Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τέλος πάντων, λήχτο εδώ και ζητώ συγνώμη για το ΑΜΕΑ

μαλακία μου

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αχαχουχα αυτος στο αβαταρ ο μουφασα ειναι η ο σιμπα μεγαλος?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα πρέπει να κάτσω να σου εξηγήσω πως ότι πρόβλημα έχουμε με κάποιον δεν το μεταφέρουμε αλλού και ιδίως στα παιδιά του?
θα πρεπει να σου εξηγησω οτι ακομη κι αν δεν εχει κατι ο καθενας δεν θα πρεπει να τον μειωνουμε ?

Τελος κουβεντας και μην ξαναπεταχτεις σαν την πουτσα οπουδηποτε να με παραθεσεις
Γιατι σε αναλογες παραθεσεις, η σποντες, αυτη θα ειναι και η απαντηση μου, ειτε σας αρεσει, ειτε οχι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα πρεπει να σου εξηγησω οτι ακομη κι αν δεν εχει κατι ο καθενας δεν θα πρεπει να τον μειωνουμε ?

Τελος κουβεντας και μην ξαναπεταχτεις σαν την πουτσα οπουδηποτε να με παραθεσεις
Γιατι σε αναλογες παραθεσεις, η σποντες, αυτη θα ειναι και η απαντηση μου, ειτε σας αρεσει, ειτε οχι
ένιωσα την απειλή να έρχεται και σε πρόλαβα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχου τοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

το δεύτερο πως να το πω? Το τρίτο που έρχεται?

για το εγγόνι δεν το συζητάω, ας ζήσω μέχρι τότε και του λέω ότι θες

αλλά αν θες απάντησέ μου σε κάτι. Πόσο σκατόπουστας είναι κάποιος που πιάνει παιδάκια στο στόμα του? ε? ε?

Έρωτας μωρέεεεεεεε!!

Μη δίνεις σημασία μωρέ βλάκα κι εσύ, άσ'τον αφού ξέρεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
από λύκος έγινες λιοντάρι, λέει κάτι αυτό? :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λοιπον για να λυθει η παρεξηγηση ραντευου θανατου στην καμαρα αυριο 3 και τεταρτο γιατι μετα θα παμε για τσιπουρα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπον για να λυθει η παρεξηγηση ραντευου θανατου στην καμαρα αυριο 3 και τεταρτο γιατι μετα θα παμε για τσιπουρα.
κάπου με περισσότερη σκιά δεν γίνεται? Ακου 3 η ώρα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πάντως είναι πως σου κάτσει. Μπορεί να μπεις στο zoo πχ και να πηδήξεις σε δυό ώρες αλλά μπορεί να παλεύεις όλο το 24ωρο για μήνες και να μην παίζει τίποτε. Αρκετές είχα πηδήξει παλιά από netmeeting στον Hol server. Μερικές στο zoo. Τελευταία μου είχε κάτσει μία υπέρβαρη. Δώσαμε ραντεβού στην Γλυφάδα. Μου την έπεσε στην ψύχρα μέσα στο αυτοκίνητο εκεί που ήταν το λούνα παρκ αλλά δεν την πήδηξα λόγω όγκου αλλά φοβόμουν ότι θα σπάσουν και τα καθίσματα. Ενοείτε ότι μου παρουσίασε άλλη φωτογραφία. Ξέχασε και καλά και το μπουφάν της μέσα στο αμάξι για να της το πάω την άλλη μέρα για να την ξαναβρώ. Ευτυχώς και το κατάλαβα της δίνω το μπουφάν και εξαφανίστηκα. Επέμενε μετά στο τηλέφωνο αλλά μετά αφού την έγραψα τέλος.
Αν σου κάτσει εμφανίσημη το σίγουρο είναι ότι θα έχει ψυχολογικά προβλήματα. Τα μπάζα συνήθως έχουν λιγότερα τέτοια προβλήματα. Παλαιότερα είχα γνωρίσει ταυτόχρονα δύο. Μια μουνάρα η οποία για να την πηδήξεις ήθελε τον καφέ της, την ταβέρνα της ακόμα και τα τσιγάρα της και μια χοντρή νοσοκόμα πο έμενε μόνη της. Αφού βολτάριζα με την τρελή γκομενάρα μετά πήγαινα σφαίρα στο σπίτι της χοντρής έτρωγα γαμούσα και αυτή και κοιμόμουν. Εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά. Το απαλό και δροσερό αρωματισμένο δέρμα της μιανής και την ξυνίλα της χοντρής η οποία δεν έφευγε με τίποτε και σε καζάνι να την έβραζες. Διαλέγεις και πέρνεις και αν μπορείς παίζεις και με τις δύο.  Στο μεταξύ είναι και πολλές που απλά βγαίνουν έξω σε βλέπουν και σε απορίπτουν Το έχουν σύστημα. Απορίπτουν άπαντες ανεξαρτήτου το πως είναι ο άλλος. Έχουν το βίτσιο να απορίπτουν στην σειρά τα άτομα που συναντούν και καλά ότι είναι γκομενάρες και ο λόγος είναι ψυχολογικός και μόνο. Αξέχαστες εποχές.

:dancing:
προσοχή στις χοντρές γιατί είναι απείρως πιο καυλωμένες από τις άλλες :helpplea:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
xaxa μου αρεσουν τα αρρωστιλικια στο νετ  :) :) :)

ειναι πιο καλτ εμπειριες απο τις τανες κ τσαμπα

αυτα θα θυμομαστε σε 30 χρονια σε ενα αλλο φορουμ με τον γεροκοσνικ τον γερονοντα κ τον μεσηλικα σταμ90

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι να πεις το πρωτο σου παιδι και το πρωτο σου εγγονι μαλακα

αχ αυτα τα λογακια τα ομορφα. δεν πειραζει, οταν θα γινεις γεμιστος θα εισαι μια γλυκα.  ;)
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom