tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Προφανώς.Και γιατί να μη βγει με κάποιον που γουστάρει;
Λες να μην υπάρχει κάποιος;
Οπότε μεταξύ του μόνη, προτιμά έναν σκλάβο . Ευνούχο του χαρεμιού.
Προφανώς.Και γιατί να μη βγει με κάποιον που γουστάρει;
Λες να μην υπάρχει κάποιος;
Δικηγορίνα, στα 35 της, μάχιμη, 7άρι και δεν έχει κάποιον.Προφανώς.
Οπότε μεταξύ του μόνη, προτιμά έναν σκλάβο . Ευνούχο του χαρεμιού.
Μήπως να της πεις ότι υποστηρίζεις φανατικα κασελακηΚαλησπέρα , ύστερα από τηλέφωνα μηνύματα και συζήτηση κατάφερα να πείσω γνωστή μου δικηγόρο ηλικίας 34 εμφάνισης 7 αδέσμευτη, να βγούμε το Σάββατο για καφέ. ΤΟ θέμα είναι οτι μου απέκλεισε οτι θα γίνουν δύσκολες ερωτήσεις ( περι σεξ συντρόφων , σχέσεων) και η κουβέντα θα επικεντρωθεί σε θέματα καθαρά επαγγελματικά και πολιτικά. Δεν μου έχει ξανατύχει και το βλέπω εντελώς υποτιμητικό για εμένα !
Καλησπέρα , ύστερα από τηλέφωνα μηνύματα και συζήτηση κατάφερα να πείσω γνωστή μου δικηγόρο ηλικίας 34 εμφάνισης 7 αδέσμευτη, να βγούμε το Σάββατο για καφέ. ΤΟ θέμα είναι οτι μου απέκλεισε οτι θα γίνουν δύσκολες ερωτήσεις ( περι σεξ συντρόφων , σχέσεων) και η κουβέντα θα επικεντρωθεί σε θέματα καθαρά επαγγελματικά και πολιτικά. Δεν μου έχει ξανατύχει και το βλέπω εντελώς υποτιμητικό για εμένα !
Να είσαι προετοιμασμένοςΤο ύφος και ο τόνος της φωνής της είναι αρκετα δυναμικός, που δεν σε αφήνει να έχεις το πάνω χέρι!
τυχερος εισαι που δε σε εβαλε να μιλησεις με το δικηγορο της για να κανονισετε...Καλησπέρα , ύστερα από τηλέφωνα μηνύματα και συζήτηση κατάφερα να πείσω γνωστή μου δικηγόρο ηλικίας 34 εμφάνισης 7 αδέσμευτη, να βγούμε το Σάββατο για καφέ. ΤΟ θέμα είναι οτι μου απέκλεισε οτι θα γίνουν δύσκολες ερωτήσεις ( περι σεξ συντρόφων , σχέσεων) και η κουβέντα θα επικεντρωθεί σε θέματα καθαρά επαγγελματικά και πολιτικά. Δεν μου έχει ξανατύχει και το βλέπω εντελώς υποτιμητικό για εμένα !
μλκ εκανες απιστευτη κινηση....εχω ηχογραφησει γκομενα που βγηκαμε με τη κολλητη της ταχα μου για να μου τη γνωρισει (να παρει εγκριοση εν ολιγης) αφησα το κινητο πανω στο τραπεζι και πηγα τουαλετα...το τι ακουσα μετα μονος δεν λεγεται.Παντως εγω θα εκανα τη προσπάθεια μου....και φιλε το λεω χρονια....μονο με μπουρδελα δε μαθαινεις τις γυναίκες.
Ειστε πολυ τυχεροι εμενα το ονειρο μου ειναι να βρω μια γυναικα να μαστε φιλοι αλλα ολες με θελουν μονο για πουτσο
Δεν ειμαι 30ποντος ουτε ωραιος ουτε λεφταςΤί τραβάτε κι εσείς οι πετυχημένοι 30ποντοι.. σας λυπάται η ψυχή μου...
Δεν ειμαι 30ποντος ουτε ωραιος ουτε λεφτας
Απλα ολες με ποθουν δε ξερω γιατι
1 ) κατάφερα να πείσω γνωστή μου δικηγόρο ηλικίας 34 εμφάνισης 7 αδέσμευτη, να βγούμε το Σάββατο για καφέ. ΤΟ θέμα είναι οτι μου
2) απέκλεισε οτι θα γίνουν δύσκολες ερωτήσεις ( περι σεξ συντρόφων , σχέσεων)
μην το κανεις φιλεεεε...Καλησπέρα , ύστερα από τηλέφωνα μηνύματα και συζήτηση κατάφερα να πείσω γνωστή μου δικηγόρο ηλικίας 34 εμφάνισης 7 αδέσμευτη, να βγούμε το Σάββατο για καφέ. ΤΟ θέμα είναι οτι μου απέκλεισε οτι θα γίνουν δύσκολες ερωτήσεις ( περι σεξ συντρόφων , σχέσεων) και η κουβέντα θα επικεντρωθεί σε θέματα καθαρά επαγγελματικά και πολιτικά. Δεν μου έχει ξανατύχει και το βλέπω εντελώς υποτιμητικό για εμένα !
Πολλές γυναίκες δεν γουστάρουν απ την αρχή το θέμα είναι εσυ να την κανείς να γουστάρει . Πήγαινε εάν δεν έχεις κάτι καλύτερο .Καλησπέρα , ύστερα από τηλέφωνα μηνύματα και συζήτηση κατάφερα να πείσω γνωστή μου δικηγόρο ηλικίας 34 εμφάνισης 7 αδέσμευτη, να βγούμε το Σάββατο για καφέ. ΤΟ θέμα είναι οτι μου απέκλεισε οτι θα γίνουν δύσκολες ερωτήσεις ( περι σεξ συντρόφων , σχέσεων) και η κουβέντα θα επικεντρωθεί σε θέματα καθαρά επαγγελματικά και πολιτικά. Δεν μου έχει ξανατύχει και το βλέπω εντελώς υποτιμητικό για εμένα !
Η συγκεκριμένη μπορεί να είναι τόσο ξενερουα ώστε να νηστεύει από" κρέας "εδώ και χρόνια...Ξεκινα συζητηση για μολυνση περιβαλλοντος,ειδη υπο εξαφανιση
και διαφορα αλλα τετοια ζορικα..
Να δεις αντιδρασεις αρχικα οταν θα μιλας...
Γνωμη μου?
Οι γκομενες που ξεκινουν με πολλα ΜΗΝ καταληγουν χυμενες πατοκορφα
και κολλανε μετα και ΔΕΝ ξεκολλανε με ΤΙΠΟΤΑ...
Μπορει βεβαια και να βγω ψευτης...
Θα δειξει...
Βγες πρωτα με το καλο εσυ και θα δεις ρε παιχτη...
Καλη επιτυχια..
Το έχει ρίξει στην δουλειά και κανένας δεν είναι του γούστου της προφανώς...Δικηγορίνα, στα 35 της, μάχιμη, 7άρι και δεν έχει κάποιον.
Εντάξει, τότε οι άνεργες κακάσχημες φακλάνες, τι θα πρέπει να κάνουν;