thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Μην παίρνεις ότι σου λένε διάφοροι απο οπουδήποτε
δεν θέλω να την βάλω εγώ. Τελοπαντων αν δεν ξέρεις δεν πειράζει.Μην παίρνεις ότι σου λένε διάφοροι απο οπουδήποτε
ότι 6-7 χρόνια δεν την θυμάμαι πάντως την επέμβαση δεν την γλίτωσαδεν θέλω να την βάλω εγώ. Τελοπαντων αν δεν ξέρεις δεν πειράζει.
Η υγιεινή της περιοχής ισχύει σαν επιχειρημα. Ενα μικρόβιο ή βακτήριο μπορεί να σου εγκλωβιστεί στο πετσάκι και να πάθεις μια απλή ουρολοίμωξη. Αν δεν έζεις το πετσάκι καλύτερα. Φυσικά, δε σημαίνει οτι όποιος έχει πετσάκι ειναι πιθανό ετσι στα καλα καθούμενα να πάθει ουρολοίμωξη...μην παρεξηγηθώ.Επιστημονικά πάντα, έχουν καταρριφθεί όλα τα επιχειρήματα υπερ της περιτομής! Μια βασική υγιεινή είναι προϋπόθεση!
Τωρα μην κοιτατε τους σημιτικούς λαους στην ερημο που δεν ειχαν νερο ουτε για να πιουν!
Εάν δεν υπαρχει ιατρικα σοβαρος λογος να το κανει κανεις (φιμωση) είναι μια περιττή επέμβαση η οποια εχει και πιθανες επιπλοκες!
Και τα οσα κυκλοφορουν ότι αντεχεις παραπανω στο σεξ κτλ είναι αηδιες!
2019 600 EURO Ηρακλειο Κρητη με αναισθησιολογο,νοσοκομο,ουρολογο και υπερσυγχρονο χειρουργειοΞέρουμε κόστος επέμβασης στο περίπου;
Nα μας πει ο Τρομπαδουρος/Πουσταδουρος31 που ξερει καλα απο πουτσες με περιτομη...