνανε νουμερα τηλεφωνικα θελανε με το καλημερα να πανε σε αλλα σοσιαλ κτλ συν τα fake πουλια που στελνανε για εντυπωσιασμο. θα τσεκαρω το seeking να δω το ισχυει εκει και θα επανελθω.
Ποια fake πουλιά τύπε.. τα δικά μας στέλνουμε..
Παραπληροφορείς. Φίλος πλήρωσε χθες για 1.500 νομίσματα 74€
Μ αυτή πρέπει να είχαμε μιλήσει ανταλλάξει τηλέφωνα. Δεν κατέβαινε Θεσσαλονικη βαριόμουνα να ανέβω Κοζάνη μου έκατσε κάτι καλό συμφοιτήτρια και δε το κυνήγησα.Αρχές 00s μια Μαρία από Αθήνα που σπούδαζε ΤΕΙ Κοζάνης από mirc. Μου είχε κάνει εντύπωση είχε ringtone όταν έπαιρνες τηλέφωνο να ακούς όσο καλούσε, το νινί σέρνει καράβι. Απίστευτο τσιμπούκι ξεπερνούσε και τη μεγαλύτερη πορνό σταρ. Απλα προτιμούσε αυτό αντί γαμησι. Τρελή φάση τρελή εμπειρία. Δεν ξέρω αν έπεσε κ στα νύχια άλλου συναγωνιστή εδώ μέσα.