Πάντως είναι πως σου κάτσει. Μπορεί να μπεις στο zoo πχ και να πηδήξεις σε δυό ώρες αλλά μπορεί να παλεύεις όλο το 24ωρο για μήνες και να μην παίζει τίποτε. Αρκετές είχα πηδήξει παλιά από netmeeting στον Hol server. Μερικές στο zoo. Τελευταία μου είχε κάτσει μία υπέρβαρη. Δώσαμε ραντεβού στην Γλυφάδα. Μου την έπεσε στην ψύχρα μέσα στο αυτοκίνητο εκεί που ήταν το λούνα παρκ αλλά δεν την πήδηξα λόγω όγκου αλλά φοβόμουν ότι θα σπάσουν και τα καθίσματα. Ενοείτε ότι μου παρουσίασε άλλη φωτογραφία. Ξέχασε και καλά και το μπουφάν της μέσα στο αμάξι για να της το πάω την άλλη μέρα για να την ξαναβρώ. Ευτυχώς και το κατάλαβα της δίνω το μπουφάν και εξαφανίστηκα. Επέμενε μετά στο τηλέφωνο αλλά μετά αφού την έγραψα τέλος.
Αν σου κάτσει εμφανίσημη το σίγουρο είναι ότι θα έχει ψυχολογικά προβλήματα. Τα μπάζα συνήθως έχουν λιγότερα τέτοια προβλήματα. Παλαιότερα είχα γνωρίσει ταυτόχρονα δύο. Μια μουνάρα η οποία για να την πηδήξεις ήθελε τον καφέ της, την ταβέρνα της ακόμα και τα τσιγάρα της και μια χοντρή νοσοκόμα πο έμενε μόνη της. Αφού βολτάριζα με την τρελή γκομενάρα μετά πήγαινα σφαίρα στο σπίτι της χοντρής έτρωγα γαμούσα και αυτή και κοιμόμουν. Εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά. Το απαλό και δροσερό αρωματισμένο δέρμα της μιανής και την ξυνίλα της χοντρής η οποία δεν έφευγε με τίποτε και σε καζάνι να την έβραζες. Διαλέγεις και πέρνεις και αν μπορείς παίζεις και με τις δύο. Στο μεταξύ είναι και πολλές που απλά βγαίνουν έξω σε βλέπουν και σε απορίπτουν Το έχουν σύστημα. Απορίπτουν άπαντες ανεξαρτήτου το πως είναι ο άλλος. Έχουν το βίτσιο να απορίπτουν στην σειρά τα άτομα που συναντούν και καλά ότι είναι γκομενάρες και ο λόγος είναι ψυχολογικός και μόνο. Αξέχαστες εποχές.