αντε να κανεις και νεο ρεκορ αποψε ..................
λολ ηδη μονο που το ειπες αυτο εχουν μαζευτει 17 ατομα
αντε να κανεις και νεο ρεκορ αποψε ..................
λολ ηδη μονο που το ειπες αυτο εχουν μαζευτει 17 ατομα
τσου θα την ακουσω μετα και δεν θελωετσι ετσι συνεχισε .................
ε ναι αλλα πιστεψε με εχω κανει καποιους να τραβαν μαλακια απλα και μονο γραφοντας τους στο msn
τσου θα την ακουσω μετα και δεν θελω
εγώ γιατί νομίζω ότι αυτό είναι η όλη ιδέα; Δηλαδή, δεν κάνεις και τίποτα το ιδιαίτερο, απλά κάνεις cyber
μα γιατί νομίζεις ότι αυτός που τραβάει μαλακία με αυτά που του λες, ενδιαφέρεται για το αν τα νιώθειςμπα τα γραφω απλα εγω δεν νιωθω τπτ. αλλο αμα εχει καμερα και βλεπεις και τπτ. αλλα και παλι στο τελος μαλακια τραβας
μα γιατί νομίζεις ότι αυτός που τραβάει μαλακία με αυτά που του λες, ενδιαφέρεται για το αν τα νιώθεις
το ξερω αλλα δεν με νοιαζει ετσι κι αλλιως οι τσοντες ειναι καλυτερες
παντως,για να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη,οι γυναικες που μπορουν να σε απογειωσουν απο το τηλ. ειναι αυτες που θα το κανουν και απο κοντα.θα πω οτι μιλαω εκ πειρας .λιγες οι καθηγητριες του ειδους και αξιζουν ολο μας τον σεβασμο οποτε συναγωνιστες , αν πετυχετε θηλυκο που να σας απογειωσει απο το τηλ. εχετε πολλες πολλες πιθανοτητες να σας απογειωσει και απο κοντα.κυνηγηστε το!!!η μονη πυθανοτητα να την πατησετε ειναι να πεσετε σε καμια ασχημη που δεν θα σας κανει κλικ εμφανισιακα.τοτε ,τι να πω , η θα την κανετε με ελαφρα πηδηματακια η θα φανειτε γενναιοι και...αντε,διακινδυνευστε το και καλη επιτυχια!!!
Άμα σε γαμάει ο ΟΤΕς θεωρείται τηλεφωνικό σεξ; *P
εχω κανει τηλεφωνικο και μου αρεσε......ορισμενες ειναι πολυ κάααααααααααααααααβλα
η θεωρια μου ειναι οτι ...αν ειναι να τραβηξεις μαλακια καλυτερα ειναι να κανεις τηλεφωνικο σεξ.
Μαλακια ειναι και τα δυο απλα το δευτερο πιστευω ειναι καλυτερο