Νέα

Έχετε κάνει χειρουργική επέμβαση στο τσουτσούνι σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κι αν ναι τι??
Προσωπικά (για να μην τσιτώνομαι στα σφιχτά κωλαράκια) :uglystupid: πήγα στον ντόκτορα κι έκανε τομή της χαλινού (την πέτσα που κρατάει το πουτσοκέφαλο)  :grin:
Περιτομή δεν ήθελα να κάνω, είναι φασαρία! :rolleyes:
Όσο για άλλες επεμβάσεις όπως επιμήκυνση ή ανάπλαση άσε δεν εμπιστεύομαι σε κανενός τα χέρια τον Περικλή μου... :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Περιτομή !!!!!!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.855
Πόντοι
5.975
Εγώ την προηγούμενη Παρασκευή πραγματοποίησα και τις δύο αυτές επεμβάσεις (περιτομή και τομή της χαλινού), οπότε και είχα γράψει για αυτήν άλλωστε σε ανάλογο thread στο site. Μέχρι στιγμής, η κατάσταση γίνεται ολοένα και καλύτερη (γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει και ο γιατρός) και θέλω να πιστεύω πως οι ερχόμενες μέρες καλύτερες και μόνο θα είναι, αναφορικά πάντα με το συγκεκριμένο ζήτημα. Ωστόσο το θέμα είναι ότι αποφεύγω - φανατικά θα έλεγα - τη στύση προς αποφυγή τυχόν άσχημων επιπτώσεων... Μοναχός θα καταντήσω ο άνθρωπας στο τέλος μέσα στο κατακαλόκαιρο!!!  :priest:
Και έχω από πάνω και τα παλιόπαιδα μέσα στο site να ποστάρουν άσεμνες και σκανδαλιστικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο...
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!  :new_shocked:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Κι αν ναι τι??
Προσωπικά (για να μην τσιτώνομαι στα σφιχτά κωλαράκια) :uglystupid: πήγα στον ντόκτορα κι έκανε τομή της χαλινού (την πέτσα που κρατάει το πουτσοκέφαλο)  :grin:
Περιτομή δεν ήθελα να κάνω, είναι φασαρία! :rolleyes:
Όσο για άλλες επεμβάσεις όπως επιμήκυνση ή ανάπλαση άσε δεν εμπιστεύομαι σε κανενός τα χέρια τον Περικλή μου... :think:

ποια ειναι η διαφορα τομης χαλινου και της περιτομης?????????????????  :uglystupid:  το ιδιο δεν ειναι?????????  :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ποια ειναι η διαφορα τομης χαλινου και της περιτομης?????????????????  :uglystupid:  το ιδιο δεν ειναι?????????  :think:
Λες που λες τη μαλακία, βάζεις και το ιμότικον  :uglystupid: για να ξεφτυλιστείς τελείως

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Λες που λες τη μαλακία, βάζεις και το ιμότικον  :uglystupid: για να ξεφτυλιστείς τελείως

οκ boss,για πες μπορεις να μου πεις ποια ειναι η διαφορα?????????ειμαι 20 χρονων και δεν ξερω και σκεφτομαι εσυ θα γνωριζεις να απαντησεις........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
25χ7 τι πρέπει να κάνω????? :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρώτησε τον Lion7 νά σού πή , έχει προιστορια ή  μάλλον δικαιολογία
προκειμένου να συγκαλύψη  τήν  έλλειψη επιχειρημάτων και όυχι του  εφυσυχασμού  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.855
Πόντοι
5.975
ποια ειναι η διαφορα τομης χαλινου και της περιτομης?????????????????  :uglystupid:  το ιδιο δεν ειναι?????????  :think:
Όχι φίλε μου, δεν καθόλου το ίδιο! Την περιτομή την κάνεις σε περίπτωση φίμωσης, δηλ. όταν η βάλανος δε βγαίνει καθόλου από το "πετσάκι", ενώ ο βραχύς χαλινός σημαίνει ότι η πέτσα (συνήθως στο κάτω μέρος του πέους) είναι κατά κάποιο τρόπο "κολημένη" με τη βάλανο.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Όχι φίλε μου, δεν καθόλου το ίδιο! Την περιτομή την κάνεις σε περίπτωση φίμωσης, δηλ. όταν η βάλανος δε βγαίνει καθόλου από το "πετσάκι", ενώ ο βραχύς χαλινός σημαίνει ότι η πέτσα (συνήθως στο κάτω μέρος του πέους) είναι κατά κάποιο τρόπο "κολημένη" με τη βάλανο.

ευχαριστω φυλε!  :) :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ρώτησε τον Lion7 νά σού πή , έχει προιστορια ή  μάλλον δικαιολογία
προκειμένου να συγκαλύψη  τήν  έλλειψη επιχειρημάτων και όυχι του  εφυσυχασμού  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πάντως εκτός πλάκας τώρα είχα την τύχη να μου φτιάξουν το όργανο όταν είμουν παιδί 7-8 ετών
Συγκρίνοντας  με τους φίλους  μου και τα προβλήματα που εκείνοι είχαν κατά καιρούς είναι πολύ καθαρότερο
αλλά μπορώ να πω ότι ερεθίζεται / ξεσηκώνεται  πολύ ευκολότερα :bigdick:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
οκ boss,για πες μπορεις να μου πεις ποια ειναι η διαφορα?????????ειμαι 20 χρονων και δεν ξερω και σκεφτομαι εσυ θα γνωριζεις να απαντησεις........

Νομίζω, στο σημείο αυτό, πρέπει να κρατήσουμε ένός λεπτού σιγή προς τιμή της άγνωστης
κοπέλας  που θυσιάσθηκε σε τούτο εδώ το (δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη) για να προσφέρει, σε όλους εμάς, ένα εξίσου έξαίσιο post με θέμα τόν μαλάκα !!!!!!!!!!!

υ,γ Μήν μασάς μεγάλε !!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
πάντως εκτός πλάκας τώρα είχα την τύχη να μου φτιάξουν το όργανο όταν είμουν παιδί 7-8 ετών
Συγκρίνοντας  με τους φίλους  μου και τα προβλήματα που εκείνοι είχαν κατά καιρούς είναι πολύ καθαρότερο
αλλά μπορώ να πω ότι ερεθίζεται / ξεσηκώνεται  πολύ ευκολότερα :bigdick:

Αξιος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum: :cum:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
844
Πόντοι
96