Νέα

Έχετε Άγχος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η μη δημιουργία οικογένειας όπως είπες είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την αποφυγή του άγχους. Έχω την εντύπωση ότι αν χώριζα θα μου έφευγε με τη μία το άγχος. Έχω να υπάρξω ελεύθερος πολλά χρόνια και είναι πολύ γοητευτική για μένα η σκέψη να ήμουν πάλι ελεύθερος έστω και για μια μέρα.  ;) Δεν γίνεται όμως. Αγαπώ την οικογένειά μου. Άρα ψάχνω λύσεις να μειώσω το άγχος μου παράλληλα με τη ζωή που ήδη κάνω.  :think:
Την οικογένεια την τοποθέτησα στις <<μη χαζές>> υποχρεώσεις καθώς είναι κάτι το ουσιώδες και σεβαστό. Βέβαια αν δεν έχεις φράγκα να ζήσεις ένα παιδί κι εσύ κάνεις τέσσερα ε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Εν πάση περιπτώσι. Παντρεύτηκες μικρός φίλε;

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Εγω μονο εναν τροπο εχω βρει να καταπολεμω το αγχος.
Προσπαθω να κάνω διαρκως κατι.
Να μην αφηνω το μυαλο μου να κανει υπεραναλυσεις.
Κοινως "ξεγελιεμαι".
Και αν νιωσω οτι πηγαινοντας στο κρεβατι θα εχω προβλημα να κοιμηθω, απλα ΔΕΝ παω. Ξενυχταω μεχρι να κοιμαμαι ορθιος ωστε να παω απλα να ξεραθω.
Και γιατι οχι, και κανενα ξεκατινιασμα εδω στο μπου σαν εκτονωση, βοηθαει!!!!!!!!!!!
Είναι πολύ καλός τρόπος αντιμετώπησης του άγχους το να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση.  :rockon:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Την οικογένεια την τοποθέτησα στις <<μη χαζές>> υποχρεώσεις καθώς είναι κάτι το ουσιώδες και σεβαστό. Βέβαια αν δεν έχεις φράγκα να ζήσεις ένα παιδί κι εσύ κάνεις τέσσερα ε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Εν πάση περιπτώσι. Παντρεύτηκες μικρός φίλε;
Οχι πολύ μικρός αλλά μου έχει λείψει ΠΟΛΥ το να φλερτάρω μια γκόμενα και να τη βγάλω έξω χωρίς να φοβάμαι αν θα με δουν φίλοι και γνωστοί της γυναίκας μου.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Οχι πολύ μικρός αλλά μου έχει λείψει ΠΟΛΥ το να φλερτάρω μια γκόμενα και να τη βγάλω έξω χωρίς να φοβάμαι αν θα με δουν φίλοι και γνωστοί της γυναίκας μου.  ;)
Αρα οχι οτι δεν θελεις να το κανεις, απλα φοβασαι.

Επισκέπτης
Πώς γινεται να ειναι κοινωνικοτατος καποιος που γραφει εκει που δεν πιανει μελανι τις κοινωνικες υποχρεωσεις?
Μαλλον οντως εγω δεν διαβαζω καλα.
Κοινωνικές υποχρεώσεις είναι το
<<Α! Γιορτάζει ο θείος πάμε να τον δούμε>> κι ας έχουμε να πάμε από την προηγούμενη γιορτή όχι το να βγαίνεις με τα φιλαράκια σου και να πηγαίνεις όπου σου κάνει κέφι ή να γουστάρεις να γνωρίζεις συνεχώς καινούριο κόσμο. Αυτό εννοώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πώς γινεται να ειναι κοινωνικοτατος καποιος που γραφει εκει που δεν πιανει μελανι τις κοινωνικες υποχρεωσεις?
Μαλλον οντως εγω δεν διαβαζω καλα.

Τις κοινωνικες συναναστροφες που γεννάνε κοινωνικες υποχρεωσεις θα εννοει
οχι γενικα τις κοινωνικες συναναστροφες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ναι, το καταλαβα οτι εννοει αυτο.
Παντως δεν θα ελεγα κοινωνικο καποιον που δεν πηγαινει ποτέ σε οικογενειακές ή φιλικες συγκεντρωσεις, εκδηλωσεις, βαφτισια, γαμους, γιορτες κλπ.
Οι δικοι του μαλλον θα τον χαρακτηρισουν αναποδο και μονοχνωτο. Κοινωνικο παντως οχι.
Τι ειναι τελικα κοινωνικοτητα? Το να βγαινω με διαφορετικη παρεα και γκομενιτσα καθε μερα?
Καλο, δεν λεω.
Αλλά δεν ειναι κοινωνικοτητα. Χαβαλες ειναι.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γενικα μαγκες καλως η κακως οταν κανεις οικογενεια σε εισαγωγικα εχεις γαμηθει.μια η πεθερα μια η γυναικα μια το παιδι μια τα σεμεδακαι της πεθερας...τελιωμενη φαση.Εκτος και αν μπορεσεις και εισαι εντελως ανεξαρτητως τοτε ναι θα περασεις καλα.Το θεμα ειναι να εχεςι την γυναικα σου καλα να γαμας και σε κανενα στουντιακι να βγαινεις με τους φιλους σου μονο σου να βλεπεις μπαλα και αλλα τοσα απλα πραγματα που για μερικες γυναικες ειναι απαγορευμενα.Και οταν αυτα ειναι απαγορευμενα δημιουργουνται αυτοματα και τα αλλα ε θα σου τυχει μια στραβη στην δουλεια θα σε ποιασει αγχος θα γυρνας σπιτι με νευρα δεν θα γαμας την γυναικα σου κλπκλπ......Το παρατσουκλι των Ελληνιδων στο εξωτερικο απο ξενους ειναι πριξαρχιδες.Μονο αυτο τα λεει ολα..

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Αρα οχι οτι δεν θελεις να το κανεις, απλα φοβασαι.
Το έχω κάνει φυσικά αλλιώς τι δουλειά έχω στο bou?  ;) Αν ήμουν πιστός όσα χρόνια είμαι με τη γυναίκα μου τώρα δε θα μιλούσαμε..... :cheesy:

Επισκέπτης
Πάλι καλά που υπάρχουν και οι Linuxάδες εδώ μέσα :thumbsup:

Είναι γενικά καταρράκωση του χρόνου σου το να αναλώνεσαι σε τύπους.
Έχω πολλά φιλαράκια για παράδειγμα και πολύ μεγάλο σόι. Ε φίλε, λόγω τιμής, δεν έχω πάρει ποτέ μου άνθρωπο σε γιορτή να του πω χρόνια πολλά. Αφού άμα γιορτάζουν οι γονείς με παίρνει η αδερφή μου και τους φωνάζει ότι και καλά πήρα εγώ :2funny:
Τυπικές βλακείες ρε παιδιά. Να θυμάμαι τον φίλο μου στη γιορτή του δλδ; Ε άμα παρεξηγηθεί γι' αυτό πάει να πει ότι δεν είναι φίλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αρα εξ αρχης καλα καταλαβα.
Μακρια απο ολους, χωρις δεσμευσεις.
Και ζουμε με λιγα και καλα.
Υ.Γ. Κατι δεν καταλαβα ομως. Γιατι ειναι προτιμοτερο να τα χαλας σε εξωτικους προορισμους και να μην χαλασεις και κανενα φραγκακι, αφου υπαρχουν, για λιγο καλυτερο ατομικο χωρο?
Μου θυμιζει εναν φιλο μου, ο οποιος κυκλοφορουσε με τρυπιο παπουτσι αλλά πηγαινε διακοπες στην Ταυλανδη.
Παντως φιλε μαζι σου ειμαι. Αυτη ειναι η συνταγη της ευτυχιας. Να μην δινεις δεκαρα για τιποτα.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Η πλάκα είναι ότι όταν πάω στις "υποχρεωτικές" οικογενειακές συναντησεις παρατηρώ ότι έχουν βαρεθεί όλοι ο ένας τον άλλο απλά δεν έχουν τα κότσια να το παραδεχτουν.  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Πάλι καλά που υπάρχουν και οι Linuxάδες εδώ μέσα :thumbsup:

Είναι γενικά καταρράκωση του χρόνου σου το να αναλώνεσαι σε τύπους.
Έχω πολλά φιλαράκια για παράδειγμα και πολύ μεγάλο σόι. Ε φίλε, λόγω τιμής, δεν έχω πάρει ποτέ μου άνθρωπο σε γιορτή να του πω χρόνια πολλά. Αφού άμα γιορτάζουν οι γονείς με παίρνει η αδερφή μου και τους φωνάζει ότι και καλά πήρα εγώ :2funny:
Τυπικές βλακείες ρε παιδιά. Να θυμάμαι τον φίλο μου στη γιορτή του δλδ; Ε άμα παρεξηγηθεί γι' αυτό πάει να πει ότι δεν είναι φίλος.
Α. αυτος αν παρεξηγηθει που τον ξεχασες, δεν ειναι φιλος.
Ενω εσυ που τον ξεχασες εισαι.
Καλα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αμα δεν δινεις δεκαρα για τιποτα πως θα περνας καλα φιλε μου...??Δλδ ειχε εμφανιστει η μουναρα Αννα Σερβα την ξεκολιασανε ολοι εγω να μην την ξεκολιασσω

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Να την ξεκωλιάσεις φίλος, χίλιες φορές να την ξεκωλιάσεις!!!  :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ναι, το καταλαβα οτι εννοει αυτο.
Παντως δεν θα ελεγα κοινωνικο καποιον που δεν πηγαινει ποτέ σε οικογενειακές ή φιλικες συγκεντρωσεις, εκδηλωσεις, βαφτισια, γαμους, γιορτες κλπ.
Οι δικοι του μαλλον θα τον χαρακτηρισουν αναποδο και μονοχνωτο. Κοινωνικο παντως οχι.
Τι ειναι τελικα κοινωνικοτητα? Το να βγαινω με διαφορετικη παρεα και γκομενιτσα καθε μερα?
Καλο, δεν λεω.
Αλλά δεν ειναι κοινωνικοτητα. Χαβαλες ειναι.
Πάω εκεί που μ' αρέσουνε και είναι αληθινά. Όταν θα με πάρει το ξαδερφάκι που τυγχάνει κτηνοτρόφος και θα μου πει έχω σφάξει κατσικάκι και έχουμε μαζευτεί και λιώνουμε θα τρέξω με 2 νταμιτζάνες κρασί και 30 μπύρες επειδή καραγουστάρω.
Όταν θα με πάρει το φιλαράκι να πάμε για ψάρεμα θα φύγω σφαιράτος.
Ε όταν μου πει ο άλλος μια που είναι Σάββατο πάμε στο κλαμπάκι, όλος ο κόσμος βγαίνει μωρέ, θα τον κοιτάξω δολοφονικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Η πλάκα είναι ότι όταν πάω στις "υποχρεωτικές" οικογενειακές συναντησεις παρατηρώ ότι έχουν βαρεθεί όλοι ο ένας τον άλλο απλά δεν έχουν τα κότσια να το παραδεχτουν.  :2funny: :2funny: :2funny:
Μα δεν ειπα οτι ειμαι υπερ.
Κι εγω γουσταρω την απολυτη γαϊδουριά. Απλως δεν τα καταφερνω να την πετυχω.
Μακαρι να μπορουσα να αποξενωθω απο ολους και να τους μιλαω όποτε γουσταρω.
Σιγουρα θα ειχα λιγοτερο αγχος, γιατι αυτο ειναι οντως η απολυτη ελευθερια.
Απλως ειμαι βεβαιος, οτι θα ημουν σε λιγο τοσο αντιπαθης, που η απωλεια θα ηταν μεγαλυτερη απο το κερδος. Μαλλον λιγο μέτρο χρειαζεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενα αγχος μου ειναι ας πουμε οτι ενω θελω να ασχολουμαι και με το λινουξακι
και το συστημα αρχειων του δεν προλαβαινω επειδη παιζω με C :/

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποια δουλεια ειναι προτιμοτερη? C programer ή Linux administrator? :cheesy:

Επισκέπτης
Α. αυτος αν παρεξηγηθει που τον ξεχασες, δεν ειναι φιλος.
Ενω εσυ που τον ξεχασες εισαι.
Καλα.
Ναι αν τον θυμάμαι σε κάθε γιορτή είμαι κολλητός ε;
Αν είναι έτσι βάζω ένα προγραμματάκι στο κινητό που διαβάζει τις επαφές και στέλνει αμέσως ευχετήριο μήνυμα σε κάθε εορταζόμενο. Φιλάρα σκέτη είμαι μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom