Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Πολυ καλο μαν μου
Πολυ καλο μαν μου
Τα καλύτερα είναι κατι λουμπεν ρωσικα χιπ χοπ που ποσταρε.
Τα άκουγε ο έννιο μορικόνε και από τη στεναχώρια του που δεν μπορούσε να φτάσει αυτή τη μουσική τελειότητα, πέθανε.
Veni Vidi Menidi
κοίτα ο Σαββίδης μου έχει δημιουργήσει και εμένα κάποια ερωτηματικά. Αλλά επαναλαμβάνω πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας;
Επίσης λες ότι dopamina = Σαββίδης.
Να συμφωνήσουμε ότι ισχυρισμοί χωρίς αποδείξεις είναι άνευ ουσίας;
Σίγουρα έχει! Είναι ολοφάνερο!πως ξερεις οτι το πουλι επισης δεν εχει σοβαρο προβλημα υγειας ας πουμε?
αμα εχει ebola εχω ακουσει για μια καλη θεραπεια με caol ila και βατομουρασε τι μας ενδιαφερει αν εχει σοβαρο προβλημα υγειας? ποσοι αλλοι εδω μεσα εχουν και δε το διατυμπανιζουν? πως ξερεις οτι το πουλι επισης δεν εχει σοβαρο προβλημα υγειας ας πουμε?
το μαυρο προβατο παντα θα τρωει μπουλιγκ μεχρι να βρεθει σε κοπαδι με μαυρα προβατα. φυσικη επιλογη λεγεται. αλλιως ας βαφτει ασπρο.
οι λευκοι ιπποτες να πανε να υπερασπιστουν τους πραγματικα αδυναμους και οχι τους μεγιστανες τυπου σαββιδη. αλλα ξερω γιατι το κανετε ελπιζετε για κανα ψιλο σε φιλοδωρημα σε ουκρανικες εταιριες ακινητων...
Bou χωρίς φυλόβιο είναι πατίνι χωρίς ρόδες. Φυλόβιε άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα!!!Τώρα για κλαρινομουσάτους , που ποζάρουν με βιζιτομπαρίστες .... τι να λέμε ....
Αυτοί πιθανόν δεν ξεχωρίζουν αν βάζουν ή τον τρώνε από πίσω .
Τα μπερδεύουν .
Μην ανησυχείς.Τυπε μήπως ξέρεις τη ώρα κλείνουν οι τράπεζες Κίεβο ?
Περιμένω με shift τα χθεσινά κέρδη από τις αγοραπωλησίες
Μην ανησυχείς.
Και να κλείσουν, παίρνεις τηλέφωνο Σαβμαν και καθαρίζει.
Μου είπε ότι σήμερα παραλαμβάνει ενα κοντέινερ με ξύλα και θα είναι λιγο απασχολημένος
Ελα παλι αρχισατε τις μαλακίες.Ο Λίλας το παρήγγειλε το κοντέινερ με τα ξύλα ?
Παιζει να είναι η πρωην γυναίκα τουβρηκα την ξαδερφη του