vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ας μου εξηγήσει κάποιος τί κόστος έχει το Ε9- δυο φορές που είχα υποβάλει δεν πλήρωσα τίποτα....
Εκτός αυτού, σε κάθε φορολογική δήλωση υποβάλεις Ε9 αν έχει αλλάξει κάτι στα ακίνητά σου όποτε αν δεν έχεις κάποια μεταβολή απλά αντιγράφεις το προηγούμενο...
Μήπως κάποιοι δημιουργούν ζητήματα από το πουθενά;
Αντίθετα δεν βλέπω και πολλούς να παταπονούνται για τους εξωφρενικούς φορολογικούς συντελεστές (πάλι καλά που το 40% έγινε 39%), για τις ΄τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές και τα πάσης φύσως τέλη...
φιλτατε το κόστος είναι ανάλογα με τα ακίνητα που δηλώνει ο κάθε φορολογούμενος,αλλα το πρόβλημα το έχει ο φτωχομεροκαματιαρης και ο συνταξιούχος που και ένα ακινητο να δηλώσει αυτο σημαινει τις περισσοτερες φορες άνοδο απο 20 εως και 40 ευρω στό ποσό που θα του ζητήσει ο φοροτεχνικος του.Εσυ δεν ξέρω τί εννοεις οτι δεν πληρωσες τιποτα εξτρα(μηπως στην εκανε καποιος συγγενης και δεν πληρωσες μία γενικα,ή επεσες σε φιλανθρωπο φοροτεχνικο?).Τωρα δεν καταλαβα γιατι λες οτι ανοιξα ενα νεο θεμα χωρις λόγο απο τη στιγμη που δηλωσα αγανακτηση για μια συγκεκριμενη επαγγελματικη ταξη που ειναι αυτη των φοροτεχνικων αναφερομενος σε δημοσιευμα που διαβασα χτες και εξοργιστηκα γιατι ανηκω σε αυτην την επαγγελματικη ταξη και ξερω οτι εχω να τραβηξω παλι εναν αντιπαραγωγικο γολγοθα για λογαριασμο ενος κρατους που μας εχεις ολους στο ελεος του θεου,που δεν μας παρεχει ουτε δωρεαν παιδεια,ουτε δωρεαν υγεια(παρα μονο αν θες να πεθανεις σαν ποντικι στους διαδρομους των δημοσιων νοσοκομειων) κ.ο.κ..Σε οτι αφορα τους συντελεστες τί να πουμε δηλ?ποιος κρυβεται,τί εννοεις?Απλα εξεφρασα αυτην την αγανακτηση διοτι οταν ξεκινουσα αυτη τη δουλεια πιστευα οτι θα ειναι ακρως παραγωγικη και θα εχει περισσοτερο συμβουλευτικο ρολο στις επιχειρησεις ωστε να συμβαλλει στην προοδο τους και εν τελει στην αυξηση ολων των δεικτων προς το συμφερον και των ιδιων των επιχειρησεων και των ταμειων του κρατους,αλλα οπως συνειδητοποιησα με τα χρονια η δουλεια μας εχει καταντησει χαμαλοδουλεια επειδη καποιοι πτυχιουχοι-βυσματουχοι και τεμπεληδες στο μυαλο και στο σωμα συνεχως μας φορτωνουν με εξτρα πραγματα με συνεπεια(αν εχεις στο περιβαλλον σου λογιστες θα ξερεις) όχι μονο να ξενερωνει ο καθε φοροτεχνικος στην επαγγελματικη καθημερινοτητα,αλλα και στην προσωπικη του ζωη οταν για 4 μηνες τον χρονο φευγει το πρωι για δουλεια και γυριζει στις 01.00 τα ξημερωματα.Ενα μεγαλο ποσοστο της ταξης μου εχουν απροσαρμοστη προσωπικη ζωη και ειναι ειτε χωρισμενοι ειτε "καμμενοι" με γκομενες απο εδω και απο εκει,πουτανες κλπ....και μαλιστα σε ηλικιες 45,50,55 και βαλε.........