You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει κάνει κανείς περιτομή;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 326
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Και για να μιλάμε με οπτικοκαουστικά βοηθήματα,
το πανέμορφο εργαλείο μου σε φωτογραφία αρχείου με εκτεθιμένο το κεφαλάκι, 17 πόντοι ομορφιάς και έρωτα.
τι κοπλιμέντα έχω ακούσει...
θαυμάστε φλέβα έτσι;...
Από τα αρχίδια το μετράς παίχτη? Σόρι κιόλας αλλά από την φώτο δεν φαίνεται για 17.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
jay νομίζω κλέβεις...δε ξεκινάμε τη μέτρηση απ τη κωλοχαράδρα... ;)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
όσα δεν φτάνει...
καλά μην κλαίτε μάγκες, θα μεγαλώσετε και σεις. να και η φραουλίτσα μου, τρώγεται με σαντιγύ, μέλι, σιρόπια ή on the rocks.
διακρίνεται το πετσάκι που υποχωρεί κάτω από το κεφαλάκι.
την επέμβαση που μου έγινε μικρός δυστυχώς δεν μπορώ να την πέριγράψω, τι ακριβώς έκαναν.
καλά μην κλαίτε μάγκες, θα μεγαλώσετε και σεις. να και η φραουλίτσα μου, τρώγεται με σαντιγύ, μέλι, σιρόπια ή on the rocks.
διακρίνεται το πετσάκι που υποχωρεί κάτω από το κεφαλάκι.
την επέμβαση που μου έγινε μικρός δυστυχώς δεν μπορώ να την πέριγράψω, τι ακριβώς έκαναν.
Συνημμένα
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
να και η φραουλίτσα μου, τρώγεται με σαντιγύ, μέλι, σιρόπια ή on the rocks.
Υπογλυκαιμία τύπε;
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Πάντως χωρίς να είμαι γιατρός νομίζω ότι πιέζεται αρκετά εκει πέρα το κεφάλι. Έχεις ρωτήσει καναν ειδικό μήπως με επέμβαση θα σουν καλύτερα?
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Πάντως χωρίς να είμαι γιατρός νομίζω ότι πιέζεται αρκετά εκει πέρα το κεφάλι. Έχεις ρωτήσει καναν ειδικό μήπως με επέμβαση θα σουν καλύτερα?
Έτσι όπως το βλέπετε είναι μόνο όταν είμαι καβλωμένος και γαμάω (ή μου παίρνουν πίπα), δεν αισθάνομαι καμμία πίεση ή κάτι που ενοχλεί. ενίοτε το δέρμα μαζεύεται κάτω από το κεφαλάκι, χωρίς να κάνει πτυχή και να φαίνεται τόσο πολύ όσο το βλέπετε.
θεωρώ οτι περιτομή πρέπει να κάνεις μόνο αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά.
από την άλλη πούτσα χωρίς περιτομή έχει σαφώς υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής για να σε εκπροσωπήσει αξιοπρεπώς απέναντι στο μουνί που έχεις απέναντι σου.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Καλά κι εγώ κατά της περιτομής είμαι αν δεν υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω οτι με το πετσάκι το κεφάλι κρατάει την ευαισθησία του ενώ όταν είναι μονίμως ''ακάλυπτο'' αναγκαστικά θα πρέπει να μην είναι τόσο ευαίσθητο στα ερεθίσματα αφού όλη την ώρα θα έρχεται σε επαφή με κάτι.
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Καλά κι εγώ κατά της περιτομής είμαι αν δεν υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω οτι με το πετσάκι το κεφάλι κρατάει την ευαισθησία του ενώ όταν είναι μονίμως ''ακάλυπτο'' αναγκαστικά θα πρέπει να μην είναι τόσο ευαίσθητο στα ερεθίσματα αφού όλη την ώρα θα έρχεται σε επαφή με κάτι.
συμφωνώ, μόνο αν υπάρχει πρόβλημα.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δειχνει να ασφυκτιάΠάντως χωρίς να είμαι γιατρός νομίζω ότι πιέζεται αρκετά εκει πέρα το κεφάλι. Έχεις ρωτήσει καναν ειδικό μήπως με επέμβαση θα σουν καλύτερα?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν μας τον εβαλε ολοκληρο γτ παλι τον εχει αφησει ακλαδευτο!!
Επισκέπτης
Δεν μας τον εβαλε ολοκληρο γτ παλι τον εχει αφησει ακλαδευτο!!
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.586
- Πόντοι
- 1.406
Σιγα ρε παιδια μη ριχνουμε και ακουαφορτε...με ενα καθημερινο μπανακι μια χαρα καθαρο ειναι,ουτε τυρια ουτε τιποτααπό την άλλη πούτσα χωρίς περιτομή έχει σαφώς υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής για να σε εκπροσωπήσει αξιοπρεπώς απέναντι στο μουνί που έχεις απέναντι σου.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Σιγα ρε παιδια μη ριχνουμε και ακουαφορτε...με ενα καθημερινο μπανακι μια χαρα καθαρο ειναι,ουτε τυρια ουτε τιποτα
εντάξει, και γω δεν είπα να μπαίνουμε ολόκληροι στο πλυντήριο.
αλλά για άνοιξε ένα θεματάκι με ψηφοφορία να δούμε πόσοι κάνουν καθημερινό μπάνιο εδώ.
εγώ για να πω την αλήθεια στην εφηβεία μου και λίγο στα φοιτητικά χρόνια λίγο τυράκι που και που το είχα.
άλλο όταν άρχισα να γκομενίζω και ξεκίνησα το καθημερινό πρωινό ντους.
όσοι είμαστε λίγο μεγαλύτεροι μια φορά την βδομάδα μας έκαμνε μπάνιο η μάνα μας, αυτός ήταν ο κανόνας στην ελληνική κοινωνία λίγο πιο παλιά. αναρωτιέμαι τώρα τι παίζει με τα μικρά.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.586
- Πόντοι
- 1.406
καλα και εμενα στο δημοτικο με κυνηγαγε η μανα μου με το λασο για να κανω μπανιο,απο την εφηβεια και μετα αρχισα να αποκτω σιγα σιγα μια νορμαλ σχεση με την μπανιεραεντάξει, και γω δεν είπα να μπαίνουμε ολόκληροι στο πλυντήριο.
αλλά για άνοιξε ένα θεματάκι με ψηφοφορία να δούμε πόσοι κάνουν καθημερινό μπάνιο εδώ.
εγώ για να πω την αλήθεια στην εφηβεία μου και λίγο στα φοιτητικά χρόνια λίγο τυράκι που και που το είχα.
όσοι είμαστε λίγο μεγαλύτεροι μια φορά την βδομάδα μας έκαμνε μπάνιο η μάνα μας, αυτός ήταν ο κανόνας στην ελληνική κοινωνία λίγο πιο παλιά. αναρωτιέμαι τώρα τι παίζει με τα μικρά.
Αν οχι καθημερινα,εστω μερα παρα μερα αν δεν κανεις ενα μπανιο θα εχεις περισσοτερα θεματα απο το τυρακι :S
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.068
- Πόντοι
- 25.467
εντάξει, και γω δεν είπα να μπαίνουμε ολόκληροι στο πλυντήριο.
Αυτή την τάση επιδειξιομανίας, την είχατε από παίς; Ή την αποκτήσατε στην εφηβεία;