paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Έκανα τεστ DNA και τα γλυτώσαμε δεν ήταν δικά μου
Έκανα τεστ DNA και τα γλυτώσαμε δεν ήταν δικά μου
Το δήλωσα εξ αρχής.μονο για δυνατά κομάντος.all in και those who dares wins.Αδερφέ αυτό δεν είναι tip για δυνατά κομμάντος......αυτό είναι οδηγίες για αυτοκτονία.....στην οδό στα Λιόσια που έχεις δώσει αν μιλήσεις σε γυφτάκι θα σου κρεμάσουν την συκωταρια οι Λιακόπουλαιοι και θα σε ανεβάζουν στορυ και στην Μεταμόρφωσεως θα γαμανε οι Νταναιοι και μετά θα πουλήσουν τα νεφρά σου σε τιμή σοκ...
Αδερφέ αυτό δεν είναι tip για δυνατά κομμάντος......αυτό είναι οδηγίες για αυτοκτονία.....στην οδό στα Λιόσια που έχεις δώσει αν μιλήσεις σε γυφτάκι θα σου κρεμάσουν την συκωταρια οι Λιακόπουλαιοι και θα σε ανεβάζουν στορυ και στην Μεταμόρφωσεως θα γαμανε οι Νταναιοι και μετά θα πουλήσουν τα νεφρά σου σε τιμή σοκ..
Δε πιστευω πως υπαρχει εδω μεσα καποιος απ το bou που θα παει ετσι σ αυτες τις περιοχες μεσα στο στομα του λυκου να κανει πεσιμο σε γυφτισσα Ασε δε που αυτοι οι Λιακοπουλοι και Νταναιοι που λες ασχολουνται με αλλα κολπα (κλοπες ναρκωτικα ) δε νομιζω να βαζαν τις γυναικες τους να κανουν πιατσα για 5 και 10 ευρωΑδερφέ αυτό δεν είναι tip για δυνατά κομμάντος......αυτό είναι οδηγίες για αυτοκτονία.....στην οδό στα Λιόσια που έχεις δώσει αν μιλήσεις σε γυφτάκι θα σου κρεμάσουν την συκωταρια οι Λιακόπουλαιοι και θα σε ανεβάζουν στορυ και στην Μεταμόρφωσεως θα γαμανε οι Νταναιοι και μετά θα πουλήσουν τα νεφρά σου σε τιμή σοκ...
Εμένα τύπε Φατσεα όταν βγήκε το μπασταρδι μου είπε ότι ήταν ίδιο το αφεντικό τής στη μάπα εκεί προβληματίστηκα αλλά με καθησύχασε ότι μοιάζω και εγώ πολύ στο αφεντικό της οπότε όλα καλά!!Έκανα τεστ DNA και τα γλυτώσαμε δεν ήταν δικά μου
Δύο καρπούζια 5 ευρώ μούτρο;;; λες;;;;Ρε, μήπως είσαι εσύ ο γύφτος και τις προμοτάρεις εδώ μέσα;;;
Πλάκα κάνω μύστη!!! Κοίτα πέραση που έχει η μπίχλα!!!
Μυστης γνωστος σου ο αιγυπτιος??GIPSY ALERT!!!
Το παρακάτω περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο: 23χρονος Αιγύπτιος περπατούσε στην συμβολή της Λεωφόρου Κηφισού και Λένορμαν, κοντά στην γέφυρα. Εκεί βρισκόταν, καθισμένη, μία γύφτισσα. Μόλις ο νεαρός πέρασε από δίπλα της, εκείνη τον ρώτησε τι ώρα είναι. Το παλικάρι, μέχρι να τσεκάρει το ρολόι του, δέχθηκε ένα χτύπημα στα γεννητικά του όργανα, από την γύφτισσα και από τον πόνο έπεσε κάτω. Από ένα αυτοκίνητο, που ήταν δίπλα, βγήκαν γύφτοι και παρέα με την γύφτισσα, που τον χτύπησε, του έκλεψαν το τσαντάκι, στο οποίο είχε τα έγγραφα του, τις κάρτες του, καθώς και ένα πορτοφόλι με 250€. Μόλις ολοκληρώθηκε η επίθεση, όλη η ομάδα των γύφτων επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν. Το παιδί δεν πήγε στην αστυνομία. Γνωρίζει, όμως, ότι η γύφτισσα διαμένει στην επόμενη γέφυρα, σε μία πλατεία που είναι πάνω στον Κηφισό, στο ρεύμα προς Πειραιά. Πιθανόν να πράξει τα δέοντα. Κωλοφάρα οι Γύφτοι, αλλά και οι Αιγύπτιοι είναι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι μαχαιροβγάλτες.
ΥΓ1: Για τον τύπο που με χαρακτήρισε: Κατάλαβες τώρα, το νόημα της ύπαρξης του νήματος;
ΥΓ2: Να τους ακούτε τους παλιούς μπουρδελιάρηδες. Δεν είναι απλά παιδιά της πιάτσας, είναι η ίδια η πιάτσα!
Γνωστός φίλου μου.Μυστης γνωστος σου ο αιγυπτιος??
Τυπε ο σκλαβενιτης το τραβαει το γυφταριο τελικα. Την επομενη φορα χωσου δυναμικα να μας ενηνερωσεις.Σήμερα το μεσημέρι τσακώθηκα με γυφτοπούλα στον Σκλαβενίτη γιατί πήγε να μου πάρει την σειρά στο ταμείο .
Το θέμα είναι όμως το ΠΏΣ ήταν η γυφτοπούλα .
Λοιπόν ξανθιά , με λευκό δέρμα , γύρω στα 20-22 χρονών , ύψος 1,70 με τατού σε γάμπα και πλάτη και βυζο γύρω στο 2 - 2,5 . Εντάξει έπαθα πλάκα , λέω θα μπω στο bou να το σφυρίξω στους κυνηγούς γυφτομουνων .
Εκεί εμπ1 και εγώ άνετα.
Τελικά βγαίνοντας από το κατάστημα την παρακολούθησα , (σκεφτόμενος και τα πεσιματα που γράφονται εδώ) και μπήκε σε mercedes vito !! παρακαλώ με οδηγό σκούρο αρκουδογυφτο και 4-5 γυφτάκια ξανθά και αυτά !!!
Τι άλλο θα δούμε ...
ειναι και κοινωνικο το νημα. Αποδεικνυουμε οτι ο σκλαβενιτης εχει τις καλυτερες τιμεςΤυπε ο σκλαβενιτης το τραβαει το γυφταριο τελικα. Την επομενη φορα χωσου δυναμικα να μας ενηνερωσεις.
αν είσαι ο Γιωργαρας ο Καλαματιανός, περιμένουμε να ακούσουμε σκηνικά κ ιστορίες σουΠαλια, πάντως, λέγανε οτι αν τα μουνοχειλα είναι μαυρα είναι γύφτισα! Τωρα ολιγον μεταλλαχθηκε η κατασταση ενεκα της γνωστης φορας των πραγματων! Τη δεκαετια του 70 θυμαμαι στανταρ οικους που ειχαν γυφτοπουλες επι της κεραμικου και κοντα στη ζήνωνος! Καποιες ήταν γκαστρωμενες και μπορουσες να τις γαμησεις μουνι-κωλο χωρις καποτα! Πολύ πλας αυτό για την τοτε εποχή οπου σχεδον όλοι οι γεροι δεν ειχαν συνηθισει το λάστιχο. Καποτε, ενώ περίμενα να περασω σε ένα γυφτακι-πιτσιρικι που σαλωναριζόταν ολόγυμνο και έδειχνε τον κωλο-τριανταφυλλο που της είχαν κάνει, ένας γερος στο σαλονι μου συστηθηκε ως ο πατέρας-προστάτης της και μου ζητησε να μην τη γαμησω από το μουνί γιατι της το ειχαν ... "ματωσει κατι παλιοπαιδα"!!! Η ροδελα-τριανταφυλλο για την πιτσιρικα ήταν μια απλή κανονικότητα!
Α ρε τυχεροί εποχές που ζήσατε για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοιΠαλια, πάντως, λέγανε οτι αν τα μουνοχειλα είναι μαυρα είναι γύφτισα! Τωρα ολιγον μεταλλαχθηκε η κατασταση ενεκα της γνωστης φορας των πραγματων! Τη δεκαετια του 70 θυμαμαι στανταρ οικους που ειχαν γυφτοπουλες επι της κεραμικου και κοντα στη ζήνωνος! Καποιες ήταν γκαστρωμενες και μπορουσες να τις γαμησεις μουνι-κωλο χωρις καποτα! Πολύ πλας αυτό για την τοτε εποχή οπου σχεδον όλοι οι γεροι δεν ειχαν συνηθισει το λάστιχο. Καποτε, ενώ περίμενα να περασω σε ένα γυφτακι-πιτσιρικι που σαλωναριζόταν ολόγυμνο και έδειχνε τον κωλο-τριανταφυλλο που της είχαν κάνει, ένας γερος στο σαλονι μου συστηθηκε ως ο πατέρας-προστάτης της και μου ζητησε να μην τη γαμησω από το μουνί γιατι της το ειχαν ... "ματωσει κατι παλιοπαιδα"!!! Η ροδελα-τριανταφυλλο για την πιτσιρικα ήταν μια απλή κανονικότητα!
Του έχω πει να ανοίξει νήμα και να γράφει τις ιστορίες του αλλά δε θέλει γαμωτη μου!!! Εκλεκτό μέλος ο Γιωργάρας!!!αν είσαι ο Γιωργαρας ο Καλαματιανός, περιμένουμε να ακούσουμε σκηνικά κ ιστορίες σου
Καλά αν σου λέει δώσε λεφτά κ φεύγω για τον α, β Χ, ψ λόγο κ περίμενε με,Σημερινο γυφτορεπορταζ μυστες μου!
Το πρωι κατα τις 9.30 ετυχε να μαι για κατι δουλειες Γαλατσι και στη Λεοφωρο Βεικου στο ρευμα προς Αθηνα στο υψος της Τραλλεων πετυχαινω 2 γυφτισσες του δρομου (που μ αρεσουν) η μια καμια 50αρια με μια πιτσιρικα 20-25 χρονων τριγυρνουσαν στα στενακια τις ακολουθω με τ αμαξι και φτανω διπλα τους με κοιτανε και τις χαιρεταω.Αμεσως με το που λεω γεια αρχιζει η μεγαλη παλικαρι μου εχεις κανα ευρω να μου δωσεις να παρω τιποτα να φαω και της λεω θα δωσω 5 ευρω στη φιλη σου να μου παρει μια πιπα εδω στ αμαξι και μου λεει δωσε μου εμενα το ευρω και κατσε εδω με τη πιτσιρικα της δινω το ευρω και εξαφανιζετε η μεγαλη
Λεω καλα θα φαμε με τη μικρη , οποτε μπαινει μες τ αμαξι και σκαναρε το εσωτερικο για τυχον χρηματα κινητα κτλ .. εννοειτσι πως τα ειχα μαζεψει ολα οποτε αρχιζει και μου λεει δωσε μου λεφτα να παω να παρω καφε και τσιγαρα και ερχομαι της λεω θα σου δωσω 5ε που συμφωνησαμε θα μου παρεις μια πιπα στα γρηγορα και εφυγα και μετα εσυ παρε και καφε και τσιγαρα ελα μου λεει δωσε μου της λεω μη με ζαλιζεις θες τα 5ε να τελιωνουμε γιατι εχω και δουλεια μου λεει οχι να παρω καφε πρωτα και τσιγαρα καλα της λεω κοπελια οπως εισαι βγες εξω απ τ αμαξι αρχιζε εβριζε αυτη την εβρισα και γω και εφυγα
Ειναι αυτο που λεμε με τους περισσοτερους εδω μεσα οτι γενικα κοιτανε ν αρπαξουν κατι απο σενα και να σε ξεγελασουν και ενοειται πως δεν θα κανα την ιδια κινηση αν ημουν μεσα σε γυφτοπεριοχη , απλα μ αρεσουν αυτα τα σκηνικα ετσι να μαι με τ αμαξι και να τη πεσω σε καμια και οτι γινει
τις περισσοτερες φορες προσωπικα σε μενα δεν εχει γινει κατι αλλα το παλευουμε! καλα γαμησια φιλοι μου!