apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μη το γαμας το θεμα ρε απολυτε δν εισαι μπαχαλακιας :-
υπαρχουν πολυ ωραιες γυφτισσες ;)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=565263;image[/img[/URL]]
[/quote]
γουσταρεις ε?? ;) ;)
γουσταρεις ε?? ;) ;)
εκτος απο μαυρη και σε γυφτοπουλα τυπε?Εννοείται...και γλυφοκώλι της έκανα...
εκτος απο μαυρη και σε γυφτοπουλα τυπε?
Τόσες γυφτοβουλγάρες έγω γ@μήσει...δεν έχω πάθει τίποτα....
εκτος απο μαυρη και σε γυφτοπουλα τυπε?
καλτ καταστασεις τυπεοι μαυρες εχουν μια χαρακτηριστικη μυρουδια...οι γυφτισσες πιο πολυ τσιγαρο μυριζουν κ ιδρωτιλα
καλτ καταστασεις τυπε
ολα αυτα σε ενα κωλομπαρο?
απολυτε τη κυριακη βραδυ αφου γυρισαμε απο θαλασσα πηγαμε σπιτι αραξαμε αλλα κατι μεσα μας(πορνοενστικτο) ελεγε να βγουμε τσαρκα για αναζητηση καλτ καταστασεων...τελικα καταληξαμε σε κωλομπαρο (3.30-4τ χαραματα) με ρουμανο-γυφτισσα που την πηραμε να τη κερασουμε σε ενα σκοτεινο κ απομακρο μερος τ μαγαζιου
οπου εβγαλε το στρινγκακι της κ μου λεει γλυψε με....τη παταω ενα μουνογλυφι για κανα 5λεπτο αυτη μου επιανε το πουτσο μου ο φιλος μου κοιτουσε σαν γνησιος ηδονοβλεψιας ...τη λεω γυρνα θελω και γλυφοκωλαδα να σ κανω ..την κανω λοιπον κ μετα αυτη μας επαιζε τις πουτσες..
ο φιλος μ ειχε καποτες βγαζει μια τη βαζει μου δινει μια σε μενα τη βαζω εγω κ μου καθετε κατευθειαν τ πορνιδιο
ο φιλος μ σηκωνεται την πιπωνει μετα τη γαμαει αυτος εγω τη πιπωνω συνεχισαμε ετσι κανα 20 λεπτο οπου χυσαμε μεσα σ καποτες..πολυ καλτ στιγμες ζησαμε παλι την κυριακη
ολα αυτα σε ενα κωλομπαρο?
αξιος,να φανταστω δεν θελεις να μας πεις που,σεβαστοκωλομπαρο-στριπ ;)
αξιος,να φανταστω δεν θελεις να μας πεις που,σεβαστο
επαρχιας τυπε ...τωρα με τη κριση σε λιγο τ αφεντικα θα μας κανουν τσαμπα πιπες για να καθησει κανενας σ μαγαζι
και μετα σου λενε οτι στην επαρχια οι ανθρωποι στερουνται τα καλα των πολεων.εμεις μονο γυφτισσες απο το Ζεφυρι εχουμε που βρωμανε (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).Ευγε μαγκα μου , αξιος
ωραιος μπραβο,εγλυψες και την μουναρα της και ολα καλα,αξιοςεπαρχιας τυπε ...τωρα με τη κριση σε λιγο τ αφεντικα θα μας κανουν τσαμπα πιπες για να καθησει κανενας σ μαγαζι