Μητσάκο σου έδειξε και το βαμμένο νύχι ο Σαβ ?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238750.0;attach=1252255;image[/img[/URL]]
[/quote]Εγώ δεν θα κρίνω αν το νύχι είναι του Σαββίδη ή όχι ή αν τα μαχαιροπίρουνα είναι δικά του αλλά έχω μιά απορία?Τα μαχαιροπίρουνα ή τουαλέτα και το μπάνιο είναι ένδειξη πλούτου? :jerking: :2funny: εδώ ο άλλος ο φουκαράς επέμενε να βάλω φωτογραφία την τουαλέτα μου και το μπάνιο μου :jerking: :2funny:.
Γιά μένα ένδειξη πλούτου είναι να έχει κάποιος ακίνητα,ένα εισόδημα κάθε μήνα,ένα καλό αμάξι.Ένδειξη άνετης ζωής είναι να μην δουλεύει και να έχει την οικονομική άνεση να πάρει ότι θέλει.
Τώρα να καυχιέται κάποιος ότι έχει πιρούνια :2funny:ή ότι πήγε σε κάποιο ξενοδοχείο με πισίνα ή ότι έφαγε ένα πιάτο κατεψηγμένες γαρίδες είναι γιά :2funny:
Εμένα ο Σαββίδης δε μου άφησε κακή εντύπωση,το αντίθετο καλό παιδάκι μου φάνηκε.Τώρα αν η Bmw M6 ήταν δικιά του ή δεν ήταν ή αν έχει εκατομμύρια ή δεν έχει είναι δικό του θέμα.Πάντος δεν τον είδα να είναι φουκαράς.Και με μεγάλη μου ευχαρίστηση αν έρθω Ελλάδα θα τον συναντήσω αν έρθει στην Φυλής και το
Μεταξουργείο.