Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Φιλε δεν υποτιμω κανεναν, η επιστημη το λεει ξεκαθαρα πλεον οτι οι γυναικες εχουν μεσο ορο 5 μοναδες χαμηλοτερο IQ. Δεν ειπαμε οτι ειναι και στοκοι, απλα υπαρχει μια διαφορα, πως να το κανουμε τωρα!

εγω, το iq τους το εχω γραμμενο στα @@ μου. ας ειναι και 200% πανω απο το δικο μου. να συντιρισουν με την δουλεια τους κατασταση χάι, σαν και αυτη που επιθυμουν (απο το γκομενο μπορουν? εδω ειναι η ερωτηση)

Επισκέπτης
Αυτο και αν δεν ειναι αληθεια  :2funny: :2funny: :2funny:

εδω πριν μας ελεγες ρε τυπε οτι θες να εισαι ανεξαρτητος και προσπαθεις να ζησεις μονος σου στο βουνο κτλπ

Σκετη περιφρονηση εισαι για ολους μας δικιε μου  :2funny:

Οχι ρε, τα παραλες. Απλα θεωρω οτι το να λες ψεματα για να κερδισεις κατι ειναι δειγμα αδυναμιας, πιστευω οτι μαγκια ειναι να κερδιζεις λεγοντας την αληθεια, αλλιως δεν εχει αξια.

Και επισης θεωρω τις γυναικες κατωτερες πνευματικα. Δεν το λεω εγω, οι επιστημονες το λενε αλλα αυτο ειναι τελειως αλλο θεμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε αν μπορουσα ουτε με πουτανες θα πηγαινα αλλα το κανω γιατι δε γουσταρω να τραβαω μαλακια, λογω εγωισμου περισσοτερο δηλαδη.

σνομπαρεις και τον πουτσο σου δηλαδη, σαν υποδεεστερο του υπολοιπου πικερ  :crazy:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Και επισης θεωρω τις γυναικες κατωτερες πνευματικα. Δεν το λεω εγω, οι επιστημονες το λενε αλλα αυτο ειναι τελειως αλλο θεμα.

μεγαλε πνευματικε ανθρωπε, ειμασταν μαζι στο ΜΙΤ και στο Imperial και δεν το θυμαμαι? :think:

κατσε γαιτι τοση ανωτεροτητα μου καθησε στο λαιμο  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

υποδεεστεροι ολων των φυλων ειναι οσοι σκεφτονται και λειτουργουν με στατιστικα και κανονες που βγαλαν αλλοι  ;)

Επισκέπτης
εγω, το iq τους το εχω γραμμενο στα @@ μου. ας ειναι και 200% πανω απο το δικο μου. να συντιρισουν με την δουλεια τους κατασταση χάι, σαν και αυτη που επιθυμουν (απο το γκομενο μπορουν? εδω ειναι η ερωτηση)

Οχι, δεν μπορουν γιατι δεν εχουν την ικανοτητα. Παντα στηριζονται στον αντρα εν μερει τουλαχιστον, γιατι ειναι πιο ικανος. Και αν αυτες βγαζουν πχ. 100, παντα θελουν ο αντρας να βγαζει 150, δηλαδη να ειναι εστω και λιγο καλυτερος και πιο ικανος απο εκεινες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι ρε, τα παραλες. Απλα θεωρω οτι το να λες ψεματα για να κερδισεις κατι ειναι δειγμα αδυναμιας, πιστευω οτι μαγκια ειναι να κερδιζεις λεγοντας την αληθεια, αλλιως δεν εχει αξια.

Τυπε δεν ειναι λογικα πραγματα αυτα που λες. Γιατι η δικη σου αληθεια θα προσβαλλει πολλους ανθρωπους μερικοι απο τους οποιους
θα θελησουν να ανταποδωσουν , κανεις δεν θα πιστεψει οτι αυτο που του λες προερχεται απο τελειως ευγενη κινητρα
και θα εχουν και δικιο διοτι η χρηση ευθυτητας ισως να ειναι ενα ωραιοτατο αλλοθι για να το παιζεις εντιμος και απο πισω να εισαι
ο χειροτερος απατεωνας... εκτος αυτου ειναι ενα ειδος πειθους (αυτο που σας λεω εγω ειναι και ισχυει) ισως και εξαναγκασμου.

Τεσπα , τσαμπα χαλαω τα λογια μου. Μολις δεις πως ολη σου η ζωη παει κατα διαολου θα αλλαξεις ροτα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οχι, δεν μπορουν γιατι δεν εχουν την ικανοτητα. Παντα στηριζονται στον αντρα εν μερει τουλαχιστον, γιατι ειναι πιο ικανος. Και αν αυτες βγαζουν πχ. 100, παντα θελουν ο αντρας να βγαζει 150, δηλαδη να ειναι εστω και λιγο καλυτερος και πιο ικανος απο εκεινες.

μην γενικευεις. ξερω γυναικες, με τρελα λεφτα, ομορφες, που ενα ρεμαλι, μπουλης, χοντρος, φτωχος συζυγος τις εχει κανει υποχειριο.

σε ενα εχει δικιο ο μπο....δεν θυμαιμαι.

καθενας, οπου βρισκει, καβαλαει. και δεν υπαρχουν κανονες. μονο εξαιρεσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α πα πα! Στα 33 μου? Δεν προβλεπεται, εχω κανει τις επιλογες μου.  :sunglasses:

α 33 εισαι τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:

ε νταξει στα αρχιδια σου τοτε... στην τελικη... οπως ειπες εκανες τις επιλογες σου

παρε εκει 3-4 φιλαρακια λιγους και καλους... και θα βρεθει και καποια για σενα

που θα ταιριαζετε και στον χαρακτηρα και ολα καλα.  :cheesy:

Επισκέπτης
μην γενικευεις. ξερω γυναικες, με τρελα λεφτα, ομορφες, που ενα ρεμαλι, μπουλης, χοντρος, φτωχος συζυγος τις εχει κανει υποχειριο.

σε ενα εχει δικιο ο μπο....δεν θυμαιμαι.

καθενας, οπου βρισκει, καβαλαει. και δεν υπαρχουν κανονες. μονο εξαιρεσεις.

Πολυ σπανια περιπτωση αυτη που λες φιλε.

Επισκέπτης
μεγαλε, μην κανεις οτι δεν καταλαβες. ξυπνιος φαινεσαι. και την εχεις ψαξει. απλά, εισαι στην πλευρα του μετριου. οικονομικα και εμφανησιακα. κανει μπαμ απο την επιχειρηματολογια σου. και καλα κανεις και το παιζεις ετσι.

αυτο που λεω εγω, και η καταπτυστη ροχαλα συναινεσαι ειναι οτι ο μαγκας, ο ωραιος και ο ανετος θα γαμησει ο κοσμος να χαλασει. και ας λεει οτι γαμαει και επι χρημασι. μαγκια του και καμαρι του. αλι και τρις αλι ομως, στη μετριατζα/φτωχατζα που θα το κανει. μαυρο φιδι που τον εφαγε.

κοινωνικες ανισοτητες. τις βρισκουμε μπροστα μας καθε μερα :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ακριβως λεω κι εγω :grin:

Επισκέπτης
α 33 εισαι τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:

ε νταξει στα αρχιδια σου τοτε... στην τελικη... οπως ειπες εκανες τις επιλογες σου

παρε εκει 3-4 φιλαρακια λιγους και καλους... και θα βρεθει και καποια για σενα

που θα ταιριαζετε και στον χαρακτηρα και ολα καλα.  :cheesy:

Μπα, ουτε αυτο προβλεπεται. Πουτανιτσες μια ζωη, το πολυ-πολυ να γινω νταβατζης σε καμια απο αυτες, ειναι κανα-δυο που με γλυκοκοιταζουν και κανουμε ερωτα με παθος αυτο τον καιρο.  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπα, ουτε αυτο προβλεπεται. Πουτανιτσες μια ζωη, το πολυ-πολυ να γινω νταβατζης σε καμια απο αυτες, ειναι κανα-δυο που με γλυκοκοιταζουν και κανουμε ερωτα με παθος αυτο τον καιρο.  :sunglasses:

Πλακα πλακα τυπε... και εγω ετσι με βλεπω δικε μου  :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πολυ σπανια περιπτωση αυτη που λες φιλε.

καθολου σπανια δεν ειναι. απλα εδω, η πλειοψηφια ειναι  '' με το παρα του γαμαει και την κυρα του''. κομπλεξες. βρισκουν μια ρωσιδα να τους κανει πιπες και νομιζουν οτι τα ποδια τους πλεον δεν βρωμανε.

το εχω ξαναπει. μαγκας και καραμπουζουκλης ειναι αυτος που θα γοητευσει μια γκομενα με το ιδιο κοινωνικο και οικονομικο επίπεδο. ολοι οι αλλοι, οι μαγκες, που βρισκουν την θεοπτωχη και εφευρισκουν την τελοια γυναικα, ειναι απλα ανεπαρκεις μαλακες.

period

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καθολου σπανια δεν ειναι. απλα εδω, η πλειοψηφια ειναι  '' με το παρα του γαμαει και την κυρα του''. κομπλεξες. βρισκουν μια ρωσιδα να τους κανει πιπες και νομιζουν οτι τα ποδια τους πλεον δεν βρωμανε.

το εχω ξαναπει. μαγκας και καραμπουζουκλης ειναι αυτος που θα γοητευσει μια γκομενα με το ιδιο κοινωνικο και οικονομικο επίπεδο. ολοι οι αλλοι, οι μαγκες, που βρισκουν την θεοπτωχη και εφευρισκουν την τελοια γυναικα, ειναι απλα ανεπαρκεις μαλακες.

τελεια.

Είναι και να ασχολείσαι ρε δικέ μου. Αν δεν ασχολείσαι (οχι απο θεμα εγωισμου) αλλα χρονου...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πειράζει που εγώ θα ήθελα την γυναίκα που είναι μαζί μου να είναι πιο έξυπνη από μένα?

σύμφωνα με τον πίκερ δεν θα τα καταφέρω ποτέ να βρώ κάτι τέτοιο??  :think: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom