Νέα

Έχει κανείς καμμια ιδέα τι να κάνω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicks32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τυπε εχεις σκεφτει μηπως τα γκραννια δεν την θελουν γιατι εχουν μυριστει οτι την γουσταρεις εσυ?
...αυτό είναι σίγουρο.
Πρέπει να της μιλήσει μόλις βγει απο τη πολυκατοικία.
Για αυτο θα πρέπει να τη παρακολουθει χωρις όμως να τον πάρουν χαμπάρι...

0.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...αυτό είναι σίγουρο.
Πρέπει να της μιλήσει μόλις βγει απο τη πολυκατοικία.
Για αυτο θα πρέπει να τη παρακολουθει χωρις όμως να τον πάρουν χαμπάρι...

0.jpg
το λεγομενο ματι τυπε???
γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
η μεγάλη ευκαιρία ήταν να πάρω την διαχείριση έτσι θα μπορούσα σαν κύριος να μπαινοβγαίνω για τα κοινόχρηστα , αλλα πριν μέρες έδωσα μάχη για να μην τα πάρω εγώ και μου τα ζαλίζουν επικαλέσθηκα διάφορα,δουλειά πολυ , καταχρηστικός χαρακτήρας ,πυρετο κ.α τώρα τι να πω διορθώθηκα και θα αναλάβω τα κοινόχρηστα ? θα μυριστουν ότι κάτι πάει στραβα
Ειπες οτι μενει στο υπογειο? Σιγουρα θα υπαρχει και κλιμακοστασιο εκει διπλα η καποιος αδειος χωρος. Θα πεις οτι θελεις να βαλεις καποια πραγματα γιατι δεν εχεις αποθηκη και θα της χτυπησεις το κουδουνι ζητωντας ταχα μου την αδεια. Οντως θα κουβαλας καποια πραγματα στα χερια σου. Ετσι θα γνωριστειτε και θα μπορεσεις να κανεις το κονε. Οι ενοικοι δεν θα μπορουν να πουν τιποτα και αν ειπωθει κατι εσυ θα το ριξεις αλλου οτι δηλ δεν σε αφηνουν να βαλεις τα πραγματα εκει για λιγο διαστημα αποσπωντας την προσοχη απο το κυριως θεμα. Δεν μπορουν να σε υποπτευθουν γιαυτο...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
...σα τι πράματα τύπε?ετσι που να μη ψιλιαστούν και οι γκράνισες τίποτα?
Ξερω γω? Παλια επιπλα ισως που και καλα θα τα στειλεις στο χωριο, καλωδια ηλεκτρολογικα, κανα παλιο προφυλακτηρα απο αμαξι, οτιδηποτε που να πειθει για το ηθικον και ανιδιοτελες των πραξεων σου. :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
..θα νομίσουν οτι στήνει στην υπόγα συνεργείο :2funny:
Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα, αλλα καλυτερα να αφησει να περασει λιγο ο ντορος και μολις καταλαγιασουν τα πραγματα τοτε να επιτεθει. Θα πρεπει παντως να γινει με πολλη προσοχη για να μην μυριστουν τιποτα. >:cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tην αντιτρομοκρατική μόνο πρόσεχε τύπε με την υπόγα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Tην αντιτρομοκρατική μόνο πρόσεχε τύπε με την υπόγα
... ε μα ρε τύπε τι προφυλακτηρα λέει ο άλλος ο τύπος.
Απο την άλλη αν δε θέλει να περιμένει μπορεί να μεταμφιεστεί και να το παίξει πελάτης.
Ετσι και το κουδούνι θα χτυπησει χωρις να τον δουν και θα  :fuck1:συνομιλήσει με τη κοπέλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παίχτη περίμενε λίγες μέρες και θα γραφτεί εδώ η κοπέλα σαν "ανεξάρτητη"(πάντα μην ξεχνιόμαστε)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.751
Πόντοι
6.035
φιλε προτεινω να μου δωσεις λεφτα και να παω εγω σαν πελατης οποτε μετα θα ξερεις αν :knockinb:
η αν ειναι ραδιο αρβυλα αυτα που ακουγονται εσυ μετα μποριες να κανεις την κινηση σου  :cool2:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
φιλε προτεινω να μου δωσεις λεφτα και να παω εγω σαν πελατης οποτε μετα θα ξερεις αν :knockinb:
η αν ειναι ραδιο αρβυλα αυτα που ακουγονται εσυ μετα μποριες να κανεις την κινηση σου  :cool2:
Αν θελεις προσφερομαι και εγω! Δυο γνωμες ειναι καλυτερη απο μια. :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μετά την επίσκεψη των παιχτών θα μπεις εδώ με την ησυχία σου,πίνοντας το καφεδάκι σου,θα διαβάσεις τις κριτικές που έγραψαν και μετά αποφασίζεις αν αξίζει να κατέβεις ως το υπόγειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom