Νέα

Έχετε κάνει ποτέ τηλεφωνικό sex;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostuxo_79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
ε ναι αλλα πιστεψε με εχω κανει καποιους να τραβαν μαλακια απλα και μονο γραφοντας τους στο msn :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ γιατί νομίζω ότι αυτό είναι η όλη ιδέα; Δηλαδή, δεν κάνεις και τίποτα το ιδιαίτερο, απλά κάνεις cyber

Επισκέπτης

Έχω κάνει επειδή η δικιά μου ήταν μακρυά και βρίσκαμε διάφορα να κάνουμε όπως επίσης και παιχνίδια με web cam  :rolleyes:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγώ γιατί νομίζω ότι αυτό είναι η όλη ιδέα; Δηλαδή, δεν κάνεις και τίποτα το ιδιαίτερο, απλά κάνεις cyber

μπα τα γραφω απλα εγω δεν νιωθω τπτ. αλλο αμα εχει καμερα και βλεπεις και τπτ. αλλα και παλι στο τελος μαλακια τραβας  :grin:

barbag

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
παντως,για να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη,οι γυναικες που μπορουν να σε απογειωσουν απο το τηλ. ειναι αυτες που θα το κανουν και απο κοντα.θα πω οτι μιλαω εκ πειρας .λιγες οι καθηγητριες του ειδους και αξιζουν ολο μας τον σεβασμο :dancing: :dancing: :dancing:οποτε συναγωνιστες , αν πετυχετε θηλυκο που να σας απογειωσει απο το τηλ. εχετε πολλες πολλες πιθανοτητες να σας απογειωσει και απο κοντα.κυνηγηστε το!!!η μονη πυθανοτητα να την πατησετε ειναι να πεσετε σε καμια ασχημη που δεν θα σας κανει κλικ εμφανισιακα.τοτε ,τι να πω , η θα την κανετε με ελαφρα πηδηματακια η θα φανειτε γενναιοι και...αντε,διακινδυνευστε το και καλη επιτυχια!!!

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
με web cam δεν λεει. αν η τυπισσα εχει κ βελουδινη φωνη, τοτε εχεις πιασει jack pot.
αυτο που δεν ξερεις τις περισσοτερες φορες ειναι η εμφανιση της.
οποτε γιαυτο κ αποφευγουν οι πιο πολλες την web cam.

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
μπα τα γραφω απλα εγω δεν νιωθω τπτ. αλλο αμα εχει καμερα και βλεπεις και τπτ. αλλα και παλι στο τελος μαλακια τραβας  :grin:
μα γιατί νομίζεις ότι αυτός που τραβάει μαλακία με αυτά που του λες, ενδιαφέρεται για το αν τα νιώθεις :) :) :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μα γιατί νομίζεις ότι αυτός που τραβάει μαλακία με αυτά που του λες, ενδιαφέρεται για το αν τα νιώθεις :) :) :)

το ξερω αλλα δεν με νοιαζει ετσι κι αλλιως οι τσοντες ειναι καλυτερες

Επισκέπτης
παντως,για να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη,οι γυναικες που μπορουν να σε απογειωσουν απο το τηλ. ειναι αυτες που θα το κανουν και απο κοντα.θα πω οτι μιλαω εκ πειρας .λιγες οι καθηγητριες του ειδους και αξιζουν ολο μας τον σεβασμο :dancing: :dancing: :dancing:οποτε συναγωνιστες , αν πετυχετε θηλυκο που να σας απογειωσει απο το τηλ. εχετε πολλες πολλες πιθανοτητες να σας απογειωσει και απο κοντα.κυνηγηστε το!!!η μονη πυθανοτητα να την πατησετε ειναι να πεσετε σε καμια ασχημη που δεν θα σας κανει κλικ εμφανισιακα.τοτε ,τι να πω , η θα την κανετε με ελαφρα πηδηματακια η θα φανειτε γενναιοι και...αντε,διακινδυνευστε το και καλη επιτυχια!!!

Ακριβώς συμφωνώ απόλυτα. Τη κοπέλα για την οποία γράφω παραπάνω την είχα γνωρίσει μέσω ιντερνετ και με απογείωνε και τηλεφωνικά και μέσω κάμερας στο msn με κάτι ωραία στριπτιζάκια  :dancing:  και όντως όταν βρεθήκαμε ήταν το ίδιο φοβερή.. Πάντως είχε τόσο αισθησιακή φωνή και ήταν τόσο καβλιάρα και ναζιάρα που μόλις την έβλεπα ή την άκουγα μου σηκ...νταν κατευθείαν  :grin:

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αμε με φιλιπινεζα και ελληνιδα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άμα σε γαμάει ο ΟΤΕς θεωρείται τηλεφωνικό σεξ; *P

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μια φορα θυμαμαι , εχει περασει και πολυ καιρος, με μια πιτσιρικα. Στο τηλεφωνο απο τη μερια μου ειμαστε 2 (οχι και οι 2 αντρες) και καναμε διαφορα πριν κτυπησει το τηλεφωνο. Μας παιρνει η κοπελα, και σιγα σιγα καταληξαμε να τις λεμε τι κανουμε αυτη τη στιγμη και αυτη να κανει οτι μπορει να διωξει τη διψα τις. Το πιο ωραιο απο ολα ηταν να ακους απο το τηλεφωνο βογγητα και να μπερδευουν με τις φωνες τις δικες μας.
Ηταν λοιπον κατα 50% τηλεφωνικο σεξ και ηταν καλυτερα ετσι γιατι και η δουλεια σου εκανες και ακουγες την αλλη απο το τηλεφωνο να λεει "θελω να στηθω και εγω στα 4 να με σφυροκοπας με το ετσι και αλλιως και αλλιωτικα και πασαλιμανιωτικα". Βεβαια μπορουσε να γινει αυτο μεσα σε 3 λεπτα. Ενα "κλεισε και ελα" θα εφτανε στην κατασταση που ειμαστε να εξελιχτει σε μια αυτοσχεδια παρτουζα αλλα μαλακια, δεν εγινε εκεινη τη φορα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εχω κανει μεσω MSN μετραει??? :huh: Ψιλο ξενερωτο ηταν.

stelios126

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
488
Πόντοι
21
εχω κανει τηλεφωνικο και μου αρεσε......ορισμενες ειναι πολυ κάααααααααααααααααβλα
η θεωρια μου ειναι οτι ...αν ειναι να τραβηξεις μαλακια καλυτερα ειναι να κανεις τηλεφωνικο σεξ.
Μαλακια ειναι και τα δυο απλα το δευτερο πιστευω ειναι καλυτερο

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εχω κανει τηλεφωνικο και μου αρεσε......ορισμενες ειναι πολυ κάααααααααααααααααβλα
η θεωρια μου ειναι οτι ...αν ειναι να τραβηξεις μαλακια καλυτερα ειναι να κανεις τηλεφωνικο σεξ.
Μαλακια ειναι και τα δυο απλα το δευτερο πιστευω ειναι καλυτερο

Σκέψου όμως ότι η απλή μαλακία είναι τσάμπα ενώ η τηλεφωνική μαλακία πληρώνεται... :tooth:
Τελοσπάντων εγώ επειδή είμαι τσιγκούνης χρησιμοποιώ ταχυδρομικά περιστέρια για αυτή τη δουλειά... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom