lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
νεοκλη θελεις να βαλεις κατι προχειρο και να ερθεις σπιτι να κατσουμε στον καναπε με τα ουισκακια μας να δουμε τον τιτανικο;
αφου νοικιασες και τον τιτανικο μαν θα ειναι πολυ ρομαντικονεοκλη θελεις να βαλεις κατι προχειρο και να ερθεις σπιτι να κατσουμε στον καναπε με τα ουισκακια μας να δουμε τον τιτανικο;
διπλα και τριδιπλα με χοντρο χαρμανι (θα προηγηθει πιτσιλιστο)Θα τον σοβαντίσει?
σταματηστε ρε πεοκρουστες!!!!αυτα λετε και δεν μου μιλαει το παιδιαφου νοικιασες και τον τιτανικο μαν θα ειναι πολυ ρομαντικο
διπλα και τριδιπλα με χοντρο χαρμανι (θα προηγηθει πιτσιλιστο)
πρωτα γαρμπιλι και μετα του σκαω και ενα ακρυλικο ντουκο διπληςδιπλα και τριδιπλα με χοντρο χαρμανι (θα προηγηθει πιτσιλιστο)
επανηλθε σημερα στο θρεντ με γυμναστικη αυτο το παιδι τα σπαει λεμεΤώρα μου θύμισες τον Πιτσιλιστη...τι να απόγινε άραγε...
μαλλον απο αυτο θα το θυμηθηκα αλλα ειμαι νεουδι ακομα δεν τα ξερω ολαΤώρα μου θύμισες τον Πιτσιλιστη...τι να απόγινε άραγε...
τεραστιος...δεν γραφει συχνα τελευταιαΤώρα μου θύμισες τον Πιτσιλιστη...τι να απόγινε άραγε...
αφου νοικιασες και τον τιτανικο μαν θα ειναι πολυ ρομαντικο
επανηλθε σημερα στο θρεντ με γυμναστικη αυτο το παιδι τα σπαει λεμε
εσυ δεν ειχες να πας καπου? φοβασαι μην σου κλεψουμε το νεο?πρωτα γαρμπιλι και μετα του σκαω και ενα ακρυλικο ντουκο διπλης
θα τον επιχρυσματωσεις δηλαδη με θεμελιο κιολας!πρωτα γαρμπιλι και μετα του σκαω και ενα ακρυλικο ντουκο διπλης
Μπα, κόβω να την έχει αγοράσει την ταινία για τέτοιες περιπτώσεις...
Υ.Γ Ρε θα μου πει κανείς τι εννοεί ο ποιητής με τον όρο "μπουκίτσα"???
δικε μου εχω παρει τρελη χαρα που επανηλθε ο αβραμης σημερα,αλλα με προσβαλεεγω λεω οτι ολοι μπαχαλακηδες πρεπει να παμε ομαδικη τσαρκα με αβραμη και λιλα
τυπε πηγαινες;για πες...να στε καλα μαγκες γέλασα με τη φρασεολογία..... μου θύμισε ατάκες που ακουγόντουσαν παλιά σε τσοντοσινεμάδες......