Νέα

Έχετε γίνει ποτέ λίγο «επιδειξίας»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εχετε προβαλλει το οργανο σας λιγο παραπανω? (οχι μεχρι το σημειο να θεωρηθειτε ανωμαλοι)

εγω μια φορα στην Αντιπαρο,στην παραλια καθομασταν με τα φιλαρακια απεναντι απο γερμανιδες τουριστριες και ειχα αφησει ''καταλαθος'' το πουλι μου να φαινεται εξω απο το μαγιο.....κερδισμενος βγηκα γιατι μετα μου το περιποιηθηκαν το οργανο

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
εχετε προβαλλει το οργανο σας λιγο παραπανω? (οχι μεχρι το σημειο να θεωρηθειτε ανωμαλοι)

εγω μια φορα στην Αντιπαρο,στην παραλια καθομασταν με τα φιλαρακια απεναντι απο γερμανιδες τουριστριες και ειχα αφησει ''καταλαθος'' το πουλι μου να φαινεται εξω απο το μαγιο.....κερδισμενος βγηκα γιατι μετα μου το περιποιηθηκαν το οργανο
Καλό αυτό θα το κάνω και εγώ το καλοκαίρι.Δεν το είχα σκεφτεί....

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Και γω στην ίο την είχα βγάλει έξω στην παραλία σε κάτι ιταλίδες και μου την αρπάξανε και την έκαναν σφεντόνα....  :jerking: :jerking: :jerking:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
B

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Και γω στην ίο την είχα βγάλει έξω στην παραλία σε κάτι ιταλίδες και μου την αρπάξανε και την έκαναν σφεντόνα....  :jerking: :jerking: :jerking:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
δεν ξερω για την Ιο,αλλα αυτο που λεω συνεβη,δεν ειπα οτι ηρθαν και μου τον αρπαξαν,αλλα στην αρχη κοιταγαν παιχνιδιαρικα,και πλησιασα πιασαμε συζητηση,και ''τις βοηθησα να μεταφερουν την ομπρελα τους στο δωματιο τους''

Επισκέπτης
Εγώ θυμάμαι πριν πολλά χρόνια στην Πάρο με τον κολλητό μου και τον ξάδερφό μου. Είχαμε νοικιάσει ένα τρίκλινο δωμάτιο κάπου στην Νάουσα. Δίπλα μας είχε άλλο κτίριο με ενοικιαζόμενα όπου το μπαλκόνι του ενός έβλεπε κατευθείαν στο μπάνιο το δικό μας. Μένανε εκεί 3 ελληνίδες και τους τα δείχναμε κανονικότατα κάθε μέρα όταν κάναμε μπάνιο. Και κοιτάζανε κι αυτές (εμείς και καλά δεν ξέραμε ότι μας έπαιρναν μάτι!).

Δεν τις γαμίσαμε (ούτε καν τις γνωρίσαμε βασικά) αλλά όταν είσαι καλοκαίρι σε νησάκι σιγά μην ασχοληθείς με ελληνίδες!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Στισ διακοπες μας αρεσει με τη γυναικα μου , ως αγνωστοι που ειμαστε ετσι και αλλιως στο μερος , να νοικιαζουμε δωματιο με μπαλκονοπορτα που φαινεται απο πολλα σπιτια ωστε να αφηνουμε ανοιχτες κουρτινες και να μασ καμαρωνουν οταν γαμιομαστε.Εχουμε ζησει τρελες καταστασεις ετσι. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom