Νέα

Έχετε κάνει ποτέ τηλεφωνικό sex;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prostuxo_79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

prostuxo_79

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχω κανονικά σχέσεις με κοπέλες και ευχαριστιέμαι πάρα πολυ το σεξ μαζί τους!
Παρόλα αυτά έχω φετίχ με το τηλεφωνικό σεξ!
Το ανώμαλο από τη μεριά μου είναι ότι ενώ είμαι str8 σε οποιαδήποτε αληθινή σεξουαλική συνεύρεση
στο τηλεφωνικό σεξ απολαμβάνω εξίσου με μια γυναικία φωνή που βογγά
και αντρικές φωνές που μου λένε ότι πηδάνε την κοπέλα μου και ''καλά'' τηλεφωνικά.
Οι ροζ γραμμές είναι συνήθως πολύ ακριβές και δεν υπάρχει ολες τις ώρες καποιος στη γραμμη που τηλεφωνείς με αποτελεσμα απλα να περιμένεις.
όποιος έχει να προτείνει καποια ροζ γραμμή (είτε με γυναικίες είτε με αντρικιές φωνές) που έχει δοκιμάσει και έχει τσεκάρει ότι λειτουργεί σωστα ας μου στείλει το τηλέφωνο σε pm!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ενδιαφερουσα καταχώρηση, ιδίως για τις γυναικίες φωνές!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
[quote author= link=topic=28488.msg458785#msg458785 date=1206976563]
...αντρικές φωνές που μου λένε ότι πηδάνε την κοπέλα μου και ''καλά'' τηλεφωνικά.
[/quote]

Αν καυλωνεις και με τον Τζιμακο ισως να το κοιταξεις.... :P
[youtube=425,350]qzP5YwlhvR4[/youtube]

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Να σου δώσω το τηλεφωνο μου,  :rockon: :rockon: να μου δώσεις την κοπέλα σου  :think: :think: όπως λες και να με πληρώσεις;  :SΘα σε χρεώσω πιο φτηνά απο τις ροζ γραμμές!  :idiot: :idiot:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δεν παιζεται ο τζιμης.γαμω τα παιδια :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Έχω κανονικά σχέσεις με κοπέλες και ευχαριστιέμαι πάρα πολυ το σεξ μαζί τους!
Παρόλα αυτά έχω φετίχ με το τηλεφωνικό σεξ!
Το ανώμαλο από τη μεριά μου είναι ότι ενώ είμαι str8 σε οποιαδήποτε αληθινή σεξουαλική συνεύρεση
στο τηλεφωνικό σεξ απολαμβάνω εξίσου με μια γυναικία φωνή που βογγά
και αντρικές φωνές που μου λένε ότι πηδάνε την κοπέλα μου και ''καλά'' τηλεφωνικά.
Οι ροζ γραμμές είναι συνήθως πολύ ακριβές και δεν υπάρχει ολες τις ώρες καποιος στη γραμμη που τηλεφωνείς με αποτελεσμα απλα να περιμένεις.
όποιος έχει να προτείνει καποια ροζ γραμμή (είτε με γυναικίες είτε με αντρικιές φωνές) που έχει δοκιμάσει και έχει τσεκάρει ότι λειτουργεί σωστα ας μου στείλει το τηλέφωνο σε pm!
Εχει σημασία και ο πάροχος της γραμμής?
Αμα ειναι π.χ forthnet γουστάρεις περισσότερο? :grin:

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι διόλου ρεαλιστικό.Είναι μια σχέση-φαντασίωση, ουτοπική, κινείται έξω από τα σύνορα του κόσμου. Για μένα είναι μια παραλλαγή της  μαλακίας.Μόνο η προσωπική επαφή, η προσωπική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματική φιλία που μετεξελίσσεται σε έρωτα και κορυφώνεται στο σεξ.   

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Το τηλεφωνικό σεξ δεν είναι διόλου ρεαλιστικό.Είναι μια σχέση-φαντασίωση, ουτοπική, κινείται έξω από τα σύνορα του κόσμου. Για μένα είναι μια παραλλαγή της  μαλακίας.Μόνο η προσωπική επαφή, η προσωπική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματική φιλία που μετεξελίσσεται σε έρωτα και κορυφώνεται στο σεξ.   

Κι άμα θες να αδειάσεις επειγόντως πρέπει να κάνεις προσωπική γνωριμία, μετά φιλία και μετά σεξ; Εγώ ξεφορτώνω τα σακούλια μου  :bigdick: :bigdick: :piss: :piss: και φεύγω...Τι πράγματα είναι αυτά που λες;  :think: :think:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Jules Jordan.Αναφερόμουνα σε μια σωστή σχέση που κορυφώνεται στο  σωστό σεξ, που πραγματοποιείται με την ολοκληρωτική και ανυστερόβουλη ένωση ψυχών και σωμάτων.Δεν εννοούσα τη σεξουαλική εκτόνωση που γίνεται σε ένα πορνείο και στο άψε σβήσε. Αυτό δεν είναι σωστό σεξ. Είναι μια μονομερής σεξουαλική εκτόνωση που δεν διαφέρει και πολύ από τη μαλακία.Δηλαδή, αντί να κάνεις τη μαλακία  με το χέρι μπαινοβγαίνεις στον κόλπο της πόρνης, που δεν μετέχει διόλου στη σεξουαλική πράξη. Το μόνο της ενδιαφέρον είναι πότε θα τελειώσεις για να εισπράξει το παραδάκι και να δεχθεί τον επόμενο. Αλλά αυτό δεν είναι σεξ.

Γι` αυτόν ακριβώς το λόγο τα κινήματα σεξουαλικής απελευθέρωσης τάσσονται εναντίον των πορνείων, γιατί εκεί δεν γίνεται σωστό σεξ. Είναι και το σεξ μια τέχνη που πρέπει να τη μάθει ένας από τα πρώτα του βήματα στη σεξουαλική ζωή, γιατί άμα τη μάθει στραβά (και στραβά μαθαίνεται στα πορνεία) θα την κάνει στραβά  σε όλη του τη ζωή. Και είναι κρίμα τα νέα παιδιά που τώρα αρχίζουνε τη σεξουαλική ζωή τους να μαθαίνουνε το σεξ από τα πορνεία...

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Jules Jordan.Αναφερόμουνα σε μια σωστή σχέση που κορυφώνεται στο  σωστό σεξ, που πραγματοποιείται με την ολοκληρωτική και ανυστερόβουλη ένωση ψυχών και σωμάτων.Δεν εννοούσα τη σεξουαλική εκτόνωση που γίνεται σε ένα πορνείο και στο άψε σβήσε. Αυτό δεν είναι σωστό σεξ. Είναι μια μονομερής σεξουαλική εκτόνωση που δεν διαφέρει και πολύ από τη μαλακία.Δηλαδή, αντί να κάνεις τη μαλακία  με το χέρι μπαινοβγαίνεις στον κόλπο της πόρνης, που δεν μετέχει διόλου στη σεξουαλική πράξη. Το μόνο της ενδιαφέρον είναι πότε θα τελειώσεις για να εισπράξει το παραδάκι και να δεχθεί τον επόμενο. Αλλά αυτό δεν είναι σεξ.

Γι` αυτόν ακριβώς το λόγο τα κινήματα σεξουαλικής απελευθέρωσης τάσσονται εναντίον των πορνείων, γιατί εκεί δεν γίνεται σωστό σεξ. Είναι και το σεξ μια τέχνη που πρέπει να τη μάθει ένας από τα πρώτα του βήματα στη σεξουαλική ζωή, γιατί άμα τη μάθει στραβά (και στραβά μαθαίνεται στα πορνεία) θα την κάνει στραβά  σε όλη του τη ζωή. Και είναι κρίμα τα νέα παιδιά που τώρα αρχίζουνε τη σεξουαλική ζωή τους να μαθαίνουνε το σεξ από τα πορνεία...

Διαθέτεις τον ευατό σου για τον πιτσιρικά ανιψιό μου? είναι παρθένος και θέλει να γαμήσει. και επειδή σκεφτόμουν που να τον πάω πρώτη φορά, μου άνοιξες τα μάτια.. :helpplea: :dancing: :2funny: :2funny:
αν ζητήσει κωλαράκι μην του το αρνηθείς..είναι πολύ ευαίσθητος  :dancing:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Εμένα η αγαπημένη μου ταινία είναι "ΝΕΙΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ", "ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ" και "ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ".

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Δεν πρέπει να σας ξενίζει το γεγονός ότι υπάρχει το σωστό και το μη σωστό σεξ και ότι τα πορνεία δεν είναι τα κατάλληλα σχολεία για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς. Στο εξωτερικό οι γονιοί όλο και περισσότερο αναγνωρίζουν την ανάγκη να χαρίσουν στα παιδιά τους μια  σωστή σεξουαλική ζωή  και όλο και περισσότεροι γονιοί εμπιστεύονται τους σεξολόγους (άντρες και γυναίκες)των κινημάτων σεξουαλικής απελευθέρωσης για να καθοδηγήσουν τους γιους  και τις κόρες τους, από τα χρόνια της εφηβείας τους,  στη σωστή σεξουαλική ζωή. με θεωρητικά μαθήματα και πρακτικές εφαρμογές.

Άλλωστε είναι τόσο σύντομη η σεξουαλική ζωή του ανθρώπου (πολύ συντομότερη από τη βιολογική ζωή του) που είναι κρίμα να χαραμίζεται σε πρόχειρη και ερασιτεχνική  αντιμετώπισή της. Είναι γνωστό ότι από  τα σαράντα και τα πενήντα χρόνια  τους οι περισσότεροι  άντρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας που δεν τους αφήνουν να απολαύσουν μια πλήρη σεξουαλική ζωή. Και θύματα της κατάστασης αυτής γίνονται οι γυναίκες τους, που κάτω από τις κοινωνικές  συνθήκες που επικρατούν στον τόπο μας  καταδικάζονται στην αγαμία από πολύ νεαρή ηλικία.Ενώ η σωστή αντιμετώπιση του σεξ από την εφηβική ηλικία παρατείνει τη διάρκειά της και την απόλαυσή της.

OP
OP
P

prostuxo_79

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συγνώμη κιολας ρε παιδιά...είμαι αυτός που ξεκίνησε το θέμα περί τηλεφωνικού σεξ!
χιλια συγνώμη..ΠΙστευω φοβερά στην ελευθερία του λόγου - δεν κάνω πλάκα
Εγώ απλά ρώτησα αν έχει καποιος να προτείνει κάποια καλή ροζ γραμμή που απαντάνε σίγουρα και δεν σε χρεώνουν αδικα μια περιουσία
Αν θέλατε να γράψετε για ηθοποιούς πηγαίντε στο θέμα ''Ελληνικός Κινηματογράφος'' η' γενικά περί σεξ, καπου αλλού.
Νομίζω ότι το θέμα είναι το τηλεφωνικό σεξ εδώ!
Όπως καποιος τη βρίσκει με τα μπουρδέλα, εγώ τη βρίσκω να γαμάω τη γκόμενά μου και καμιά φορά να κανω και phone sex όποτε γουσταρω πιο βρώμικες καταστάσεις!
Γαμάτε το θέμα προφάνώς επειδη το θεωρείται ασήμαντο...
Και εμένα μου φαίνονται μαλακίες αυτα που γράφουν καποιοι αλλά είναι δικαιωμά τους!
Δεν γραφω όμως μαλακίες στο θέμα τους για να τους το ξεφτιλίσω!
Αυτά!Δεν κρατάμε κακίες βέβαια,την τρέλλα μας πουλάμε όλοι εδώ!
απλά λέω και εγώ την αποψή μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom