Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Οι σχέσεις με ιερόδουλες είναι πάρα πολύ δύσκολες και μιλάω από προσωπική πείρα.
Καταρχάς οι ιερόδουλες-call girls επειδή συνήθως κρύβονται από συγγενείς,φίλους,συζύγους κτλ έχουν μάθει να λένε του κόσμου τα ψέμματα οπότε θα φας πού δούλεμα για το που είναι, τι κάνει, με πόσους γαμιέται κτλ.
Επίσης έχουν του κόσμου τα ψυχολογικά, είναι άτομα τα οποία συνήθως έχουν είτε κατάθλιψη, είτε διπολική διαταραχή και γενικότερα δεν στέκουν και πολύ καλά.
Η "δικιά" μου (σκατά δικιά μου, κοινόχρηστη ήταν) έκανε επίσης διάφορα σκηνικά, τη μια με παρακαλούσε να χωρίσω και να χωρίσει και αυτή (παντρεμένη με 60αρη, εκείνη 30) , την επόμενη με απεφευγε, γενικότερα ανισόρροπο άτομο.
Επίσης οι πουτάνες είναι εθισμένες στο χρήμα. Μου έφαγε αρκετά χρήματα και όταν μου πουλούσε έρωτα για να κάνουμε ραντεβού παραπάνω (και το έχαψα το ζώον) και μετά που εκκμεταλευόμενη το μαγαζί μου έπαιρνε διάφορα πράγματα τζάμπα φυσικά.
Γενικότερα οι σχέση με πουτάνα είναι ένα μεγάλο Χ για εμένα καθότι έπαθα και έμαθα. Το μόνο που κάνουν καλά είναι να γαμιούνται καλύτερα απο όταν σε είχαν πελάτη. και το καλύτερο είναι να παραμείνεις τελικά πελάτης για μια πουτάνα για να είναι όλα στη θέση τους.

Μακριά λοιπόν

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Αν κανεις σχεση με πουτανα πρεπει να εισαι υποψιασμενος και να εχεις το πανω χερι. Στοχος σου ειναι να της προσφερεις στοργη και αγαπη λογω των ανασφαλειων που εχουν. Και ο σκοπος σου ειναι να τις φας οσα περισσοτερα φραγκα μπορεις!!!

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Στοργή και αγάπη άπειρη....εισέπραξα ψέμματα, ψέμματα και ψέμματα.
Να φας λεφτά απο πουτάνα (θεωρώ, ποτέ δεν το επεδίωξα) είναι πολύ δύσκολο καθώς το χρήμα είναι ο Θεός τους

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Στοργή και αγάπη άπειρη....εισέπραξα ψέμματα, ψέμματα και ψέμματα.
Να φας λεφτά απο πουτάνα (θεωρώ, ποτέ δεν το επεδίωξα) είναι πολύ δύσκολο καθώς το χρήμα είναι ο Θεός τους
Εχουνε πολλες ανασφαλειες και συνηθως ειναι μακρια απο συγγενεις φιλους κλπ... οποτε μπορεις να την κανεις να σε εμπιστευτεί και να νιωσει την πραγματικη αγαπη. Προσοχη μην την πατησεις την ερωτευτεις κλπ... Πρεπει να την κανεις να σε εμπιστευτη και μετα αστην να γαμιεται και εσυ να κοναμας ....

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Εχουνε πολλες ανασφαλειες και συνηθως ειναι μακρια απο συγγενεις φιλους κλπ... οποτε μπορεις να την κανεις να σε εμπιστευτεί και να νιωσει την πραγματικη αγαπη. Προσοχη μην την πατησεις την ερωτευτεις κλπ... Πρεπει να την κανεις να σε εμπιστευτη και μετα αστην να γαμιεται και εσυ να κοναμας ....

Το κακό είναι πως ήθελα να την κάνω κυρία, αλλά δεν κόβει το γαμήσι η πουτάνα. Δεν είμαι τύπος να αφήνω την γυναίκα μου να πηδιέται για να κονομάω εγώ. μακάρι να ήμουν έτσι γιατί αυτοί επιβιώνουν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αν κανεις σχεση με πουτανα πρεπει να εισαι υποψιασμενος και να εχεις το πανω χερι. Στοχος σου ειναι να της προσφερεις στοργη και αγαπη λογω των ανασφαλειων που εχουν. Και ο σκοπος σου ειναι να τις φας οσα περισσοτερα φραγκα μπορεις!!!

Δεν υπαρχει γυναικα που να εχει αναγκη στοργη και αγαπη οπως λες.

Να ταιζουν συνεχως τον ναρκισσισμο τους, τον εγωκεντρισμο τους, απο αυτα εχουν αναγκη, καθημερινα και με καθε τροπο-κοστος.

Συμφερον, καλοπεραση, δραμα. Καποια απο τα οσα εχουν επισης αναγκη.

Εννοιες οπως ερωτας-αγαπη ειναι εργαλεια στο να χειριζονται αντρες που πιστευουν σε αυτα και που λογω αδυναμιας τα εχουν αναγκη.

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Δεν υπαρχει γυναικα που να εχει αναγκη στοργη και αγαπη οπως λες.

Να ταιζουν συνεχως τον ναρκισσισμο τους, τον εγωκεντρισμο τους, απο αυτα εχουν αναγκη, καθημερινα και με καθε τροπο-κοστος.

Συμφερον, καλοπεραση, δραμα. Καποια απο τα οσα εχουν επισης αναγκη.

Εννοιες οπως ερωτας-αγαπη ειναι εργαλεια στο να χειριζονται αντρες που πιστευουν σε αυτα και που λογω αδυναμιας τα εχουν αναγκη.

Τα είπες όλα.....
συμφέρον , καλοπέραση και φουλ δράμα πωπω τι τραβάω στη ζωή μου, που συνεχώς τρέχω και βοηθάω τους δικούς μου και παπάρια μάντολες. ψέμματα ψέμματα και πάλι ψέμματα. Οι πουτάνες τελικά είναι για 1 ώρα καλές. Να σε δουλεύουν, να τις δουλέυεις, να τις πηδάς, να φεύγεις.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
374
Πόντοι
26
Το κακό είναι πως ήθελα να την κάνω κυρία, αλλά δεν κόβει το γαμήσι η πουτάνα. Δεν είμαι τύπος να αφήνω την γυναίκα μου να πηδιέται για να κονομάω εγώ. μακάρι να ήμουν έτσι γιατί αυτοί επιβιώνουν.
Το εύκολο χρήμα φιλαράκι είναι ναρκωτικό.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τα είπες όλα.....
συμφέρον , καλοπέραση και φουλ δράμα πωπω τι τραβάω στη ζωή μου, που συνεχώς τρέχω και βοηθάω τους δικούς μου και παπάρια μάντολες. ψέμματα ψέμματα και πάλι ψέμματα. Οι πουτάνες τελικά είναι για 1 ώρα καλές. Να σε δουλεύουν, να τις δουλέυεις, να τις πηδάς, να φεύγεις.

Δεν φταιει καμια απο τα εργαζομενα κοριτσια για το οτι συμβαινει, ειναι απολυτα αθωες και δεν εχουν καμια ευθυνη. Ειναι οι μοναδικες γυναικες που σου λενε την αληθεια απο τη πρωτη στιγμη.

Τι θελω να πω: Οταν μια γυναικα σου λεει απο την αρχη οτι εργαζομαι ως εκδιδομενη, τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει; Πας, τη γνωριζεις στο χωρο εργασιας, τι ακριβως δεν καταλαβες;

Η κοπελα φταιει μετα για τα οσα συμβουν; Η κοπελα ειναι φουλ στα ψυχολογικα και τις ανασφαλειες;

Μια χαρα ειναι οι κοπελες. Δεν εχουν ευθυνη για το οτιδηποτε.

Καμια τους δεν αναγκασε καποιον να την ερωτευτει-αγαπησει. Ηθελημενα ο χ ψ αντρας πλησιαζει μια εργαζομενη κοπελα και μπλεκει στα οσα μπλεκει μετα.

Η κοπελα και μονο που γνωριζεις απο την αρχη τι επαγγελμα κανει, ειναι αθωα. Δεν σε κοροιδεψε, δεν σε εξαπατησε.

Ο ιδιος προσπαθησε να κοροιδεψει-εξαπατησει τον εαυτο του φτιαχνοντας "πραγματικοτητες" μεσα στο μυαλο του που δεν υπαρχουν.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Ότι προβλήματα έχει μια σχέση με "κανονική" γκόμενα πολλαπλασιάζονται επί 10 λόγω της "δουλειάς" της. Θέλει αντοχή και γερό στομάχι, στην πλειοψηφία δε των περιπτώσεων καταλήγει σε αδιέξοδο

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Δεν φταιει καμια απο τα εργαζομενα κοριτσια για το οτι συμβαινει, ειναι απολυτα αθωες και δεν εχουν καμια ευθυνη. Ειναι οι μοναδικες γυναικες που σου λενε την αληθεια απο τη πρωτη στιγμη.

Τι θελω να πω: Οταν μια γυναικα σου λεει απο την αρχη οτι εργαζομαι ως εκδιδομενη, τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει; Πας, τη γνωριζεις στο χωρο εργασιας, τι ακριβως δεν καταλαβες;

Η κοπελα φταιει μετα για τα οσα συμβουν; Η κοπελα ειναι φουλ στα ψυχολογικα και τις ανασφαλειες;

Μια χαρα ειναι οι κοπελες. Δεν εχουν ευθυνη για το οτιδηποτε.

Καμια τους δεν αναγκασε καποιον να την ερωτευτει-αγαπησει. Ηθελημενα ο χ ψ αντρας πλησιαζει μια εργαζομενη κοπελα και μπλεκει στα οσα μπλεκει μετα.

Η κοπελα και μονο που γνωριζεις απο την αρχη τι επαγγελμα κανει, ειναι αθωα. Δεν σε κοροιδεψε, δεν σε εξαπατησε.

Ο ιδιος προσπαθησε να κοροιδεψει-εξαπατησει τον εαυτο του φτιαχνοντας "πραγματικοτητες" μεσα στο μυαλο του που δεν υπαρχουν.

Δεν φταίει το εργαζόμενο κορίτσι όταν σου λέει οτι σταμάτησε και συνεχίζει?
δεν φταίει το εργαζόμενο κορίτσι όταν σε εκκμεταλεύεται?
Δεν φταίει το εργαζόμενο κορίτσι όταν η ίδισ σου πουλάει έρωτα σε ραντεβού και σε παίρνει για να κάνετε σχέση και καταλήγει να σε παρακαλάει να χωρίσεις και μετά σου λέει άλλα?

δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες....υπαρχει πολύ αρρώστεια εκεί έξω και ειδικά στο μυαλό

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Έχω βρεθεί στα πρόθυρα προσωπικής, ερωτικής σχέσης δυο φορές με εκδιδόμενες γυναίκες. Η μία ήταν ελληνίδα κι η άλλη ξένη. Για κάποιους λόγους, που δεν αφορούσαν το επάγγελμά τους, δεν προχωρήσαμε.

Έχω μετανιώσει (για τ' ότι δεν προχωρήσαμε) και για τις δυο περιπτώσεις.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Μια φορα πουτανα,για παντα πουτανα ΝΟΜΟΣ

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
καποιος παλια ..πριν λιγα χρονια .. σε ενα αλλο  φορουμ ειχε παντρευτει μια αλλοδαπη  απο σιτι τουρ ...
πριν την παντρευτει....στις αρχες ... ειχε νευριασει ... γιατι  εμαθε πως την  πηδηξε επι πληρωμη  ενας αλλος mod εκεινου του φορουμ... αλλα  μετα την  παντρευτηκε... :uglystupid:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν φταίει το εργαζόμενο κορίτσι όταν σου λέει οτι σταμάτησε και συνεχίζει?
δεν φταίει το εργαζόμενο κορίτσι όταν σε εκκμεταλεύεται?
Δεν φταίει το εργαζόμενο κορίτσι όταν η ίδισ σου πουλάει έρωτα σε ραντεβού και σε παίρνει για να κάνετε σχέση και καταλήγει να σε παρακαλάει να χωρίσεις και μετά σου λέει άλλα?

δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες....υπαρχει πολύ αρρώστεια εκεί έξω και ειδικά στο μυαλό

Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει οταν γνωριζεις ενα εργαζομενο κοριτσι;

Εργαζομενο κοριτσι ειναι, τι αλλο πρεπει να σου πει για να καταλαβεις;

Το οτιδηποτε συμβει, ειναι αποκλειστικα και μονο δικη σου ευθυνη και φταιξιμο. Η κοπελα απο την αρχη της γνωριμιας, σου λεει οτι ειναι εργαζομενο κοριτσι. Δεν σε κοροιδεψε, δεν σου συστηθηκε οτι εργαζεται σε σουπερ μαρκετ ουτε σε λογιστικο γραφειο.

Τι δεν εχεις καταλαβει;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει οταν γνωριζεις ενα εργαζομενο κοριτσι;

Εργαζομενο κοριτσι ειναι, τι αλλο πρεπει να σου πει για να καταλαβεις;

Το οτιδηποτε συμβει, ειναι αποκλειστικα και μονο δικη σου ευθυνη και φταιξιμο. Η κοπελα απο την αρχη της γνωριμιας, σου λεει οτι ειναι εργαζομενο κοριτσι. Δεν σε κοροιδεψε, δεν σου συστηθηκε οτι εργαζεται σε σουπερ μαρκετ ουτε σε λογιστικο γραφειο.

Τι δεν εχεις καταλαβει;

Σωστά μια πουτάνα που δουλεύει σε στούντιο , μπουρδέλο ,βίζιτα κτλ δεν σε κοροϊδεύει.
Ενώ μια πουτάνα που λέει ότι δουλεύει σε εμπορικό , εταιρεία, είναι ιατρός, δικηγόρος, εκπαιδευτικός, στη νύχτα ... σε κοροϊδεύει .

Έντιμη πουτάνα από τη μία και ειλικρινής, ψεύτρα πουτάνα από την άλλη.

θυμίζει το ανέκδοτο ....

Τύπος που θέλει να αλλάξει όνομα , πάει στο ληξιαρχείο !

-Τι τα θες τώρα ... του λένε οι υπάλληλοι ... ξέρεις τι μπελάς είναι ;;;

-Πρέπει να αλλάξω οπωσδήποτε , δεν γίνεται άλλο με αυτό το όνομα ...

- Καλά πως σε λένε ;;;

-ΑΔΟΛΦΟ ΠΟΥΣΤΗ ...

-Έχεις δίκιο , πρέπει να το αλλάξεις οπωσδήποτε ! ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ;;;

-Λέω να το κάνω Γιώργος Πούστης

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σωστά μια πουτάνα που δουλεύει σε στούντιο , μπουρδέλο ,βίζιτα κτλ δεν σε κοροϊδεύει.
Ενώ μια πουτάνα που λέει ότι δουλεύει σε εμπορικό , εταιρεία, είναι ιατρός, δικηγόρος, εκπαιδευτικός, στη νύχτα ... σε κοροϊδεύει .

Έντιμη πουτάνα από τη μία και ειλικρινής, ψεύτρα πουτάνα από την άλλη.

θυμίζει το ανέκδοτο ....

Τύπος που θέλει να αλλάξει όνομα , πάει στο ληξιαρχείο !

-Τι τα θες τώρα ... του λένε οι υπάλληλοι ... ξέρεις τι μπελάς είναι ;;;

-Πρέπει να αλλάξω οπωσδήποτε , δεν γίνεται άλλο με αυτό το όνομα ...

- Καλά πως σε λένε ;;;

-ΑΔΟΛΦΟ ΠΟΥΣΤΗ ...

-Έχεις δίκιο , πρέπει να το αλλάξεις οπωσδήποτε ! ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ;;;

-Λέω να το κάνω Γιώργος Πούστης

Καλοο :tooth:

Akatonomastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Νομίζω ότι η σχέση με εκδιδόμενες γυναίκες είναι ψυχοφθόρο.. και θεωρώ ότι για να κάνει κάποιος σχέση πρέπει να έχει και εκείνος κάποιοι ψυχολογικό θέμα..

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
μια φορά ήρθαμε ΠΟΛΥ κοντά αλλά δεν ευδοκίμησε

Stories