Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Τύπε μου με 1000 ευρώ γαμάς κάθε μέρα 2 στουντιοκοριτσα για 10 μερες.Αυτο το σκεφτηκες?
Ας μην κάνω την αναγωγη σε επισκέψεις στην φυλής.Αν δε,το κάνω για Μετάξι θα ειχες στραγγίξει...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
και από το zoo.gr βγαζεις καμια παντρεμενη αμα εχεις κεφι και ορεξη για ψαξιμο...

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
οι παντρεμενες βγηκαν παγανια

απο fb μια ελλεινιδα μια φορα και μετα εγινα καπνος για ευνοητους λογους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η δικια μου ειναι 35αρα.
οπως λεει κ ο φιλος πιο πανω κ στο ζοο γινεται παιχνιδι..
χρονο ορεξη κ υπομονη χρειαζεται
παλιοτερα κατι εβρισκες τωρα ειναι μουφα τυπε
θελουν καμερες μσν και μαλακιες :jerking:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εξαρτάται και από το εισόδημα του τύπου που άνοιξε το θέμα. Εάν 1000 euros  δεν είναι τπτ για την τσέπη του τότε που είναι το κακό?
Άλλωστε η άλλη ήρθε από την χώρα της για πάρτυ του και ο συναγωνιστής από ότι κατάλαβα έβγαλε πολλά γούστα όχι μόνο σεξουαλικά για να σκάσει τόσα λεφτά..
Τα γούστα πληρώνονται καλώς ή κακώς. Λεφτά που τα σκας και σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις γαμάτα και ότι δεν είναι σαν να τα έκαψες δεν είναι χαμένα λεφτά!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
απο το facebook εχω γαμησι πολλες γκομενες.
με αλλα σαιτ δεν ασχολουμε καθολου.παλαιοτερα που ειχα ασχοληθει λιγο,η σε τρελη επεφτα,η σε καμια χοντρη που δεν την γαμουσε κανενας.ολες προβληματικες ητανε.
το facebook ειναι πολυ μπροστα σε αυτο το θεμα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
η δικια μου ειναι 35αρα.
οπως λεει κ ο φιλος πιο πανω κ στο ζοο γινεται παιχνιδι..
χρονο ορεξη κ υπομονη χρειαζεται

Το zoo ειναι το καλύτερο μέρος για ιντερνρτικό καμάκι. Μικρές, μεγάλες, παντρεμένες ανύπαντρες, αν βρεις να πεις κάτι ενδιαφέρον, είσαι έξυπνος και ξέρεις ορθογραφία τις πιάνεις με την απόχη.

Προσοχή τι λέτε..πουλήστε παραμύθι...αν αρχίσεις τα τι φοράς, τον έχω σκληρό, σ' αρέσει το μαστίγωμα και άλλα τέτοια θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εξαρτάται και από το εισόδημα του τύπου που άνοιξε το θέμα. Εάν 1000 euros  δεν είναι τπτ για την τσέπη του τότε που είναι το κακό?
Άλλωστε η άλλη ήρθε από την χώρα της για πάρτυ του και ο συναγωνιστής από ότι κατάλαβα έβγαλε πολλά γούστα όχι μόνο σεξουαλικά για να σκάσει τόσα λεφτά..
Τα γούστα πληρώνονται καλώς ή κακώς. Λεφτά που τα σκας και σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις γαμάτα και ότι δεν είναι σαν να τα έκαψες δεν είναι χαμένα λεφτά!
Τα είπες όλα !!!!!!

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Το zoo ειναι το καλύτερο μέρος για ιντερνρτικό καμάκι. Μικρές, μεγάλες, παντρεμένες ανύπαντρες, αν βρεις να πεις κάτι ενδιαφέρον, είσαι έξυπνος και ξέρεις ορθογραφία τις πιάνεις με την απόχη.

Προσοχή τι λέτε..πουλήστε παραμύθι...αν αρχίσεις τα τι φοράς, τον έχω σκληρό, σ' αρέσει το μαστίγωμα και άλλα τέτοια θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.
σε αυτο το zoo απο το fb Μπενεις η απο την σελιδα τους ?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
βαλε καμια φωτο ρε τυπε να παρουμε ματι :grin:
τυπε δεν κανω ποτε τετοιες μαλακιες.μερικες που τις γνωρισα απο το facebook και τις γαμησα,εχουμε κρατησει επαφες,ασχετα αν ειναι παντρεμενες η εχουν γκομενους.εχω κρατησει σχεση φιλικη,και με κανα 2 γκομενες με βοηθησαν επαγγελματικα.ειδικα μια που γαμησα,ειναι δικηγορος σε μεγαλο δικηγορικο γραφειο,και πραγματικα η κοπελα οτι την εχω ρωτησει για κατι,με εχει βοηθησει παρα πολυ.εννοειτε χωρις να ζητησει ποτε λεφτα,αν και τις εχω πει πολλες φορες αν θελει να τις δωσω.μεχρι και ενα συμφωνητικο που ηθελα,μου το εκανε εντελως τζαμπα.

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1

ετσι ειναι τυπε μου οπως τα λες.
αν καταφερεις κ πιασεις κουβεντα 1-2 φορες,τοτε το εχεις κερδισει το παιχνιδι.
βεβαια δν ξερεις αν η γκομενα ειναι καλη η ειναι καμμια μπαζολα.
λυσεις υπαρχουν για ολα τα θεματα (καμερες κλπ)
αν δν γουσταρεις καμερες η δν μπορεις για ευνοητους λογους το πολυ πολυ να πιεις ενα καφε κ μετα τη κανεις με γοργα αν δν βλεπεται η γκομενα.

OP
OP
mandrake999

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
για βαλτα κατω να δεις 1) βουκουρεστι - αθηνα - χανια με επιστροφη αεροπορικα.
2) hotel για 10 μερες και τα λοιπα εξοδα για 10 μερες και να εχεισ μια γυναικαρα οτι ορα θες και για οσο θες...

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
για βαλτα κατω να δεις 1) βουκουρεστι - αθηνα - χανια με επιστροφη αεροπορικα.
2) hotel για 10 μερες και τα λοιπα εξοδα για 10 μερες και να εχεισ μια γυναικαρα οτι ορα θες και για οσο θες...
μην απολογεισαι ρε φιλε.
αν περασες ωραια κ το ευχαριστηθηκες.τοτε ολα οκ
δν ειναι το παν στη ζωη τα λεφτα
ενα μεσο ειναι για να περναμε καλα..

OP
OP
mandrake999

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
μην απολογεισαι ρε φιλε.
αν περασες ωραια κ το ευχαριστηθηκες.τοτε ολα οκ
δν ειναι το παν στη ζωη τα λεφτα
ενα μεσο ειναι για να περναμε καλα..
οχι φιλε μου δεν εχω θεμα να απολογηθω... απλα καποιοι πανε διακοπες μονο με τον ΟΓΑ και δεν εχουν γνωση τη γινετε παρα εξω (αν εχουν παει ποτε τους διακοπες). :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Σωστά και λογικά όλα όσα λες αλλα το παραμύθι τι ρόλο παίζει ?
Τι σχεση και ποια φιλία μπορει να σταθεί στο ψεμμα ?

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω, η να εμπαίζω κανεναν και θελω να είμαι σωστός σε όλα μου στις επαφές μου, τουλάχιστον έτσι προσπαθω πάντα να είμαι.

Αν ειναι να πω ψέμματα για να εξιταρω την οποιαδήποτε να μου κατσει, καλυτερα να παω σε μια ιεροδουλη
Θα ειναι σαν να με χρησιμοποίησαν η να χρησιμοποίησα εγω .....
Αυτο σε μένα θα φαίνεται κάπως και θα με τρώει μέσα μου..... (τα ψέμματα και ολο το πακέτο)

Προτιμώ μια σχεση κατασταλλαγμενη σε πέντε πράγματα και μόνιμη παρα κατι στον αέρα...... Και σε αδιέξοδο.
Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλές σχεσεις κι επαφές.... Άλλωστε δεν έχω κοντέρ να γράφει, ουτε πάω για ρεκόρ

Είχα προτάσεις απο παντρεμένες σε διάφορες φάσεις, αλλα ειναι κατι ενάντια στις αρχές μου, καθώς ειναι κατι που δεν θελω να παθω κι εγω.

Σε τέτοιες φάσεις παίζεις με την λαχταρα, τα αισθήματα και την ψυχική ηρεμία, του ανθρώπου που έχεις απέναντι σου...
Κατι τετοιο δεν δυναμαι να κάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom