Νέα

Έχει κανείς καμμια ιδέα τι να κάνω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicks32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
προβλημα στην πολυκατοικια προέκυψε ξαφνικά όταν κάποιοι ένοικοι μερικές παντρεμένες γυναίκες δηλαδή με κάτι γιαγιάδες συνταξιούχους απαιτούν γενική συνέλευση γιατί υπάρχουν βασιμες υποψίες ότι η πολωνέζα που ενοικίασε το υπόγειο δέχετε λένε βραδυνές ώρες  κυρίους οι οποίοι περιμένουν απ έξω  πριν κόβοντας βόλτες. Με το που τό έμαθα μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω αλλά δεν έδειξα τίποτα και είπα ότι εμένα μου φαίνετε πολύ ηθικό και καλό κοριτσάκι και ότι θα είναι τίποτα συγγενείς της , και να μην κατηγορούμε.Η κοπέλα είναι όντως κορίτσαρος και τσαχπίνικο , και μόνο που το σκέφτομαι ότι είναι λίγα μέτρα πιο πέρα από μένα γίνομαι πύραυλος, αλλά έλα που την έχουν σε καραντίνα και ούτε κουδούνι δεν μπορώ να χτυπήσω για να ζητήσω δήθεν κανά μπαχαρικό. Πως να το χειριστώ και να μην την διώξουν αλλα και να της χτυπήσω για να την βοηθήσω αν χρειάζεται κάτι? παρακαλώ όχι μαμακίες

διαβασα ΜΟΝΟ αυτο που εγραψες...

Την αλήθεια???? ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ....

πες μας που μενεις,να σε βοηθησουμε :rockon: :rockon: :rockon:.........

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Μετά την επίσκεψη των παιχτών θα μπεις εδώ με την ησυχία σου,πίνοντας το καφεδάκι σου,θα διαβάσεις τις κριτικές που έγραψαν και μετά αποφασίζεις αν αξίζει να κατέβεις ως το υπόγειο.
:thumbsup:Ετσι, δεν θα χρειαστει να κανει τιποτα. Το μουνι στο πιατο. (κυριολεκτικα).

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.751
Πόντοι
6.035
Θα ερθω και εγω για την περιπτωση που οι δυο γνωμες διαφερουν....
ωπα παιδια μην μπλεχτουμε ολοι μαζι και αρχισουν τα αλλαξοκωλια :grin:
οχι τπτ θα του μεταφερουμε και λαθος συμπερασματα :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...οχι που λένε οτι δεν υπάρχουν συνάνθρωποι να σε βοηθησουν...το μόνο που μένει ειναι να μας πει το διαμέρισμα ο τύπος για να τρέξουμε

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..........

Aν οι αλλοι ειναι βλαξ.........ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!

p.s. τι θα κανω ????? ρωτα την grandma..pa.....εχουν απαντηση ΣΕ ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ωπα παιδια μην μπλεχτουμε ολοι μαζι και αρχισουν τα αλλαξοκωλια :grin:
οχι τπτ θα του μεταφερουμε και λαθος συμπερασματα :grin:
δεν εχει τετοια...ενασ ενασ με την σειρα πρωτος θα παει ο μεγαλυτερος ηλικιακα....αρα πρωτος εγω..

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
σας παρακαλω παιδια. πιστευω εγω πρεπει να παω. δεν εχω επιχειρηματα να υποστηριξω τη θεση μου. αλλα ειναι το σωστο νομιζω  :2funny:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Προτεινω στον mod να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ thread ΩΣ ............BIG ΜΑΛΑΚΙΑ....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.751
Πόντοι
6.035
δεν εχει τετοια...ενασ ενασ με την σειρα πρωτος θα παει ο μεγαλυτερος ηλικιακα....αρα πρωτος εγω..
εγω εριξα την ιδεα εγω θα παω πρωτος :tickedoff:
και μη ξεχναμε ο δευτερος η ο τριτος θα φαει το ξυλο αν ειναι ραδιο αρβυλα :2funny:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Εσυ θα πας συμφωνα με το νικ σου...

μα γιατι με ξενερωνεις τωρα? ασε με να ελπιζω λιγο  :2funny:

τοπο στα νιατα ρε. εσεις φαγατε καλα τοσα χρονια. Ηρθε η ωρα μας.

Εγω προτεινω να μας πει εδω δημοσια που μενει ο φιλος και να τρεξουμε και οποιος προλαβει προλαβε. Ειναι το πιο δικαιο νομιζω.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...ρε τυποι μη μαλώνετε ακόμα δε ξέρετε που είναι το διαμέρισμα...
ρε τύπε στείλε μου με πμ τη διεύθυνση...για να τη δώσω(εννοείται) στα παλικάρια

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Κλασικες υστερικές γιαγιάδες και γεροι που φωνάζουν οταν δεν βρισκουν θέση για να κάτσουν στα μεσα μεταφοράς...

Ας εκαναν λιγη γυμναστικη οταν ειταν νεοι ...  :jerking: :jerking: :jerking:

Στα αρχιδια σου, γαμα  οσο θες, μην δινεις σημασία....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
προβλημα στην πολυκατοικια προέκυψε ξαφνικά όταν κάποιοι ένοικοι μερικές παντρεμένες γυναίκες δηλαδή με κάτι γιαγιάδες συνταξιούχους απαιτούν γενική συνέλευση γιατί υπάρχουν βασιμες υποψίες ότι η πολωνέζα που ενοικίασε το υπόγειο δέχετε λένε βραδυνές ώρες  κυρίους οι οποίοι περιμένουν απ έξω  πριν κόβοντας βόλτες. Με το που τό έμαθα μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω αλλά δεν έδειξα τίποτα και είπα ότι εμένα μου φαίνετε πολύ ηθικό και καλό κοριτσάκι και ότι θα είναι τίποτα συγγενείς της , και να μην κατηγορούμε.Η κοπέλα είναι όντως κορίτσαρος και τσαχπίνικο , και μόνο που το σκέφτομαι ότι είναι λίγα μέτρα πιο πέρα από μένα γίνομαι πύραυλος, αλλά έλα που την έχουν σε καραντίνα και ούτε κουδούνι δεν μπορώ να χτυπήσω για να ζητήσω δήθεν κανά μπαχαρικό. Πως να το χειριστώ και να μην την διώξουν αλλα και να της χτυπήσω για να την βοηθήσω αν χρειάζεται κάτι? παρακαλώ όχι μαμακίες

Οι παντρεμενες της πολυκατοικιας ειναι καλες????
Ασε την Πολωνεζα!

Εστιαζεις σε λαθος μερια!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.751
Πόντοι
6.035
Κλασικες υστερικές γιαγιάδες και γεροι που φωνάζουν οταν δεν βρισκουν θέση για να κάτσουν στα μεσα μεταφοράς...

Ας εκαναν λιγη γυμναστικη οταν ειταν νεοι ...  :jerking: :jerking: :jerking:

Στα αρχιδια σου, γαμα  οσο θες, μην δινεις σημασία....
μα ποιος σου ειπε οτι γαμαει στο θελω εχει μεινη οπως ολοι οι ελληνες :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom