Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 773K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μη το γαμας το θεμα ρε απολυτε δν εισαι μπαχαλακιας  :-
υπαρχουν πολυ ωραιες γυφτισσες  :cum:  ;)
images

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλτ καταστασεις τυπε :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απολυτε τη κυριακη βραδυ αφου γυρισαμε απο θαλασσα πηγαμε σπιτι αραξαμε αλλα κατι μεσα μας(πορνοενστικτο) ελεγε να βγουμε τσαρκα για αναζητηση καλτ καταστασεων...τελικα καταληξαμε σε κωλομπαρο (3.30-4τ χαραματα) με ρουμανο-γυφτισσα που την πηραμε να τη κερασουμε σε ενα σκοτεινο κ απομακρο μερος τ μαγαζιου
οπου εβγαλε το στρινγκακι της κ μου λεει γλυψε με....τη παταω ενα μουνογλυφι για κανα 5λεπτο αυτη μου επιανε το πουτσο μου ο φιλος μου κοιτουσε σαν γνησιος ηδονοβλεψιας ...τη λεω γυρνα θελω και γλυφοκωλαδα να σ κανω ..την κανω λοιπον κ μετα αυτη μας επαιζε τις πουτσες..
ο φιλος μ ειχε καποτες βγαζει μια τη βαζει μου δινει μια σε μενα τη βαζω εγω κ μου καθετε κατευθειαν τ πορνιδιο  :grin:
ο φιλος μ σηκωνεται την πιπωνει μετα τη γαμαει αυτος εγω τη πιπωνω συνεχισαμε ετσι κανα 20 λεπτο οπου χυσαμε μεσα σ καποτες..πολυ καλτ στιγμες ζησαμε παλι την κυριακη  :grin: :grin: :grin:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απολυτε τη κυριακη βραδυ αφου γυρισαμε απο θαλασσα πηγαμε σπιτι αραξαμε αλλα κατι μεσα μας(πορνοενστικτο) ελεγε να βγουμε τσαρκα για αναζητηση καλτ καταστασεων...τελικα καταληξαμε σε κωλομπαρο (3.30-4τ χαραματα) με ρουμανο-γυφτισσα που την πηραμε να τη κερασουμε σε ενα σκοτεινο κ απομακρο μερος τ μαγαζιου
οπου εβγαλε το στρινγκακι της κ μου λεει γλυψε με....τη παταω ενα μουνογλυφι για κανα 5λεπτο αυτη μου επιανε το πουτσο μου ο φιλος μου κοιτουσε σαν γνησιος ηδονοβλεψιας ...τη λεω γυρνα θελω και γλυφοκωλαδα να σ κανω ..την κανω λοιπον κ μετα αυτη μας επαιζε τις πουτσες..
ο φιλος μ ειχε καποτες βγαζει μια τη βαζει μου δινει μια σε μενα τη βαζω εγω κ μου καθετε κατευθειαν τ πορνιδιο  :grin:
ο φιλος μ σηκωνεται την πιπωνει μετα τη γαμαει αυτος εγω τη πιπωνω συνεχισαμε ετσι κανα 20 λεπτο οπου χυσαμε μεσα σ καποτες..πολυ καλτ στιγμες ζησαμε παλι την κυριακη  :grin: :grin: :grin:
:rockon: :rockon: ολα αυτα σε ενα κωλομπαρο? :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αξιος,να φανταστω δεν θελεις να μας πεις που,σεβαστο :rockon:

επαρχιας τυπε  :grin:...τωρα με τη κριση σε λιγο τ αφεντικα θα μας κανουν τσαμπα πιπες για να καθησει κανενας σ μαγαζι  :grin:

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
επαρχιας τυπε  :grin:...τωρα με τη κριση σε λιγο τ αφεντικα θα μας κανουν τσαμπα πιπες για να καθησει κανενας σ μαγαζι  :grin:

και μετα σου λενε οτι στην επαρχια οι ανθρωποι στερουνται τα καλα των πολεων.εμεις μονο γυφτισσες απο το Ζεφυρι εχουμε που βρωμανε (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).Ευγε μαγκα μου , αξιος :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και μετα σου λενε οτι στην επαρχια οι ανθρωποι στερουνται τα καλα των πολεων.εμεις μονο γυφτισσες απο το Ζεφυρι εχουμε που βρωμανε (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).Ευγε μαγκα μου , αξιος :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

οι μεγαλες πολεις εχουν ομως απειρες επιλογες για πορνοδιαστροφικες καταστασεις  :rockon:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ωραιος μπραβο,εγλυψες και την μουναρα της και ολα καλα,αξιος :rockon: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom