Νέα

Εάν πετύχει η πίπα, τύφλα να 'χει το γαμήσι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Αγαπητοι συναγωνιστες παραφραζω γνωστο "γνωμικο" και αναφερομαι στο στοματικο εκατερωθεν.Δινω τεραστια βαση εκει .Και στην πιπα (γλυψιμο αρχιδιων κλπ) που θα λαβω αλλα και στο στοματικο που θα κανω στην γυναικα.Εαν ειναι καθαρη περιποιημενη ,με καλοσχηματισμενο αιδοιο .Εαν κατεβαζει και υγρα με συσπασεις τρελαινομαι.Υπαρχουν φορες που εαν φτιαχτω απο αυτα και δεχτω την καταλληλη περιποιηση μπορει να μην γαμησω κι ολας.Ισχυει σε πολλους;;;

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.717
Πόντοι
481
Μπαααα.. ψηφίζω σιγουρα όμως για γλύψιμο 20λεπτο+, ο πουτσος στο μουνι πρέπει να μπει όμως.. αλλά έχει τύχει σκηνικό με μουνι τόσο φρέσκο καθαρό που ήθελα να την γλύφω 20λεπτο τουλάχιστον, απλά επειδή πλήρωνα κιόλας, στο 10λεπτο λέω κάτσε, πρέπει να μπω και μέσα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
η επιτευξη του οργασμου και απτους δυο ειναι κατι "ευκολο", το πετυχαινουν αλλωστε και μονοι τους σε λιγα λεπτα αν αυτο αναζητανε. αλλα αυτος ειναι ο προορισμος και οχι το ταξιδι.

Το ταξιδι πρεπει να εχει γαμησι. Δε λεω, καλο το αεροπλανο για 30 λεπτα, αλλα μερικες φορες θελεις να μπεις και στο καραβι ενα διωρακι να μυρισεις λιγο θαλασσα ρε αδερφε....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
Μπαααα.. ψηφίζω σιγουρα όμως για γλύψιμο 20λεπτο+, ο πουτσος στο μουνι πρέπει να μπει όμως.. αλλά έχει τύχει σκηνικό με μουνι τόσο φρέσκο καθαρό που ήθελα να την γλύφω 20λεπτο τουλάχιστον, απλά επειδή πλήρωνα κιόλας, στο 10λεπτο λέω κάτσε, πρέπει να μπω και μέσα.
ετσι ειναι. Ολοι γουσταρουμε τα προκαταρτικα και ειναι αναποσπαστο κομματι του σεξ, δεν μπορω να φανταστω ερωτικη συνευρεση χωρις αυτα. Αλλα ερχεται η στιγμη που θες να πετσωσεις ρε φιλε, να την σπασεις στο πουτσωμα. Αυτο δεν μπορει να επιτευχθει σχεδον ποτε με το στοματικο

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ετσι ειναι. Ολοι γουσταρουμε τα προκαταρτικα και ειναι αναποσπαστο κομματι του σεξ, δεν μπορω να φανταστω ερωτικη συνευρεση χωρις αυτα. Αλλα ερχεται η στιγμη που θες να πετσωσεις ρε φιλε, να την σπασεις στο πουτσωμα. Αυτο δεν μπορει να επιτευχθει σχεδον ποτε με το στοματικο
Γάμα της το στόμα!! :rockon:

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.717
Πόντοι
481
Ε ναι βασικά, το καλλιστο σεξ όταν υπάρχει φουλ γουσταρισμα ανάμεσα στους 2 θα περιέχει απλά φουλ γλύψιμο και απ τις 2 πλευρές, σκίσιμο, γλύψιμο, σκίσιμο, χυσιμο, και ξαναπάμε. Χωρίς να της ξεσκίσεις το μουνακι της όλα ανούσια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.402
Πόντοι
14.936
Έφαγα κάποτε απαγωγή από χοντρούλα μετά από παρτι και με πήγε στο άδειο σπίτι της που μόλις ειχε μετακομίσει και είχε μόνο ένα τραπέζι και δύο καρέκλες..
Μου εξήγησε ότι το τσιμπούκι για αυτήν είναι αγάπη και ότι θέλει μόνιμα μια πουτσα μέσα στο στόμα της...
Τα λόγια της και η άρρωστη εμμονή της με την πουτσα ενεργοποίησαν το φιλότιμο μου και δεν την άφησα παραπονεμένη εννοείται...
Επίσης ανάμεσα στο τσιμπούκι ήθελε όσο το δυνατόν πιο πολλές σφαλιάρες γίνεται στο πρόσωπο..
Και δυνατές κιόλας..
Το πρωί με βρήκε αφυδατωμένο να πηγαίνω με την δουλειά σε ταξίδι στην Βόρεια Εύβοια και να κρατώ μετά δυσκολίας το τιμόνι μην σκοτωθώ.
Στα μεράκια πάνω της ζήτησα να τηνε γαμησω και μου είπε ότι ήθελε μόνο να με πιπωνει..
Έχυσα 3 φορές και τις 3 τα κατάπιε και στραγγίζε και την πουτσα για τελευταίες σταγονες..
Την σκέφτομαι ακόμα και παρότι οι χοντρούλες δεν είναι του γούστου μου καυλώνω άσχημα...
Αυτά..

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.717
Πόντοι
481
Έφαγα κάποτε απαγωγή από χοντρούλα μετά από παρτι και με πήγε στο άδειο σπίτι της που μόλις ειχε μετακομίσει και είχε μόνο ένα τραπέζι και δύο καρέκλες..
Μου εξήγησε ότι το τσιμπούκι για αυτήν είναι αγάπη και ότι θέλει μόνιμα μια πουτσα μέσα στο στόμα της...
Τα λόγια της και η άρρωστη εμμονή της με την πουτσα ενεργοποίησαν το φιλότιμο μου και δεν την άφησα παραπονεμένη εννοείται...
Επίσης ανάμεσα στο τσιμπούκι ήθελε όσο το δυνατόν πιο πολλές σφαλιάρες γίνεται στο πρόσωπο..
Και δυνατές κιόλας..
Το πρωί με βρήκε αφυδατωμένο να πηγαίνω με την δουλειά σε ταξίδι στην Βόρεια Εύβοια και να κρατώ μετά δυσκολίας το τιμόνι μην σκοτωθώ.
Στα μεράκια πάνω της ζήτησα να τηνε γαμησω και μου είπε ότι ήθελε μόνο να με πιπωνει..
Έχυσα 3 φορές και τις 3 τα κατάπιε και στραγγίζε και την πουτσα για τελευταίες σταγονες..
Την σκέφτομαι ακόμα και παρότι οι χοντρούλες δεν είναι του γούστου μου καυλώνω άσχημα...
Αυτά..
ΧαχαχΧα έκλαψα να σαι καλά, ωραία η εύσωμη, μπορεί να μην είχε τα απαραίτητα κάλλη, αλλά τέτοιο στραγγισμα σίγουρα πρέπει να το σέβεσαι. Είναι ότι καλύτερο παίζει όταν ρουφάει τα πάντα, και τις τελευταίες σταγόνες.. και συνεχίζει προφανώς.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Το φιλότιμο σου να είχαμε όλοι ρε κουταβούλια...με συγκίνησες παλιομαλάκα!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.402
Πόντοι
14.936
Παιζει ακριβως το ιδιο,και σε μη χοντρουλες
μουνες και αρκετα δυνατες θα ελεγα!! :sunglasses:
Καλά εννοείται ότι τα ρουφάνε πλέον σχεδόν όλες απλώς η χοντρούλα ήθελε μόνο μπουκιτσι...
Τι πιπαρά όμως έκανε η ρουφιάνα άλλο πράμα...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
Και δυνατές κιόλας..
Αυτά..
ζήτημα χρονου τύπε να σου σκασει πμ απο δικηγόρο με παρακαλετά για το τηλεφωνο της φάλαινας :undecided::undecided::undecided:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Και δυνατές κιόλας..
Αυτά..
Και από το ρητό του νήματος " Αν πετυχει η πιπα τυφλα να'χει το γαμήσι" παμε στο ρητό "αν δεν μπαζωσεις δεν χτίζεις"!!!

Παρολαυτα εγώ παιρνω call μόνο και μόνο για πιπα και χυσιμο στο στόμα. Το προτιμώ από το γαμήσι γιατί γίνεται άνευ λαστιχου. Με λίγα λόγια γουστάρω να δίνω πιπα πιο πολυ από το να γαμαω μουνι η κωλο με καποτα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.402
Πόντοι
14.936
Και από το ρητό του νήματος " Αν πετυχει η πιπα τυφλα να'χει το γαμήσι" παμε στο ρητό "αν δεν μπαζωσεις δεν χτίζεις"!!!

Παρολαυτα εγώ παιρνω call μόνο και μόνο για πιπα και χυσιμο στο στόμα. Το προτιμώ από το γαμήσι γιατί γίνεται άνευ λαστιχου. Με λίγα λόγια γουστάρω να δίνω πιπα πιο πολυ από το να γαμαω μουνι η κωλο με καποτα.
Και το γαμησι φίλε μου το ξέρω και σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι μια πολύ βρώμικη δουλειά...
Όμως κάποιος πρέπει να την κάνει...

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.413
Πόντοι
2.836
Εμένα μια γκομενιτσα κάποτε σε ένα ελληνικό νησί ήθελε αρχές Οκτώβρη να με τσιμπουκωσει μέσα στο νέο μου αμαξι ενω εγώ ήθελα έξω στη φύση ...γιατί μύριζε ακόμη ο βιολογικός καθαρισμος κ δεν ήθελα να λερωθει.... της είπα φοβάμαι μην λερώσει και η απάντηση της: ΜΗΝ φοβάσαι μωρό είμαι ....Νεροχύτης!!! κ πράγματι ήταν αφού δεν έπεσε σταγόνα κάτω...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.402
Πόντοι
14.936
Εμένα μια γκομενιτσα κάποτε σε ένα ελληνικό νησί ήθελε αρχές Οκτώβρη να με τσιμπουκωσει μέσα στο νέο μου αμαξι ενω εγώ ήθελα έξω στη φύση ...γιατί μύριζε ακόμη ο βιολογικός καθαρισμος κ δεν ήθελα να λερωθει.... της είπα φοβάμαι μην λερώσει και η απάντηση της: ΜΗΝ φοβάσαι μωρό είμαι ....Νεροχύτης!!! κ πράγματι ήταν αφού δεν έπεσε σταγόνα κάτω...
Φίλε μου αυτά τα κορίτσια που ξηγιουνται έτσι και ακόμα περισσότερο και με τέτοια φρασεολογία όχι απλά τα αγαπάμε αλλά τα ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ...

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.994
Πόντοι
17.785
Ο γνωστός πιπάκιας του σαιτ που είναι να μας δώσει τα φώτα του?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.584
Πόντοι
8.346

Οπα κατσε, βάζουμε καποτα με cg??!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom