LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
εγω ξεροχυνω
Υπάρχει θρεντ για σενα στις συλλογες, γυναίκες και τσιγαρο
εγω ξεροχυνω
Υπάρχει θρεντ για σενα στις συλλογες, γυναίκες και τσιγαρο
βαριεμαι να βλεπω,θα βγω σε λιγο εξαλου
Με γυφτισσα;
αμ τι μονος μου
αλλου φαν παρκ να πατε εχει πολλους κωλογυφτους εκει που ψαχνονται για μανουρες
τα ξες βλεπω Σλαβυανκα
γιατι να μην τα ξερω φιλε μου?
ειμαι νερντ αλλα με αλητεια οπως ο βατραχος
τυπε ο βατραχος εχει κανει περιπετειωδη ζωηγιατι να μην τα ξερω φιλε μου?
ειμαι νερντ αλλα με αλητεια οπως ο βατραχος
Μαγκες τα "γυφτακια" του μικρου κωστακη...θαυμαστε τα
Την επομενη φορα δεν χρειαζεται να σβηνεις τις φατσες τους χαζουλη κωστακη
ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/recent/160319-no-idea-why-someone-else-ha
www.alo.bg/1812788]www.alo.bg/1812788[/url]
www.alo.bg/2287797]www.alo.bg/2287797[/url]
τυπε οταν καποιοι λενε οτι το σαιτ το παρακολουθουν και στο εξωτερικο καποιοι κοροιδευουνΤους πουστηδες... μπηκαν στο θρεντ και κλεψανε τις φωτογραφιες του Κωστακη !!!
Πως μας ανακαλυψαν στην Ρωσσια ?
Την μια την Γυφτισα που την βαλανε και σε rate-page βρεθηκε και αλλος χυστης εδω μεσα που ρωταγε τον Κωστακη αν του καθησε γιατι την ξερει και μπορει να βρεθουνε κοινοι γνωστοι !! Σε καταστημα ρουχων γραψανε δουλευει ... οι Ρωσσοι τα ξερουνε αυτα ? ε? Ε?
τυπε εμένα μια φορα μου χαν στείλει πιεμ απ το νοβορσιμπιρσκ με απόκρυψη αλλα δεν ψαρωσα τα ξέρω τα κόλπα που σε χρεώνουν στην πιστωτική άμα τα ανοίξειςτυπε οταν καποιοι λενε οτι το σαιτ το παρακολουθουν και στο εξωτερικο καποιοι κοροιδευουν
μηπως ηταν ο δημητρακης τυπε?τυπε εμένα μια φορα μου χαν στείλει πιεμ απ το νοβορσιμπιρσκ με απόκρυψη αλλα δεν ψαρωσα τα ξέρω τα κόλπα που σε χρεώνουν στην πιστωτική άμα τα ανοίξεις
μηπως ηταν ο δημητρακης τυπε?
τυπε τα μάθες ?οι γατουλες που πλατσουριζανε στην μπανιερα με τον Δημητράκη τους έπεσε το τρίχωμα γενικανε σφινξμηπως ηταν ο δημητρακης τυπε?
να παει να τους φυτεψει μαλλι οπως εκανε και στον εαυτο του τυπετυπε τα μάθες ?οι γατουλες που πλατσουριζανε στην μπανιερα με τον Δημητράκη τους έπεσε το τρίχωμα γενικανε σφινξ
τυπε ειναι αληθεια οτι αφοδευσε όλη την πιάτσα ?να παει να τους φυτεψει μαλλι οπως εκανε και στον εαυτο του τυπε
υπαρχει και βιντεο τυπετυπε ειναι αληθεια οτι αφοδευσε όλη την πιάτσα ?