You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 193K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Ξέρεις ότι σε θεωρώ γνήσιο και για αυτό είμαστε συνοδοιπόροι και συνέταιροι στο παιχνίδι της αλήθειας. Επειδή ξέρω ότι έχω την άδεια σου θα γράψω την ιστορία της πουτάνας που είχαμε γκόμενα και εγώ και εσύ και με την οποία διατηρούμε επαφή για τον τρόπο που μας εξομολογήθηκε ότι μαζεύει τα πελατάκια αγαπούληδες τώρα που υπάρχει αναδουλειά. Ανταλλάσσει λοιπόν η κυρία τάχα μου εμπιστευτικά τηλέφωνα με τον "εκλεκτό" και " ξεχωριστό" πελάτη που τον βλέπει διαφορετικά και από εκεί και πέρα αρχίζει το δούλεμα και η "μηχανή". " Έλα μωρό μου μου έλειψες και θέλω να σε δω, δεν έρχεσαι από το μαγαζί καμμιά βόλτα, ξέρεις ότι κάνω διπλοβάρδια και δεν μπορούμε να τα πούμε εκτός". Κατά σύμπτωση και όλως τυχαία ο "εκλεκτός" και "ξεχωριστός" δεν είναι ένας αλλά καμμιά τριανταριά μαλάκες που τρώνε αμάσητα τα παραμύθια της λεγάμενης συνωστιζόμενοι στο πορνείο για να δουν το αμόρε τους. Αύριο ίσως πούμε κι άλλαΑν τυχόν τα γραπτά σου, έχουν ως στόχο εμένα, τον citizen κι όσους μιλάμε ξεκάθαρα
κάνεις μεγάλο λάθος. Εμείς είμαστε υπέρ των σχέσεων με πουτάνες
αλλά δεν θέλουμε να πιάνονται μαλάκες οι συναγωνιστές.
Αποσκοπούμε στο να κοιτούν όλοι να εκμεταλλευτούν τις πουτάνες όπως κάνουν κι αυτές
σύμφωνα με συναγωνιστές που διαβάζουμε ξεκάθαρα, έτσι ώστε να έχουμε κι εμείς οφέλη.
Όλοι μας! Όλα τα λεφτά στις πουτάνες λοιπόν για να παίρνουμε κι εμείς δωράκια.
Είναι δίκαιο και το κάνουμε πράξη. Κανένα ευρώ σε πορνοαφεντικό.
Ήδη συνθήματα κοσμούν την όμορφη χώρα μας και μια νέα εποχή ανατέλλει.
Είμαστε περισσότεροι.
Τα χρήματα όλων θα πιάνουν τόπο γιατί θα γίνεται ανακατανομή του πορνοπλούτου.
Μπορεί να καταντήσαμε αρχικά πελάτες ως κάτι μίζερο και τρισάθλιο αλλά με σκληρή επιμονή
όπως λέει κι ο Σαββίδης, καμαρώνουμε ως πορνογκόμενοι για να περνάμε καλά
αφού δεν μπήκαμε στο δημόσιο, ούτε και βρήκαμε κληρονομιά.
Κουραστήκαμε να παίρνουμε λίγα και ψάχνουμε συμπλήρωμα. Αν μας κερνούν τι φταίμε εμείς;
δηλαδή οι δικοί τους γκόμενοι με τα κατουρημένα βρακιά και τα χρυσά δόντια
είναι καλύτεροι; δεν νομίζω. Εκεί όμως δεν πάτε να μιλήσετε γιατί έχουν κουμπούρια.
Εδώ ξεσπάτε επειδή είμαστε αγνοί και αληθινοί.
Και τι μου λες τι κάνουν αυτές που δεν είναι πουτάνες;
Εμείς δεν ξέρουμε αν έχουν γαμηθεί πριν τις νυμφευτούμε η τις γαμήσουμε;
Παρθένα θες εσύ για να σου γκρινιάζει;
Όλες έχουν γαμηθεί και καλά έκαναν. Ας αποκτήσετε ανδρεία να πολεμήσετε.
Έχετε όμως μίρλα και μοχθηρία. Όλη μέρα τσακώνεστε σε όλα τα νήματα αν προσέξεις.
Σας ενοχλεί που οι έξω γκόμενες γαμιούνται ακάποτα κι όχι απλά το ότι γαμιούνται.
Θα έπρεπε να χαίρεστε που οι γκόμενες γαμιούνται ακάποτα που είναι το νορμάλ εκεί
ενώ στις πουτάνες φοράμε καπότα γιατί αυτό είναι το νορμάλ κι εκεί.
Αυτό σας ενοχλεί που να σκάσετε να πλαντάξετε.
Άσε που αν πιάσεις γκόμενα την πουτάνα θα γαμάς ακάποτα
γιατί είναι γκόμενα πια αλλά κι οι γκόμενοί τους αυτό κάνουν.
Κι εκεί πάλι δεν μιλάτε. Αν θες να κατηγορήσεις κάποιον λοιπόν, κατηγόρησε τον εαυτό σου
που κουνάς το δάκτυλο σε ανθρώπους που δίνουν τον αγώνα τους
για ένα καλύτερο αύριο.
Μας ζηλεύεις...
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
:S :S :S
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ξέρεις ότι σε θεωρώ γνήσιο και για αυτό είμαστε συνοδοιπόροι και συνέταιροι στο παιχνίδι της αλήθειας. Επειδή ξέρω ότι έχω την άδεια σου θα γράψω την ιστορία της πουτάνας που είχαμε γκόμενα και εγώ και εσύ και με την οποία διατηρούμε επαφή για τον τρόπο που μας εξομολογήθηκε ότι μαζεύει τα πελατάκια αγαπούληδες τώρα που υπάρχει αναδουλειά. Ανταλλάσσει λοιπόν η κυρία τάχα μου εμπιστευτικά τηλέφωνα με τον "εκλεκτό" και " ξεχωριστό" πελάτη που τον βλέπει διαφορετικά και από εκεί και πέρα αρχίζει το δούλεμα και η "μηχανή". " Έλα μωρό μου μου έλειψες και θέλω να σε δω, δεν έρχεσαι από το μαγαζί καμμιά βόλτα, ξέρεις ότι κάνω διπλοβάρδια και δεν μπορούμε να τα πούμε εκτός". Κατά σύμπτωση και όλως τυχαία ο "εκλεκτός" και "ξεχωριστός" δεν είναι ένας αλλά καμμιά τριανταριά μαλάκες που τρώνε αμάσητα τα παραμύθια της λεγάμενης συνωστιζόμενοι στο πορνείο για να δουν το αμόρε τους. Αύριο ίσως πούμε κι άλλα
Δεν μπορώ να επιβεβαιώνω όλα όσα γράφεις γιατί παραμονεύουν βρωμεροί υποτακτικοί πουτανάκηδες
που δίνουν την πατούρα τους για ένα γλωσσόφιλο και μας μισούν παράφορα.
Στην κρίσιμη στιγμή της κοινωνίας όπως εξελίχθηκε πια, οφείλουμε να συστρατευτούμε
και να γίνουμε μια γροθιά. Ναι...ακόμα και με αυτούς.
Και γιατί όχι; να τους συγχωρήσουμε ως μεγαλόψυχοι.
Το ερώτημα όμως είναι βαρύ κι ασήκωτο...
Θα μας υποστηρίξουν στο να εκμεταλλευτούμε τις πουτάνες αφού τραβάνε τα ίδια
από αυτές ή θα πάρουν το μέρος τους και θα χαρακτηριστούν δοσίλογοι
για κάνα γλωσσόφιλο;
εμείς πλέον πετάμε σπαθιά κι ασπίδες γιατί έχουμε θάρρος και δύναμη.
Αυτοί;;;
ο γρίφος είναι περίτεχνος και με θολή την αύρα.
Η διαδρομή έχει πρόβα στην πρόζα.
Στην εκκίνηση αυτής της διαδρομής υπάρχουν σειρήνες και γλύκα...
στην μέση της, τα ψέμματα γίνονται αλήθειες και τούμπαλιν...
λίγο πριν το φίνις τα κορμιά χτυπιούνται στο ταρτάν για την υπέρβαση...
κι ακριβώς στο φίνις, υπάρχει η ανίκητη συνείδηση του Οδυσσέα!
(νομίζω ότι θα πιω δωδεκάρι σήμερα...ρε να μην βρίσκω μια δουλειά)
Πιο μετά ενημέρωση για τις μπουρδελοφολαρίες...
Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην πιό υλιστική και απελευθερωμένη εποχή που ζουμε, μία νεαρή πουτάνα θα ήθελε να κάνει σχέση μαζί σου.
Τι να της προσφέρεις περισσότερο από αυτό που έχει?
Μην ξεχνάς ότι καμία γυναίκα δεν ήρθε στην ζωή, εκτός ίσως των σεξοδούλων της ινδικής χερσονήσου, με αυτό τον ρόλο, της πουτάνας.
Ένας βόθρος την οδήγησε στην απόδραση. Ένας τεμπέλης, ένας τόξικο, ένας ταλαίπωρος αλκοολικός, ένας μάτσο μαλάκας, η ένδοια...
Η μυρωδιά του βόθρου, παρά την ενδελεχή καθαριότητα της, θα μείνει. Μεταφορικά πάντα...
Γιατι είσαι καλύτερος από αυτόν που την γέννησε, από αυτόν που την πρόδωσε, από αυτόν που την οδήγησε σ΄αυτό το μονοπάτι? Τι να σε κάνει?
Μία ζωή θα εκδικείται, θα αμφιβάλει, θα βλέπει εφιάλτες.
Ένας μαλάκας θα είσαι γιά αυτήν!
Όταν θα έχει κάνει τον κύκλο της, άν τον κάνει, όταν αποφασίσει ότι κορέστηκε, όταν θα νοιώσει ότι γερνάει, όταν θα θέλει να φύγει...το ξανασυζητάμε.
Θα είναι μία διαφορετική κουβέντα.
Διαβάζω τόσο αξιόλογες φιλοσοφίζουσες αναλύσεις, σκωπτικούς διαλόγους, κάποιων κυρίων εδώ μέσα αλλά στο τέλος χάνονται στην διαίρεση...
Χωρίς κανένα ίχνος σνομπισμού.
Τι να της προσφέρεις περισσότερο από αυτό που έχει?
Μην ξεχνάς ότι καμία γυναίκα δεν ήρθε στην ζωή, εκτός ίσως των σεξοδούλων της ινδικής χερσονήσου, με αυτό τον ρόλο, της πουτάνας.
Ένας βόθρος την οδήγησε στην απόδραση. Ένας τεμπέλης, ένας τόξικο, ένας ταλαίπωρος αλκοολικός, ένας μάτσο μαλάκας, η ένδοια...
Η μυρωδιά του βόθρου, παρά την ενδελεχή καθαριότητα της, θα μείνει. Μεταφορικά πάντα...
Γιατι είσαι καλύτερος από αυτόν που την γέννησε, από αυτόν που την πρόδωσε, από αυτόν που την οδήγησε σ΄αυτό το μονοπάτι? Τι να σε κάνει?
Μία ζωή θα εκδικείται, θα αμφιβάλει, θα βλέπει εφιάλτες.
Ένας μαλάκας θα είσαι γιά αυτήν!
Όταν θα έχει κάνει τον κύκλο της, άν τον κάνει, όταν αποφασίσει ότι κορέστηκε, όταν θα νοιώσει ότι γερνάει, όταν θα θέλει να φύγει...το ξανασυζητάμε.
Θα είναι μία διαφορετική κουβέντα.
Διαβάζω τόσο αξιόλογες φιλοσοφίζουσες αναλύσεις, σκωπτικούς διαλόγους, κάποιων κυρίων εδώ μέσα αλλά στο τέλος χάνονται στην διαίρεση...
Χωρίς κανένα ίχνος σνομπισμού.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Νομίζεις φίλε μου, ότι μας απασχολεί να είμαστε καλύτεροι; γι'αυτό είμαστε στο φόρουμ;
όσες γνωρίζω (κι όσο δεν με κουράζει) είναι με τους χειρότερους. Παίρνουμε λέει στην ζωή ότι μας αξίζει.
Κι εμένα έτσι μου έλεγαν. Τώρα τι; μόνο για τον άνδρα θα είναι έτσι;
που είναι η ισότητα; Ας το δεχτούν κι αυτές κι όλοι μας/σας.
Τα προβλήματά του, ο κάθε άνθρωπος τα λύνει μόνος του. Κι εμένα έτσι μου έλεγαν.
Τώρα τι; μόνο για τον άνδρα θα είναι έτσι; που είναι η ισότητα;
Ας το δεχτούν κι αυτές κι όλοι μας/σας. Γνωρίζουν ότι κανείς στην πραγματικότητα
δεν τις παίρνει στα σοβαρά. Μπερδεύονται όταν συμβαίνει αυτό και γελούν-δυσπιστούν-κερδοσκοπούν.
Καλά κάνουν άρα κι εμείς καλά κάνουμε. Τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο.
Καποιες καταλήγουν να σου λένε ότι αφού τις γνώρισες ως πουτάνες πως ξέρουν
ότι δεν θα ξαναπάς σε αυτές; μόνες τους φάσκουν κι αντιφάσκουν (υπό την αίρεση ότι τα πιστεύουμε όλα αυτά).
Σε αυτά τα θέματα λοιπόν μετράει εκατέρωθεν το συμφέρον.
Μας αρέσει να μας παίρνουν δωράκια ή κάνα ξύδι.
Ότι ακριβώς κάνουν και κάποιοι συναγωνιστές στο εκατονταπλάσιο και δυστυχώς δεν βρίσκουν ανταπόκριση
γιατί παριστάνουν τους σωτήρες.
Κανείς δεν σώζεται από τίποτα αν δεν το θέλει ο ίδιος κι ας βαράτε νταούλια.
Καλύτερα μαλάκας που δέχεται δωράκια παρά μαλάκας που δίνει δωράκια.
Τι να μας κάνουν ρωτάς; τίποτα. Αρκετές θέλουν έναν άλαλο καθρέπτη για να μιλάνε και να παραμιλάνε.
Κι αυτό το αντέχουν λίγοι άνδρες. Σπάνια υπηρεσία. Αξία ανεκτίμητη! Ο κόσμος είναι δικός μας!
Υποστηρίζουμε τελικά όλους τους συναγωνιστές, το κάνουμε γιατί μπορούμε και για όσους απ'αυτούς αγαπάμε.
Φερόμαστε ισοδύναμα. Τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο. Δεν τις αγαπάμε γιατί αγαπάμε άλλες.
Συνεπώς, κοιτάζουμε κι εμείς το συμφέρον μας, όπως αυτές. Δεν βλέπω τίποτα περίεργο.
όσες γνωρίζω (κι όσο δεν με κουράζει) είναι με τους χειρότερους. Παίρνουμε λέει στην ζωή ότι μας αξίζει.
Κι εμένα έτσι μου έλεγαν. Τώρα τι; μόνο για τον άνδρα θα είναι έτσι;
που είναι η ισότητα; Ας το δεχτούν κι αυτές κι όλοι μας/σας.
Τα προβλήματά του, ο κάθε άνθρωπος τα λύνει μόνος του. Κι εμένα έτσι μου έλεγαν.
Τώρα τι; μόνο για τον άνδρα θα είναι έτσι; που είναι η ισότητα;
Ας το δεχτούν κι αυτές κι όλοι μας/σας. Γνωρίζουν ότι κανείς στην πραγματικότητα
δεν τις παίρνει στα σοβαρά. Μπερδεύονται όταν συμβαίνει αυτό και γελούν-δυσπιστούν-κερδοσκοπούν.
Καλά κάνουν άρα κι εμείς καλά κάνουμε. Τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο.
Καποιες καταλήγουν να σου λένε ότι αφού τις γνώρισες ως πουτάνες πως ξέρουν
ότι δεν θα ξαναπάς σε αυτές; μόνες τους φάσκουν κι αντιφάσκουν (υπό την αίρεση ότι τα πιστεύουμε όλα αυτά).
Σε αυτά τα θέματα λοιπόν μετράει εκατέρωθεν το συμφέρον.
Μας αρέσει να μας παίρνουν δωράκια ή κάνα ξύδι.
Ότι ακριβώς κάνουν και κάποιοι συναγωνιστές στο εκατονταπλάσιο και δυστυχώς δεν βρίσκουν ανταπόκριση
γιατί παριστάνουν τους σωτήρες.
Κανείς δεν σώζεται από τίποτα αν δεν το θέλει ο ίδιος κι ας βαράτε νταούλια.
Τι να μας κάνουν ρωτάς; τίποτα. Αρκετές θέλουν έναν άλαλο καθρέπτη για να μιλάνε και να παραμιλάνε.
Κι αυτό το αντέχουν λίγοι άνδρες. Σπάνια υπηρεσία. Αξία ανεκτίμητη! Ο κόσμος είναι δικός μας!
Υποστηρίζουμε τελικά όλους τους συναγωνιστές, το κάνουμε γιατί μπορούμε και για όσους απ'αυτούς αγαπάμε.
Φερόμαστε ισοδύναμα. Τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο. Δεν τις αγαπάμε γιατί αγαπάμε άλλες.
Συνεπώς, κοιτάζουμε κι εμείς το συμφέρον μας, όπως αυτές. Δεν βλέπω τίποτα περίεργο.
Black Driller
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 467
- Πόντοι
- 280
Και γιατί να κάνεις σχέση γενικότερα ρε μάγκες ;
Ελευθερία η θάνατος σας λέει ένας παντρεμένος...
Αφήστε τις σχέσεις, γαμάτε, ψεκάστε , σκουπίστε, τελοιωσατε !!!!
Ξυπνάτε η ζωή είναι μικρή να την χάνεις με ένα μουνί !!!!!!!!!!!
Πόσο μάλλον να την χάσεις με ένα μουνί που γαμησανε πολλοί !
Ευχαριστώ,
Ελευθερία η θάνατος σας λέει ένας παντρεμένος...
Αφήστε τις σχέσεις, γαμάτε, ψεκάστε , σκουπίστε, τελοιωσατε !!!!
Ξυπνάτε η ζωή είναι μικρή να την χάνεις με ένα μουνί !!!!!!!!!!!
Πόσο μάλλον να την χάσεις με ένα μουνί που γαμησανε πολλοί !
Ευχαριστώ,
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Καιρό τώρα ζαχάρωνα την ομόσταυλή της στη βάρδια για μια ζουμερή πίπα και χθες το έκανα πράξη εκμεταλλευόμενος την απουσία της. Αποτελέσμα γίναμε μαλλιά κουβάρια με εκατέρωθεν κοσμητικά επίθετα, και ερωτώ κύριε tnt, που είναι το μεμπτό; Εκείνη δεν το κάνει συνέχεια; Τι σημαίνει για αυτήν είναι εργασία; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, εγώ είμαι από χωριό. Update: πρό δέκα λεπτών με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι δεν φταίω εγώ αλλά η τσατσά και η άλλη που με έβαλαν στο δωμάτιο ενώ γνωρίζουν τι παίζει. Αθώος ο κατηγορούμενος και πάμε για άλλα
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Επικό ποστ.
Τεράστιος. Ογκόλιθος.
Σε πάω.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Καιρό τώρα ζαχάρωνα την ομόσταυλή της στη βάρδια για μια ζουμερή πίπα και χθες το έκανα πράξη εκμεταλλευόμενος την απουσία της. Αποτελέσμα γίναμε μαλλιά κουβάρια με εκατέρωθεν κοσμητικά επίθετα, και ερωτώ κύριε tnt, που είναι το μεμπτό; Εκείνη δεν το κάνει συνέχεια; Τι σημαίνει για αυτήν είναι εργασία; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, εγώ είμαι από χωριό. Update: πρό δέκα λεπτών με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι δεν φταίω εγώ αλλά η τσατσά και η άλλη που με έβαλαν στο δωμάτιο ενώ γνωρίζουν τι παίζει. Αθώος ο κατηγορούμενος και πάμε για άλλα
Δεν το έκανες απλά πράξη αγαπητέ citizen.
Ήταν δίκαιο και το έκανες πράξη.
Αλλά έτσι είναι...πουτάνες!
Αθώος ήσουν ήδη. Δεν σε αθώωσε αυτή.
Αυτά είναι τεχνασματα και πονηριές.
Τι ζ'μπούτσαμ ήθελε;
να σε έχει εργολαβία στις τρύπες της;
δηλαδή σε άλλη να μην τον παρκάρεις;
αυτή που γαμιεται με οποιον δώσει φράγκα είναι καλή; δουλειά λέει...κάτι δικαιολογίες!
Γι'αυτό σου λέω μην δίνεις βάση
και πάρτα όλα στην πλάκα και στην σιωπή
όπως εγώ. Δεν βγαίνει άκρη!
Με τίποτα και σε τίποτα!
Να...η δικιά μου τις προάλλες με πήρε τηλέφωνο και με ξαγρύπνησε
να πει τον καημό της.
Πάνω που έγραφα ενημέρωση στον καναπέ
κι έτοιμος για νάνι.
Αυτή θα κοιτάω ή την ενημέρωση;
ήταν μάλιστα και αρπαγμένη.
Άνεργος κι αφραγκος λούστρος και να μην μπορώ να κοιμηθώ. Ήρθε λίγο μετά
με είκοσι ραντεβού νευριασμένη
και κλώτσησε το κασελάκι μου.
Εγώ τις κλωτσάω τον εξοπλισμό της;
μου τα'χωσε με αιμοβορία.
Τι της φταιω εγώ;
της είπα με ηρεμία και σεβασμό να βάλει
και κώλο αν δεν βγαίνουμε και τα πήρε κρανίο. Το πήρα ψύχραιμα γιατί είχε φέρει και ουίσκυ η μουσίτσα!
Δεν θέλει και πολλά ο άνθρωπος...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Επικό ποστ.
Τεράστιος. Ογκόλιθος.
Σε πάω.
Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση
μέγιστε φυλόβιε αλλά πάλι με έδιωξε!
Μαζί με το κασελάκι μου!
Πάλι καλά που είχε λίγη δουλειά με την βροχή και τα'χωσα στο κίνο να ξεχαστώ.
Λούστραρα πολύ παπούτσι.
Τώρα όμως πρέπει να βρω άλλη...
να κάνω πάλι τον εξομολόγο κουνώντας random το κεφάλι μου...
θα με κερνάει ομως ουίσκυ;;;
πιστεύω να πάρει τηλεφωνο μόλις ηρεμήσει.
Δεν μπορώ να βρω τσάμπα ουίσκυ αλλού!
Εμένα ποιος θα με νταντέψει;;;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.754
- Πόντοι
- 6.030
Τελικά αυτό το θέμα ανέδειξε μεγάλα ναυάγια.....
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Τελικά αυτό το θέμα ανέδειξε μεγάλα ναυάγια.....
Τους διέλυσες με μισή γραμμή!
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Διατελώ εν συγχύσει. Εχθές το απόβραδο είχαμε κανονίσει λόγω του ρεπό της να βγούμε και να πάμε σεμνά και ταπεινά για finger food και μπύρα. Τι το ήθελα ο χριστιανός; Ενώ βρισκόμασταν σε χαλαρή διάθεση και συζητούσαμε για πελάτες και περίεργα βίτσια την κοίταξα λιγωμένος κατάματα και της ζήτησα μια μικρή οικονομική ενίσχυση, έβαλε με χάρη το χέρι στο τσαντάκι της και μου αναπόθεσε συνωμοτικά στη χούφτα 4 τσαλακωμένα 50ρικα λέγοντας μου με σκέρτσο " μην τα φας στις πουτάνες" εγώ μπορεί να είμαι ότι είμαι αλλά είμαι φιλαλήθης οπότε ανταπάντησα "μόνο ένα μικρό μέρος θα φάω εκεί γιατί τα άλλα τα χρειάζομαι για το νοίκι". Εξεδιώχθην πυξ λαξ. Άδικος ο κόσμος και σκληρός σε αυτούς που τολμούν να λένε την αλήθεια μην υπολογίζοντας το κόστος
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Διατελώ εν συγχύσει. Εχθές το απόβραδο είχαμε κανονίσει λόγω του ρεπό της να βγούμε και να πάμε σεμνά και ταπεινά για finger food και μπύρα. Τι το ήθελα ο χριστιανός; Ενώ βρισκόμασταν σε χαλαρή διάθεση και συζητούσαμε για πελάτες και περίεργα βίτσια την κοίταξα λιγωμένος κατάματα και της ζήτησα μια μικρή οικονομική ενίσχυση, έβαλε με χάρη το χέρι στο τσαντάκι της και μου αναπόθεσε συνωμοτικά στη χούφτα 4 τσαλακωμένα 50ρικα λέγοντας μου με σκέρτσο " μην τα φας στις πουτάνες" εγώ μπορεί να είμαι ότι είμαι αλλά είμαι φιλαλήθης οπότε ανταπάντησα "μόνο ένα μικρό μέρος θα φάω εκεί γιατί τα άλλα τα χρειάζομαι για το νοίκι". Εξεδιώχθην πυξ λαξ. Άδικος ο κόσμος και σκληρός σε αυτούς που τολμούν να λένε την αλήθεια μην υπολογίζοντας το κόστος
:S :S :S
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ευτυχώς!
Ευτυχώς που μίλησες έτσι!
Πως θα γαμάς (κι) άλλες
ακολουθώντας την φύση σου;
θα σου έλεγε ότι την κορόιδεψες!
Να περνάμε καλά θέλουμε.
Δε θα αντ-αλλάξουμε και ρόλους!
Είδαμε και τους εξαγορασμένους
που κατάντησαν!!!
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Πριν λίγο επέστρεψα από το οίκο που εκδίδεται. Πήγα για να καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης αλλά τελικά καταλήξαμε να με τσιμπουκώνει και να με βρίζει. Τι τα θες τι τα γυρεύεις είμαι ο μόνος που ανέχεται τις ιδιοτροπίες της και μπορεί να της επιβληθεί εκεί που χρειάζεται, με τούτα και με τ' άλλα η υπόθεση θεωρείται λήξασα. Το βράδυ όταν γυρίσει σπίτι της έχω υποσχεθεί σπαγγέτι αλ πέστο και πιθανόν σεξ (έρωτα το λέει, σεξ είναι με τους πελάτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.754
- Πόντοι
- 6.030
Πριν λίγο επέστρεψα από το οίκο που εκδίδεται. Πήγα για να καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης αλλά τελικά καταλήξαμε να με τσιμπουκώνει και να με βρίζει. Τι τα θες τι τα γυρεύεις είμαι ο μόνος που ανέχεται τις ιδιοτροπίες της και μπορεί να της επιβληθεί εκεί που χρειάζεται, με τούτα και με τ' άλλα η υπόθεση θεωρείται λήξασα. Το βράδυ όταν γυρίσει σπίτι της έχω υποσχεθεί σπαγγέτι αλ πέστο και πιθανόν σεξ (έρωτα το λέει, σεξ είναι με τους πελάτες)
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Μάλιστα...εγώ τώρα γύρισα.
Το δικό μου το τσόκαρο ούτε sms δεν μου στέλνει. Της έστειλα αν κουράζεται μήπως και την τουμπάρω.
Ομολογώ από συμφέρον... αλλά το έκανα.
Έχει τρελλαθεί στο στραπ μου απάντησε
και πάει για μπάνιο.
Πάλι σε βετζετέριαν θα'πεσε.
Της πρότεινα να πηδηχτούμε απόψε αλλά μου είπε ότι είμαι γελοίος.
Ερεθίζομαι όταν με αποκρούει με χάρη.
Άνοιξα μούφα προφίλ στο φέισμπουκ
με φωτογραφίες μας και της πετάω διαδοχικά αιτήματα φιλίας σαν αστεράκια νίντζα. Λες να με κατάλαβε;
πήγα στο πορνείο κι έκανα τον τροχονόμο
για να την πω πουτάνα με σιωπή.
Φεύγοντας έκανα και λίγο κουτσό
για την φάση τρώγοντας κοκοράκι γλυφιτζούρι. Είμαι λίγο μπερδεμένος!
Μου έρχεται να σκάσω εξω από το σπίτι της
με τραγιάσκα και δίκιλο κομπολόι.
Έτσι καυλώνει πολύ.
Κάποιες νύχτες που περιμέναμε το τζόκερ
(σε ξεχωριστά δελτία) της έλεγα πως
αν το πιάσω θα βάψω πρόβατα ροζ
και θα τα βόσκω στο Σύνταγμα.
Εγώ ήμουν αυτός που της δίδαξε roleplay.
Εγώ της έμαθα να προσποιείται ετερόκλητα.
Εγώ την εκπαίδευσα στις λαμογιές, στις ανωμαλίες και στον έρωτα.
Εγώ ήμουν αυτός που πρωτογεύτηκε
την υπέροχη σούφρα της.
Με γλώσσα...
με δάκτυλο...
με πούτσο...
και γιατί να το κρύψω;
εγώ ήμουν αυτός που μοιράστηκε μαζί της
το παιχνίδι της υποταγής. Εγώ, εγώ, εγώ!
Αν δεν με θέλει, δεν θα την πιέσω γιατί είμαι εγωιστής στα τέρματα.
Όμως θα πρέπει να φτιαξω την επόμενη.
Θέλω να τσακώνονται για να κάνω χάζι.
Ούτε καν για'μένα.
Αν νοιαζομουν μόνο για'μένα
θα τα είχα καταφέρει!
All in στην παράνοια λοιπόν...
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822