lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σωστος,μην τους λες γιατι ειναι κουτσομποληδεςΔεν ειναι κατι που σε αφορα...... Ουτε και κανεναν άλλο εδω.
σωστος,μην τους λες γιατι ειναι κουτσομποληδεςΔεν ειναι κατι που σε αφορα...... Ουτε και κανεναν άλλο εδω.
ο λεγομενος και παντοφλακιας?
μηπως δεν μπορουσε ακομα και ο ιδιος να αντισταθει στην γοητεια του?Εννοείται πως υπήρχε λόγος.
Δεν κάνεις στα καλά καθούμενα ψηστήρι στον εαυτό σου.
Κάτι τρέχει..
τυπε αν δεν τα πει αυτα σε εμας σε ποιον θα τα πει?σωστος,μην τους λες γιατι ειναι κουτσομποληδες
τσου !!!!!!!!αχαχουχα η ολη σου σταση στο θεμα δειχνει ανθρωπο που εχει φαει ξυλο απο συζυγο
αλλα σου λεω κ αλλα καταλαβαινεις.Υπεροχή ιδέα......
Είμαι σίγουρος οτι Όταν παντρευτεις και κανείς οικογένεια δεν θα σε πειράζει να πηδιεται η γυναίκα σου με άλλους Όταν δεν θα την ικανοποιεις !!!!!!!!!!
ο λεγομενος και παντοφλακιας?
Μα έλα πες μου,δε θα το πω σε κανέναν.Ανοίγω μέχρι και τα πμ για να μάθω.Δεν ειναι κατι που σε αφορα...... Ουτε και κανεναν άλλο εδω.
πιστευω οτι τον επιασε συζυγος κ αρχισε να τον βαραει με κλασσικα ποπαυ και μικυ μαους που ειναι βαρυα
Εγω κατάλαβα τι λεςαλλα σου λεω κ αλλα καταλαβαινεις.
σου ειπα να κανεις καμμια πασα αν δν γουσταρεις να σπρωχνεις παντρεμενες.
αν παντρευτω εγω, κ αν πηδαω κ αν ικανοποειται η γυναικα μου κ αν πηγαινει με αλλους.και αν και αν καιαν..
αλλου παππα ευαγγελιο...
και αλλου θρεντ συζητηση (μελλοντικου)
μηπως δεν μπορουσε ακομα και ο ιδιος να αντισταθει στην γοητεια του?
αυτο ειναι σιγουροτσου !!!!!!!!
Ίσα ίσα που είμαι πολυ αγαπητός και παραχαιδεμενος όπου παω
καλα ρε τυπε τι τον περασες τον αχαχουχα να κανει πασες?αλλα σου λεω κ αλλα καταλαβαινεις.
σου ειπα να κανεις καμμια πασα αν δν γουσταρεις να σπρωχνεις παντρεμενες.
αν παντρευτω εγω, κ αν πηδαω κ αν ικανοποειται η γυναικα μου κ αν πηγαινει με αλλους.και αν και αν καιαν..
αλλου παππα ευαγγελιο...
και αλλου θρεντ συζητηση (μελλοντικου)
Σου μοιάζω για τύπος να κάνει πάσα γυναίκα ?
εισαστε αναξιοπιστοι για αυτο καλα κανει και δεν σας λεειτυπε αν δεν τα πει αυτα σε εμας σε ποιον θα τα πει?
τι μαλακας εισαι!!!Όχι βέβαια.
Πως να κάνεις πάσα χωρίς τη μπάλα??
καλα ρε τυπε τι τον περασες τον αχαχουχα να κανει πασες?
κανα αλητηριο? :S
Εγω κατάλαβα τι λες
Εσυ δεν κατάλαβες σε ποιον τα λες αυτα.....
Σου μοιάζω για τύπος να κάνει πάσα γυναίκα ?
οχι και τα καλυτερα τυπετο mirc καποτε ειχε τα καλυτερα μωρα
επαιζες καλη μπαλα