Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784
OP
OP
Ζεth

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Αμα κανω σχεση, θα κανω σχεση. Δεν εχει σημασια να πηγαινω με αλλες αν δεν το θελει εκεινη. Δοξα τω Θεω εχω γαμησει πολυ μουνι.

Το οτι τις θεωρω κατωτερες πνευματικα δεν σημαινει οτι τις θεωρω σκουπιδια, αντιθετως τις σεβομαι παρα πολυ γι' αυτο και ειμαι ειλικρινης απεναντι τους, αν και θα μπορουσα ανετα κι εγω να τις κοροιδευω οπως ολοι οι αλλοι.
Για να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα, δεν μας ενδιαφέρει τι θα έκανες με την γκόμενά σου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν είχε ποτέ κάποιος σεξουαλική σχέση με πουτάνα χωρίς να την πληρώνει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλα δεν ειμαι υποκριτης να λεω οτι ειμαστε ισοι και απο πισω να τη δουλευω ψιλο γαζι, οπως κανουν οι αλλοι. Προτιμω να της λεω την αληθεια οτι ειναι λιγο χαζουλα αλλα δεν θα την κοροιδεψω και ας μπορω ανετα να το κανω. Τελος.

Ενταξει τυπε μου. Εσυ εισαι ο δυνατος και εμεις οι αδυναμοι  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τεσπα θα πω αυτο και κλεινω με αυτο το θεμα. Αν μια γκομενα αποδεχτει το να τη θεωρεις χαζουλα με ανταλλαγμα να μην την απατησεις ποτε, τοτε ειναι πραγματικα περιορισμενης ευθυνης . Αρα και να θες δεν μπορεις να πεις ψεματα :2funny:

Και ενα λαθος που κανεις ειναι να πιστευεις οτι υπαρχουν μονο δυο ειδη ανδρων και οι γυναικες πρεπει να επιλεξουν η το ενα η το αλλο. Υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι χαρακτηρες που μια γυναικα μπορει ανετα να φτυσει και εσενα και τον θεματοθετη και να παει για εναν τριτο.

Επισκέπτης
Ενταξει τυπε μου. Εσυ εισαι ο δυνατος και εμεις οι αδυναμοι  :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι ειναι, δυνατος ειναι αυτος που δεν εχει αναγκη το χρημα, τις γυναικες, τη θρησκεια. Δυνατος ειναι αυτος που εχει αποδεχτει τη ματαιοτητα των πραγματων και το θανατο. Οσο πιο λιγα εχει αναγκη, τοσο πιο δυνατος ειναι κανεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τεσπα θα πω αυτο και κλεινω με αυτο το θεμα. Αν μια γκομενα αποδεχτει το να τη θεωρεις χαζουλα με ανταλλαγμα να μην την απατησεις ποτε, τοτε ειναι πραγματικα περιορισμενης ευθυνης . Αρα και να θες δεν μπορεις να πεις ψεματα :2funny:

Και ενα λαθος που κανεις ειναι να πιστευεις οτι υπαρχουν μονο δυο ειδη ανδρων και οι γυναικες πρεπει αν επιλεξουν η το ενα η το αλλο. Υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι χαρακτηρες που μια γυναικα μπορει ανετα να φτυσει και εσενα και τον θεματοθετη και να παει για εναν τριτο.

Εγω παλι πιστευω πως οσο πιο πολυ κρατουμε ανοιχτο το μπουρδελα.τβ τοσο περισσοτερο αποβλακωνομαστε...

αντι να καθομαστε τωρα να λεμε ποιανου η γκομενα θα του ερθει πιο ευκολα αυτουνου που θα την φτυσει η αυτουνου που θα την γλειψει

λεω να το κλεισουμε... να παω να δωσω και εγω καμια πιπα στη Φυλης και να πας και εσυ να παρεις καμια απο τον δικο σου....

να παει και ο αλλος να παρει την γκομενα του που θα τελειωσει την βαρδια της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ειμεθα ολοι ευτυχισμενοι  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ετσι ειναι, δυνατος ειναι αυτος που δεν εχει αναγκη το χρημα, τις γυναικες, τη θρησκεια. Δυνατος ειναι αυτος που εχει αποδεχτει τη ματαιοτητα των πραγματων και το θανατο. Οσο πιο λιγα εχει αναγκη, τοσο πιο δυνατος ειναι κανεις.

Τραβα ζησε στο βουνο τοτε δικιε μου , μακρυα απο τους ανθρωπους  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω παλι πιστευω πως οσο πιο πολυ κρατουμε ανοιχτο το μπουρδελα.τβ τοσο περισσοτερο αποβλακωνομαστε...

αντι να καθομαστε τωρα να λεμε ποιανου η γκομενα θα του ερθει πιο ευκολα αυτουνου που θα την φτυσει η αυτουνου που θα την γλειψει

λεω να το κλεισουμε... να παω να δωσω και εγω καμια πιπα στη Φυλης και να πας και εσυ να παρεις καμια απο τον δικο σου....

να παει και ο αλλος να παρει την γκομενα του που θα τελειωσει την βαρδια της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και ειμεθα ολοι ευτυχισμενοι  :2funny:

Ετσι θα κανω εχεις δικιο.  :2funny:

Επισκέπτης

Δεν θα το αποδεχτει βεβαια γιατι πονταρει στο μουνι της ομως, οχι στο μυαλο της!

Επισκέπτης
Τα μονο πραγμα που εχω να προσθεσω μεσα απο την εμπειρια μου με τετοιου ειδους σχεσης ειναι οτι πεζει μεγαλο ρολο η ηλικια ! Αν ειναι πιπινακι τοτε το ζεις μια χαρα ... Αν ειναι κανα μιλφειγ στα τελευτεα της εκει μακρυα ψαχνουν να δαγκοσουν ασχημα! Μακρυα μακρυα !!!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πως την εκτιμας? Κοροιδευοντας την? Τι αλλο θα ακουσω σημερα?

Θυματα και κοτουλες ειστε, χεζεστε μη μαθευτει η αληθεια και μεινετε μονοι.  ;)
τι λεει ρε το ατομο...
με τον φρουντ εχεις καμμια συγγενεια???? :2funny: :2funny: :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Αμα κανω σχεση, θα κανω σχεση. Δεν εχει σημασια να πηγαινω με αλλες αν δεν το θελει εκεινη. Δοξα τω Θεω εχω γαμησει πολυ μουνι.

Το οτι τις θεωρω κατωτερες πνευματικα δεν σημαινει οτι τις θεωρω σκουπιδια, αντιθετως τις σεβομαι παρα πολυ γι' αυτο και ειμαι ειλικρινης απεναντι τους, αν και θα μπορουσα ανετα κι εγω να τις κοροιδευω οπως ολοι οι αλλοι.

μην τις υποτιμάς τις ιερόδουλες, σε πουλάνε και σε αγοράζουν στο λεπτό! ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ε αμα η αλλη γουσταρει αντρες πουσταραδες να τους χαιρεται και αυτους και τα μυαλα της τυπισσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο τυπος αμα ειναι μουνιενιες (επειδη εχετε κολλησει στην γαμημενη εμφανιση) και παλι να του κατσει η γκομενα και παλι θα του την γαμαει ο γειτονας...
βγες και λιγο εξω να δεις οτι πλεον δεν επιλεγονται οι ωραιοι...Τοσες ωραιες εχω δει με μετριους αρκετα... ποσο μαλλον τυπους που λες και εσυ
τυπισσα 30+ εισαι οχι 15+  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγαλε, μην κανεις οτι δεν καταλαβες. ξυπνιος φαινεσαι. και την εχεις ψαξει. απλά, εισαι στην πλευρα του μετριου. οικονομικα και εμφανησιακα. κανει μπαμ απο την επιχειρηματολογια σου. και καλα κανεις και το παιζεις ετσι.

αυτο που λεω εγω, και η καταπτυστη ροχαλα συναινεσαι ειναι οτι ο μαγκας, ο ωραιος και ο ανετος θα γαμησει ο κοσμος να χαλασει. και ας λεει οτι γαμαει και επι χρημασι. μαγκια του και καμαρι του. αλι και τρις αλι ομως, στη μετριατζα/φτωχατζα που θα το κανει. μαυρο φιδι που τον εφαγε.

κοινωνικες ανισοτητες. τις βρισκουμε μπροστα μας καθε μερα :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Για να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα, δεν μας ενδιαφέρει τι θα έκανες με την γκόμενά σου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν είχε ποτέ κάποιος σεξουαλική σχέση με πουτάνα χωρίς να την πληρώνει

φίλε ο λογαριασμός πάντα έρχεται στο τέλος ;)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θα σου πω. Εχω πει ψεματα μονο στη δουλεια μου και αυτο γιατι δεν μπορω να κανω αλλιως, επιβαλλεται να λεω καποια αθωα ψεματα για να μην τη χασω. Ομως αναγνωριζω οτι αυτη ειναι μια αδυναμια μου, οτι το κανω γιατι εχω αναγκη τη δουλεια και μη νομιζεις οτι μου αρεσει που το κανω.

Στις γυναικες δεν εχω πει ποτε ψεματα γιατι ακριβως δεν με νοιαζει να εχω σχεση, νιωθω πολυ πιο περηφανος λεγοντας την αληθεια. Γενικα τις θεωρω πνευματικα κατωτερες και δεν ειμαι διατεθειμενος να προσπαθησω ιδιαιτερα για να τις "ριξω". Προτιμω να γαμαω πουτανες γιατι αυτες αποδεχονται την αληθεια, οτι δηλαδη ο αντρας πρωτα βλεπει τη γυναικα σεξουαλικα. Εχουν υπαρξει βεβαια και καποιες εκτος "δουλειας" που εκτιμησαν την ειλικρινεια μου και ηρθαν χωρις και παλι να προσπαθησω ιδιαιτερα.
1)κατεργαρη λες ψεματα κι εσυ ο περηφανος......
2)μηπως τρεμεις στην ιδεα της χυλοπιτας και ουτε τολμας???? χωρις να βρεξεις κωλο ψαρια δεν πιανεις...
3)τι πνευματικα κατωτερες εννοεις???? σκακι θα παιξετε δηλαδη και  δεν θελεις??? δηλαδη με οποιον μιλας πρωτα ρωτας τι iq χει??? :huh:

Επισκέπτης
μην τις υποτιμάς τις ιερόδουλες, σε πουλάνε και σε αγοράζουν στο λεπτό! ;)

Φιλε δεν υποτιμω κανεναν, η επιστημη το λεει ξεκαθαρα πλεον οτι οι γυναικες εχουν μεσο ορο 5 μοναδες χαμηλοτερο IQ. Δεν ειπαμε οτι ειναι και στοκοι, απλα υπαρχει μια διαφορα, πως να το κανουμε τωρα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλε, μην κανεις οτι δεν καταλαβες. ξυπνιος φαινεσαι. και την εχεις ψαξει. απλά, εισαι στην πλευρα του μετριου. οικονομικα και εμφανησιακα. κανει μπαμ απο την επιχειρηματολογια σου. και καλα κανεις και το παιζεις ετσι.

Τυπε εγω δεν δειχνομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αρα οτι συμπερασμα εχεις βγαλει μπορει να ειναι και λαθος για μενα...  
Εγω χαιρομαι να με θεωρεις... χαζο - μετριο - ηλιθιο και γενικα υποδεεστερο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και μην κανεις τωρα πως δεν καταλαβες , ξυπνιος φαινεσαι.... και την εχεις ψαξει... οποτε σε αφηνω εσενα να καταλαβεις το Γιατι  :2funny:

Φιλε δεν υποτιμω κανεναν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο και αν δεν ειναι αληθεια  :2funny: :2funny: :2funny:

εδω πριν μας ελεγες ρε τυπε οτι θες να εισαι ανεξαρτητος και προσπαθεις να ζησεις μονος σου στο βουνο κτλπ

Σκετη περιφρονηση εισαι για ολους μας δικιε μου  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τυπε εγω δεν δειχνομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αρα οτι συμπερασμα εχεις βγαλει μπορει να ειναι και λαθος για μενα...  
Εγω χαιρομαι να με θεωρεις... χαζο - μετριο - ηλιθιο και γενικα υποδεεστερο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και μην κανεις τωρα πως δεν καταλαβες , ξυπνιος φαινεσαι.... και την εχεις ψαξει... οποτε σε αφηνω εσενα να καταλαβεις το Γιατι  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο και αν δεν ειναι αληθεια  :2funny: :2funny: :2funny:

εδω πριν μας ελεγες ρε τυπε οτι θες να εισαι ανεξαρτητος και προσπαθεις να ζησεις μονος σου στο βουνο κτλπ

Σκετη περιφρονηση εισαι για ολους μας δικιε μου  :2funny:

μια χαρα παλικαρι εισαι. αλλα μην προσπαθεις να ξεγελασεις αυτους που καταλαβαινουν. as simple as that. σε φιλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom