tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.926
- Πόντοι
- 606
Εγω βαζω τη γκομενα να με παρειΣκέψου όμως ότι η απλή μαλακία είναι τσάμπα ενώ η τηλεφωνική μαλακία πληρώνεται...
Εγω βαζω τη γκομενα να με παρειΣκέψου όμως ότι η απλή μαλακία είναι τσάμπα ενώ η τηλεφωνική μαλακία πληρώνεται...
Όχι φίλε ο ΟΤΕς είναι κακή εμπειρίαΆμα σε γαμάει ο ΟΤΕς θεωρείται τηλεφωνικό σεξ; *P
τον παλιό καλό καιρό προ κινητής τηλεφωνίας συνήθιζα να παίρνω σε σπίτια τηλέφωνο σε τυχαία νούμερα μιλώντας λίγο βραχνά στην αρχή και όπου πιάσει
θυμάμαι λοιπόν μια φορά μια τύπισσα με φοβερή φωνή που το πήγαινε το γράμμα και με έφθασε μέχρι δάχτυλο να μου βάλω ακολουθώντας τις οδηγίες της
μετά τα 2-3 τηλεφωνήματα με παρόμοιο περιεχόμενο της είπα πες μου που είσαι έρχομαι...μου λέει Σαλαμίνα και δίνουμε ραντεβού σε ένα σουπερμάρκετ της περιοχής μπροστά στα λάχανα και τα παραπούλια... τότε θυμάμαι έμενα βόρεια και έκανα με την κίνηση στο ποτάμι κάνα 2ωρο γεμάτο να φτάσω Σαλαμίνα ...όταν μπήκα στο σούπερ μάρκετ κουστουμαρισμένος κατά τις 8 η ώρα το βράδυ με περίμενε μια κυρία 65 ετών μαυροφορεμένη, χαλαρά 90 κιλά με ένα πλατύ χαμόγελο
αισθάνθηκα να γκρεμίζονται τα ράφια γύρω μου ,κυρίως γιατί θα έτρωγα καζούρα από συναδέλφους που τους είχα πει ότι μου έτυχε λαχείο...την χαιρέτησα ευγενικά και προσπέρασα αγόρασα 3 μαρούλια και έφυγα σεμνά και ταπεινά...
εκ τοτε δεν το ξανα επιχείρησα να πάρω τηλέφωνο στα τυφλά πουθενά γιατί πόνεσα
Μου τηλεφωνησε πριν λιγα χρονια μια γυναικεια φωνη με μουσικη υποκρουση je taime
Η Φωνη οτι ποιο μπασο εχω ακουσει σε γυναικα
Ενας θυληκος Καρρας
Με πιεζε για ραντεβου, εγω δεν ηθελα
Καποια στιγμη μετα απο πολλα τηλεφωνα μεταμεσονυχτιες ωρες κυριως και αρκετο καιρο να συνεχιζεται αυτη η ιστορια...ενεδωσα
Κανονιζουμε ραντεβου σε ενα σημειο κοντα στο σπιτι μου
Εγω σκαω μυτη εντελως σπορτ στα αρχιδια μου βγηκα να της κανω το χατηρι γιατι μου υποσχεθηκε οτι δεν θα με ξαναξυπνησει
Παρκαρει ενα αμαξι διπλα μου...ανοιγει η πορτα...και βλεπω να βγαινει ΕΝΑ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ με κολασμενο κορμι και να μου λεει με την μπασα φωνη της... γεια σου (το ονομα μου)...ταιριαζουμε το ξερεις ?
Μου πεσανε τα σαγονια κατω και φυγαμε για μπυρες
έτσι...γιατί το τηλεφωνικό sex θέλει αρχ@@δια
πριτς....θα σε παιρνουμε,θα το χεις στην δονηση στον κωλο σου και δεν θα το απαντας......Φιλαράκο το τηλεφωνικό έχει άλλη ΚΑΥΛΑ! το έχω κάνει αρκετές φορές. Να μαλακιζωμασται τηλ/κα με μπινελικια όμως. Και να ακούω το βογκητό του χυσίματος. Σε οποίον γουστάρει, δίνω το τηλ/μου με μήνυμα. ΧΥΝΩ!!!!!!
πριτς....θα σε παιρνουμε,θα το χεις στην δονηση στον κωλο σου και δεν θα το απαντας......
τυπε μου ολη τη μερα πρεπει να σαι μ ενα μπουτσο στο χερι ε?Φιλαράκο το τηλεφωνικό έχει άλλη ΚΑΥΛΑ! το έχω κάνει αρκετές φορές. Να μαλακιζωμασται τηλ/κα με μπινελικια όμως. Και να ακούω το βογκητό του χυσίματος. Σε οποίον γουστάρει, δίνω το τηλ/μου με μήνυμα. ΧΥΝΩ!!!!!!
Τον δικό του εννοείς..? ή αλλουνού..?τυπε μου ολη τη μερα πρεπει να σαι μ ενα μπουτσο στο χερι ε?
αγαπατε αλληλους....καντε αλληλομαλακια....με πιανεις ;)Τον δικό του εννοείς..? ή αλλουνού..?
μονο ο λιλας εβαζε δικο του υλικο μανΡε ψευτράκο ιππότη οι photo που βάζεις και τις παρουσιάζεις για δικές σου είναι fake.
Στην πραγματικότητα ανήκουν σε ένα gay μοντέλο web cam.
Όλο πουστιές αυτοί οι πούστιδες φτου σου ξεφτυλισμένη
Μπα δεν παίρνω και όρκο.μονο ο λιλας εβαζε δικο του υλικο μαν
ο λιλας ηταν μπεσαλης τυπεμονο ο λιλας εβαζε δικο του υλικο μαν