kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
στην περιπτωση του κωστακη θα στειλουν αυτην τυπε
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
στην περιπτωση του κωστακη θα στειλουν αυτην τυπε
![]()
τυπε η μυτη σε αυτην την φωτο ειναι στραβη απτην αλλη μεριασ μαγαζι μουλεν ρουζ τυπε
![]()
![]()
ρε συ πες μου απο που είσαι? Και θα σου πω κοντά Σέρρες είναι το δικο μου
σ μαγαζι μουλεν ρουζ τυπε
![]()
![]()
Και το πρωτο γυφτακι η Βουλα!![]()
![]()
![]()
καλά ρε οκ κατάλαβααπο το φ τυπε
![]()
![]()
τυπε τωρα ομως εγινε ξανθια
:S :S
σ μαγαζι μουλεν ρουζ τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=582960;image[/img[/URL]]
;D ;D
[/quote]
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
καλά ρε οκ κατάλαβα
φίλε τα καλυτερα γυφτακια μαζεύει το χωρίο μου τν δέκα Πεντ Αύγουστο.αφου δν υπαρχει χωριο σερρες π αρχιζει με φ ρε τυπε
τι θες να μας πεις?
![]()
φίλε τα καλυτερα γυφτακια μαζεύει το χωρίο μου τν δέκα Πεντ Αύγουστο.
τι εννοεις τυπε?εγω απο την αλλη μερια ειμαι τυπε
![]()
τι εννοεις τυπε?
αγαπαμε Κωστακη + ρομαντικα τα γυφτακια που ανεβαζει...![]()