Νέα

Έχετε κάνει ποτέ τηλεφωνικό sex;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostuxo_79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ρε τομαχωκ πουσαιιι ρε φιλεεεε :dancing: :dancing: :dancing:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στην υπογραφή μου θα βρεις μερικά τηλέφωνα για να καυλώσεις. Αν θες πες μας και της εντυπώσεις από τα κορίτσια

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
τον παλιό καλό καιρό προ κινητής τηλεφωνίας συνήθιζα να παίρνω σε σπίτια τηλέφωνο σε τυχαία νούμερα μιλώντας λίγο βραχνά στην αρχή και όπου πιάσει  :2funny: :2funny: :2funny:

θυμάμαι λοιπόν μια φορά μια τύπισσα με φοβερή φωνή που το πήγαινε το γράμμα και με έφθασε μέχρι δάχτυλο να μου βάλω ακολουθώντας τις οδηγίες της  :s&m_3:

μετά τα 2-3 τηλεφωνήματα με παρόμοιο περιεχόμενο της είπα πες μου που είσαι έρχομαι...μου λέει Σαλαμίνα και δίνουμε ραντεβού σε ένα σουπερμάρκετ της περιοχής μπροστά στα λάχανα και τα παραπούλια... τότε θυμάμαι έμενα βόρεια και έκανα με την κίνηση στο ποτάμι κάνα 2ωρο γεμάτο να φτάσω Σαλαμίνα ...όταν μπήκα στο σούπερ μάρκετ κουστουμαρισμένος κατά τις 8 η ώρα το βράδυ με περίμενε μια κυρία 65 ετών μαυροφορεμένη, χαλαρά 90 κιλά  με ένα πλατύ χαμόγελο  :helpplea:

αισθάνθηκα να γκρεμίζονται τα ράφια γύρω μου ,κυρίως γιατί θα έτρωγα καζούρα από συναδέλφους που τους είχα πει ότι μου έτυχε λαχείο...την χαιρέτησα ευγενικά και προσπέρασα αγόρασα 3 μαρούλια και έφυγα σεμνά και ταπεινά...

εκ τοτε δεν το ξανα επιχείρησα να πάρω τηλέφωνο στα τυφλά πουθενά γιατί πόνεσα  :2funny: :2funny: :2funny: 

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τον παλιό καλό καιρό προ κινητής τηλεφωνίας συνήθιζα να παίρνω σε σπίτια τηλέφωνο σε τυχαία νούμερα μιλώντας λίγο βραχνά στην αρχή και όπου πιάσει  :2funny: :2funny: :2funny:

θυμάμαι λοιπόν μια φορά μια τύπισσα με φοβερή φωνή που το πήγαινε το γράμμα και με έφθασε μέχρι δάχτυλο να μου βάλω ακολουθώντας τις οδηγίες της   :s&m_3:

μετά τα 2-3 τηλεφωνήματα με παρόμοιο περιεχόμενο της είπα πες μου που είσαι έρχομαι...μου λέει Σαλαμίνα και δίνουμε ραντεβού σε ένα σουπερμάρκετ της περιοχής μπροστά στα λάχανα και τα παραπούλια... τότε θυμάμαι έμενα βόρεια και έκανα με την κίνηση στο ποτάμι κάνα 2ωρο γεμάτο να φτάσω Σαλαμίνα ...όταν μπήκα στο σούπερ μάρκετ κουστουμαρισμένος κατά τις 8 η ώρα το βράδυ με περίμενε μια κυρία 65 ετών μαυροφορεμένη, χαλαρά 90 κιλά  με ένα πλατύ χαμόγελο  :helpplea:

αισθάνθηκα να γκρεμίζονται τα ράφια γύρω μου ,κυρίως γιατί θα έτρωγα καζούρα από συναδέλφους που τους είχα πει ότι μου έτυχε λαχείο...την χαιρέτησα ευγενικά και προσπέρασα αγόρασα 3 μαρούλια και έφυγα σεμνά και ταπεινά...

εκ τοτε δεν το ξανα επιχείρησα να πάρω τηλέφωνο στα τυφλά πουθενά γιατί πόνεσα  :2funny: :2funny: :2funny:  

Μου τηλεφωνησε πριν λιγα χρονια μια γυναικεια φωνη με μουσικη υποκρουση je taime
Η Φωνη οτι ποιο μπασο εχω ακουσει σε γυναικα
Ενας θυληκος Καρρας
Με πιεζε για ραντεβου, εγω δεν ηθελα
Καποια στιγμη μετα απο πολλα τηλεφωνα μεταμεσονυχτιες ωρες κυριως και αρκετο καιρο να συνεχιζεται αυτη η ιστορια...ενεδωσα
Κανονιζουμε ραντεβου σε ενα σημειο κοντα στο σπιτι μου
Εγω σκαω μυτη εντελως σπορτ στα αρχιδια μου βγηκα να της κανω το χατηρι γιατι μου υποσχεθηκε οτι δεν θα με ξαναξυπνησει
Παρκαρει ενα αμαξι διπλα μου...ανοιγει η πορτα...και βλεπω να βγαινει ΕΝΑ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ με κολασμενο κορμι και να μου λεει με την μπασα φωνη της... γεια σου (το ονομα μου)...ταιριαζουμε το ξερεις ?
Μου πεσανε τα σαγονια κατω και φυγαμε για μπυρες

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Μου τηλεφωνησε πριν λιγα χρονια μια γυναικεια φωνη με μουσικη υποκρουση je taime
Η Φωνη οτι ποιο μπασο εχω ακουσει σε γυναικα
Ενας θυληκος Καρρας
Με πιεζε για ραντεβου, εγω δεν ηθελα
Καποια στιγμη μετα απο πολλα τηλεφωνα μεταμεσονυχτιες ωρες κυριως και αρκετο καιρο να συνεχιζεται αυτη η ιστορια...ενεδωσα
Κανονιζουμε ραντεβου σε ενα σημειο κοντα στο σπιτι μου
Εγω σκαω μυτη εντελως σπορτ στα αρχιδια μου βγηκα να της κανω το χατηρι γιατι μου υποσχεθηκε οτι δεν θα με ξαναξυπνησει
Παρκαρει ενα αμαξι διπλα μου...ανοιγει η πορτα...και βλεπω να βγαινει ΕΝΑ ΘΕΟΜΟΥΝΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ με κολασμενο κορμι και να μου λεει με την μπασα φωνη της... γεια σου (το ονομα μου)...ταιριαζουμε το ξερεις ?
Μου πεσανε τα σαγονια κατω και φυγαμε για μπυρες

έτσι...γιατί το τηλεφωνικό sex θέλει αρχ@@δια

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
έτσι...γιατί το τηλεφωνικό sex θέλει αρχ@@δια

Δεν καναμε τηλεφωνικο σεξ φιλε...απλα το εγραψα γιατι διαβασα την ιστορια σου που ηταν παρομοια με την δικη μου
Μονο που εσυ επεσες σε πατσογρια ενω εγω σε υπερμουνο (χωρις να σημαινει κατι αυτο)

τσολιας

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μου ειχε τυχει μια γκομενα που, αφου με ρωτησε, πηρε μια φιλη της τηλεφωνο και την ωρα που γαμιομασταν η φιλη της μαλακιζοταν.ξαφνιαστηκα λιγο να ακουω τη γκομενα μου να λεει με λεπτομερειες τι ακριβως της κανω,οπως "τωρα μου γαμαει τον κωλο"αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσε η φαση :fuck2:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαράκο το τηλεφωνικό έχει άλλη ΚΑΥΛΑ! το έχω κάνει αρκετές φορές. Να μαλακιζωμασται τηλ/κα με μπινελικια όμως. Και να ακούω το βογκητό του χυσίματος. Σε οποίον γουστάρει, δίνω το τηλ/μου με μήνυμα. ΧΥΝΩ!!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Συνημμένα

• 1633817844[1].jpg
    1633817844[1].jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 35

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φιλαράκο το τηλεφωνικό έχει άλλη ΚΑΥΛΑ! το έχω κάνει αρκετές φορές. Να μαλακιζωμασται τηλ/κα με μπινελικια όμως. Και να ακούω το βογκητό του χυσίματος. Σε οποίον γουστάρει, δίνω το τηλ/μου με μήνυμα. ΧΥΝΩ!!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:
πριτς....θα σε παιρνουμε,θα το χεις στην δονηση στον κωλο σου και δεν θα το απαντας...... :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τυπε μου ολη τη μερα πρεπει να σαι μ ενα μπουτσο στο χερι ε?

clone.wars

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όχι προτιμώ να μαλακίζομαι μόνος, γιατί ουσιαστικά τηλεφωνική μαλακία είναι και όχι sex.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε ψευτράκο ιππότη οι photo που βάζεις και τις παρουσιάζεις για δικές σου είναι fake.
Στην πραγματικότητα ανήκουν σε ένα gay μοντέλο web cam.
Όλο πουστιές αυτοί οι πούστιδες  :jerking: φτου σου ξεφτυλισμένη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε ψευτράκο ιππότη οι photo που βάζεις και τις παρουσιάζεις για δικές σου είναι fake.
Στην πραγματικότητα ανήκουν σε ένα gay μοντέλο web cam.
Όλο πουστιές αυτοί οι πούστιδες  :jerking: φτου σου ξεφτυλισμένη
μονο ο λιλας εβαζε δικο του υλικο μαν

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μονο ο λιλας εβαζε δικο του υλικο μαν
Μπα δεν παίρνω και όρκο.
Πάντως έχει μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μου ένα βίντεο που έβαλε ένα μπουκάλι ουίσκι στην πατούρα του και βγήκε μαζί και ένα κουραδάκι.
CULT

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom