You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει κάνει κανείς περιτομή;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 326
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δημιουργει την εντυπωση οτι ειναι συνεχεια σε ετοιμοτητα και είναι και πιο καθαρό. ;)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
είναι και πιο καθαρό. ;)
πράγματι, δεν μαζεύει εύκολα εκείνο το λευκό τυράκι.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Δημιουργει την εντυπωση οτι ειναι συνεχεια σε ετοιμοτητα και είναι και πιο καθαρό. ;)
Σας αρέσει όμως που αλλάζει το σχήμα? Νομίζω ότι το κεφάλι μετά χάνει τη στρογγυλάδα του και γίνεται πιο μυτερό
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Φιλε αφοβα, να κανεις και οποιος εχει αναγκη να το κανει, 15 λεπτα επεμβαση ειναι, η ταλαιπωρια ειναι μικρη, μονο να ναι λιγο καλος και εμπειρος ο γιατρος για τα ραμματα, θελουν ελαστικοτητα για να μη τραβανε, και για να μη πονανε αλλα και να μην αφησουν σημαδια! Εγω την εκανα με τοπικη αναισθησια χρονος 25 λεπτα σηκωθηκα με ρωτησαν αν ζαλιζομαι λεω οχι, εβαλα boxeraki φορμα και εφυγα, κατα το απογευμα μια μικρη αιμοραγια αλλα σιγα σταματαει, στις 10 μερες ξεκιναν και πεφτουν τα ραμματα μονα τους γυρω στα 40 +. Αλλος ανθρωπος παιδια!! τπτ δεν ειναι, μιλαμε ημουν χεσμενος για να παω
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν εχει υγρα κ μυρωδιαπράγματι, δεν μαζεύει εύκολα εκείνο το λευκό τυράκι.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Είχα φίμωση
Και εγώ είχα φίμωση και για αυτή μπορεί να είναι ένδειξη για περιτομή αλλά σε εμένα την ανακάλυψαν όταν ήμουν μωράκι (είχα θείο γιατρό) και αντιμετωπίστηκε με πιο περιορισμένη επέμβαση. Έχω δηλαδή κεφαλάκι τι οποίο το τραβάω έξω.
Έχω προσπαθήσει να ζήσω λίγο σαν κάποιος που έκανε περιτομή, έβγαλα το κεφαλάκι και ζούσα με το κεφαλάκι έξω.
Έκανα δύο παρατηρήσεις.
Το κεφαλάκι μου κοκκίνησε και είχα μία φλεγμονούλα, άρα καλύτερα κλεισμένο. Επίσης νομίζω οτι το καλυμμένο κεφαλάκι, όταν αποκαλύπτεται, είναι πιο ευαίσθητο και δεκτικό στην φροντίδα και τρυφερότητα της γυναικείας γλώσσας, ενώ αντίθετα μονίμως εκτεθιμένο χάνει σε ευαισθησία (και άρα και σε κάβλα).
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και να κανετε ολικη οχι μαλακιες να αφησουν λιγο δερμα, ειναι ασχημο εμφανησιακα! ολο κοψιμο!!!
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Δεν εχει υγρα κ μυρωδια
δεν παίζω, εμείς θέλουμε μουνάκι με υγρά, γιαμ, γιαμ.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν θα προτεινα σε καποιον που δεν εχει πρόβλημα να κάνει περιτομή, αλλά για όποιον εχει ασυζητητί. Περα απο μια ταλαιπωρία για λίγες ημέρες δεν υπάρχουν άλλα μειονεκτηματα. Ισα ισα μαλιστα θα βελτιωθεί κατά πολύ ησεξουαλικη ζωη του.Σας αρέσει όμως που αλλάζει το σχήμα? Νομίζω ότι το κεφάλι μετά χάνει τη στρογγυλάδα του και γίνεται πιο μυτερό
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
τα "κομαντος" οπως πχ ο rocco k ο nacho vidal δεν εχουν κανει περιτομη
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ισα ισα μαλιστα θα βελτιωθεί κατά πολύ ησεξουαλικη ζωη του.
καλά αν είσαι ανίκανος εννοείται.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.591
- Πόντοι
- 12.056
Και εγώ είχα φίμωση και για αυτή μπορεί να είναι ένδειξη για περιτομή αλλά σε εμένα την ανακάλυψαν όταν ήμουν μωράκι (είχα θείο γιατρό) και αντιμετωπίστηκε με πιο περιορισμένη επέμβαση. Έχω δηλαδή κεφαλάκι τι οποίο το τραβάω έξω.
Έχω προσπαθήσει να ζήσω λίγο σαν κάποιος που έκανε περιτομή, έβγαλα το κεφαλάκι και ζούσα με το κεφαλάκι έξω.
Έκανα δύο παρατηρήσεις.
Το κεφαλάκι μου κοκκίνησε και είχα μία φλεγμονούλα, άρα καλύτερα κλεισμένο. Επίσης νομίζω οτι το καλυμμένο κεφαλάκι, όταν αποκαλύπτεται, είναι πιο ευαίσθητο και δεκτικό στην φροντίδα και τρυφερότητα της γυναικείας γλώσσας, ενώ αντίθετα μονίμως εκτεθιμένο χάνει σε ευαισθησία (και άρα και σε κάβλα).
+1
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Με τα πολλα υγρα δεν το χω ιδιαίτερα. ...δεν παίζω, εμείς θέλουμε μουνάκι με υγρά, γιαμ, γιαμ.
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Ισα ισα μαλιστα θα βελτιωθεί κατά πολύ ησεξουαλικη ζωη του.
Έχεις γνωρίσει κάποιον πρίν και μετά και το λες;
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Υπαρχουν αρκετοι που ταλαιπωρουνται γτ ετσι συνηθισαν και προτιμούν αυτό που ξερουν, παρά να μπουν σε διαδικασία περιτομής.καλά αν είσαι ανίκανος εννοείται.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ναι. ;)Έχεις γνωρίσει κάποιον πρίν και μετά και το λες;
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.