Νέα

Ε9 ξανά! Έλεος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ας μου εξηγήσει κάποιος τί κόστος έχει το Ε9- δυο φορές που είχα υποβάλει δεν πλήρωσα τίποτα....
Εκτός αυτού, σε κάθε φορολογική δήλωση υποβάλεις Ε9 αν έχει αλλάξει κάτι στα ακίνητά σου όποτε αν δεν έχεις κάποια μεταβολή απλά αντιγράφεις το προηγούμενο...

Μήπως κάποιοι δημιουργούν ζητήματα από το πουθενά;

Αντίθετα δεν βλέπω και πολλούς να παταπονούνται για τους εξωφρενικούς φορολογικούς συντελεστές (πάλι καλά που το 40% έγινε 39%), για τις ΄τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές και τα πάσης φύσως τέλη...

φιλτατε το κόστος είναι ανάλογα με τα ακίνητα που δηλώνει ο κάθε φορολογούμενος,αλλα το πρόβλημα το έχει ο φτωχομεροκαματιαρης και ο συνταξιούχος που και ένα ακινητο να δηλώσει αυτο σημαινει τις περισσοτερες φορες άνοδο απο 20 εως και 40 ευρω στό ποσό που θα του ζητήσει ο φοροτεχνικος του.Εσυ δεν ξέρω τί εννοεις οτι δεν πληρωσες τιποτα εξτρα(μηπως στην εκανε καποιος συγγενης και δεν πληρωσες μία γενικα,ή επεσες σε φιλανθρωπο φοροτεχνικο?).Τωρα δεν καταλαβα γιατι λες οτι ανοιξα ενα νεο θεμα χωρις λόγο απο τη στιγμη που δηλωσα αγανακτηση για μια συγκεκριμενη επαγγελματικη ταξη που ειναι αυτη των φοροτεχνικων αναφερομενος σε δημοσιευμα που διαβασα χτες και εξοργιστηκα γιατι ανηκω σε αυτην την επαγγελματικη ταξη και ξερω οτι εχω να τραβηξω παλι εναν αντιπαραγωγικο γολγοθα για λογαριασμο ενος κρατους που μας εχεις ολους στο ελεος του θεου,που δεν μας παρεχει ουτε δωρεαν παιδεια,ουτε δωρεαν υγεια(παρα μονο αν θες να πεθανεις σαν ποντικι στους διαδρομους των δημοσιων νοσοκομειων) κ.ο.κ..Σε οτι αφορα τους συντελεστες τί να πουμε δηλ?ποιος κρυβεται,τί εννοεις?Απλα εξεφρασα αυτην την αγανακτηση διοτι οταν ξεκινουσα αυτη τη δουλεια πιστευα οτι θα ειναι ακρως παραγωγικη και θα εχει περισσοτερο συμβουλευτικο ρολο στις επιχειρησεις ωστε να συμβαλλει στην προοδο τους και εν τελει στην αυξηση ολων των δεικτων προς το συμφερον και των ιδιων των επιχειρησεων και των ταμειων του κρατους,αλλα οπως συνειδητοποιησα με τα χρονια η δουλεια μας εχει καταντησει χαμαλοδουλεια επειδη καποιοι πτυχιουχοι-βυσματουχοι και τεμπεληδες στο μυαλο και στο σωμα συνεχως μας φορτωνουν με εξτρα πραγματα με  συνεπεια(αν εχεις στο περιβαλλον σου λογιστες θα ξερεις) όχι μονο να ξενερωνει ο καθε φοροτεχνικος στην επαγγελματικη καθημερινοτητα,αλλα και στην προσωπικη του ζωη οταν για 4 μηνες τον χρονο φευγει το πρωι για δουλεια και γυριζει στις 01.00 τα ξημερωματα.Ενα μεγαλο ποσοστο της ταξης μου εχουν απροσαρμοστη προσωπικη ζωη και ειναι ειτε χωρισμενοι ειτε "καμμενοι" με γκομενες απο εδω και απο εκει,πουτανες κλπ....και μαλιστα σε ηλικιες 45,50,55 και βαλε.........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ά ρε μαλάκα έλληνα που ζείς ,ζούμε, ζω???????????Ρε ξαναακούσατε για το πόρισμα ζορμπά?????????Αναρωτήθηκε κανείς τι έγινε με αυτό?ΟΟΟΧΧΙΙΙ ασχολούμαστε 5 μέρες τώρα με τα ζωνιανα.Πόσα χασίς δέντρα έχουν οι κριτική.ΣΤΑ @@ μου πόσα έχουν.Εμένα με νιάζει τα 12 χρόνια που πληρώνο ΙΚΑ τι θα γίνει και που πήγαν τα λεφτά μου.Όσο για πράσινους και μπλε που ανέφεραν κάποιοι που είναι οι ΝΔκράτες ενημερώνο τους αριανούς ότι τουλάχιστον εγώ όταν κάνω λάθος το βουλώνο ενώ εκείνη έχουν μεγάλο θράσσος να μιλάνε μετά απο 20 κατακλεψήματος των ταμείων και γενικά.Δεν μπορεί η οικονομία να έφτασε σε 3.5-4 χρόνια σε αυτό το σημείο.Οπότε ας σκέφτοναι πριν μιλάνε κάποιοι εξυπνάκηδες.
Τα 12 χρόνια που πληρώνεις χάθηκαν.
Τα αρχίδια μου θα πάρεις ως σύνταξη. Όπως θα πάρω κι εγώ τα δικά σου.
Καλιά να ψοφήσεις απο καμιά αρρώστια παρά να πας σε γιατρούς/νοσοκομεία. Οτι θα πάθω κι εγω δηλαδή.

Τώρα, που στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι, μπορούμε να συζητήσουμε ή θα αναλωθούμε στα ίδια?

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ναι,ναι..ας τους βαλουμε στο ιδιο καζανι ολους....
ε λοιπον εγω δεν τους βαζω..και αν οι επιλογες μου τωρα δυστιχως ειναι τα λιγοτερο σκατα,θα προτημισω αυτα..
ΤΕΛΟΣ  :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι,ναι..ας τους βαλουμε στο ιδιο καζανι ολους....
ε λοιπον εγω δεν τους βαζω..και αν οι επιλογες μου τωρα δυστιχως ειναι τα λιγοτερο σκατα,θα προτημισω αυτα..
ΤΕΛΟΣ  :rockon:
Δυστιχώς δεν έχεις επιλογή φίλε ούτε εσύ ούτε κανένας.Και ναι ήρθε το ΤΕΛΟΣ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και για να το καταλάβουν μερικοί η ΠΑΣΟΚ είσαι η ΝΔ η ΚΚΕ η ότι άλλο θες τα ίδια σύνταξη θα πάρεις και όπου πεθάνω θα πεθάνεις.Τώρα τα υπόλοιπα είναι σάλτσες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φιλτατε το κόστος είναι ανάλογα με τα ακίνητα που δηλώνει ο κάθε φορολογούμενος,αλλα το πρόβλημα το έχει ο φτωχομεροκαματιαρης και ο συνταξιούχος που και ένα ακινητο να δηλώσει αυτο σημαινει τις περισσοτερες φορες άνοδο απο 20 εως και 40 ευρω στό ποσό που θα του ζητήσει ο φοροτεχνικος του.Εσυ δεν ξέρω τί εννοεις οτι δεν πληρωσες τιποτα εξτρα(μηπως στην εκανε καποιος συγγενης και δεν πληρωσες μία γενικα,ή επεσες σε φιλανθρωπο φοροτεχνικο?).Τωρα δεν καταλαβα γιατι λες οτι ανοιξα ενα νεο θεμα χωρις λόγο απο τη στιγμη που δηλωσα αγανακτηση για μια συγκεκριμενη επαγγελματικη ταξη που ειναι αυτη των φοροτεχνικων αναφερομενος σε δημοσιευμα που διαβασα χτες και εξοργιστηκα γιατι ανηκω σε αυτην την επαγγελματικη ταξη και ξερω οτι εχω να τραβηξω παλι εναν αντιπαραγωγικο γολγοθα για λογαριασμο ενος κρατους που μας εχεις ολους στο ελεος του θεου,που δεν μας παρεχει ουτε δωρεαν παιδεια,ουτε δωρεαν υγεια(παρα μονο αν θες να πεθανεις σαν ποντικι στους διαδρομους των δημοσιων νοσοκομειων) κ.ο.κ..Σε οτι αφορα τους συντελεστες τί να πουμε δηλ?ποιος κρυβεται,τί εννοεις?Απλα εξεφρασα αυτην την αγανακτηση διοτι οταν ξεκινουσα αυτη τη δουλεια πιστευα οτι θα ειναι ακρως παραγωγικη και θα εχει περισσοτερο συμβουλευτικο ρολο στις επιχειρησεις ωστε να συμβαλλει στην προοδο τους και εν τελει στην αυξηση ολων των δεικτων προς το συμφερον και των ιδιων των επιχειρησεων και των ταμειων του κρατους,αλλα οπως συνειδητοποιησα με τα χρονια η δουλεια μας εχει καταντησει χαμαλοδουλεια επειδη καποιοι πτυχιουχοι-βυσματουχοι και τεμπεληδες στο μυαλο και στο σωμα συνεχως μας φορτωνουν με εξτρα πραγματα με  συνεπεια(αν εχεις στο περιβαλλον σου λογιστες θα ξερεις) όχι μονο να ξενερωνει ο καθε φοροτεχνικος στην επαγγελματικη καθημερινοτητα,αλλα και στην προσωπικη του ζωη οταν για 4 μηνες τον χρονο φευγει το πρωι για δουλεια και γυριζει στις 01.00 τα ξημερωματα.Ενα μεγαλο ποσοστο της ταξης μου εχουν απροσαρμοστη προσωπικη ζωη και ειναι ειτε χωρισμενοι ειτε "καμμενοι" με γκομενες απο εδω και απο εκει,πουτανες κλπ....και μαλιστα σε ηλικιες 45,50,55 και βαλε.........

Συγνώμη ρε Βάσο αλλά το πρόβλημά σου εσένα είναι αν οι υπάλληλοι στα φοροτεχνικά γραφεία θα έχουν υπερβολικό φόρτο εργασίας;
Και ότι εκμεταλλεύονται τα διάφορα λογιστικά γραφεία τους εργαζομένους τους;

Αν δουλευεις ως λογιστής και σε ενοχλεί το πήξιμο των 4 μηνών που υποβάλλονται οι δηλώσεις, μάλλον πρέπει να αλλάξεις δουλειά...

Και σε τελική ποιος σου είπε ότι είναι αναγκαία η συνδρομή φοροτεχνικού στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης και ειδικά του Ε9;
Αν δεν είναι καθυστερημένος,  το Ε9 το συμπληρώνεις σε 10 λεπτά απλά αντιγράφοντας από τα συμβόλαιά σου...

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Να μην ψηφιζατε κοροιδα. Καλα να παθετε, μακαρι να αυξηθει η ΔΕΗ 150% ναι καιμε ξυλα απο τα σκουπιδια,,, να αυξηθει ο φορος ΚΑΤΟΧΗΣ (ποιας κατοχης αληθεια>? εβραικης? αμερικανικης ευρωπαικης) ακινητων και να επιβληθει και στη πρωτη κατοικια. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΜΕ να παρουμε συνταξη ...... ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ πεινας για να κονομανε οι βαρδινοκοκαλο μπομπολαιοι. Οι πυροπληκτοι ακομα περιμενουν πηρανε το τριχιλιαρο λογω εκλογων .... που πηγανε τα λευτα απτους μαραθωνιους?
Εγω παντως δεν διαμαρτυρομαι. οσο δεν καταλαβαινει ο κοσμος οτι το πολιτικο συστημα της μεταπολιτευτικης δηθεν δημοκρατιας εχει αποτυχει τοτε καλα να παθαινει.
Μακαρι να ειχαν κερδισει οι Ναζι στον Β παγκοσμιο πολεμο. Θα ημασταν Γερμανια και οχι μια μπανανια για να εξυπηρετουνται τα συμφεροντα των πλουτοδημοκρατων

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συγνώμη ρε Βάσο αλλά το πρόβλημά σου εσένα είναι αν οι υπάλληλοι στα φοροτεχνικά γραφεία θα έχουν υπερβολικό φόρτο εργασίας;
Και ότι εκμεταλλεύονται τα διάφορα λογιστικά γραφεία τους εργαζομένους τους;

Αν δουλευεις ως λογιστής και σε ενοχλεί το πήξιμο των 4 μηνών που υποβάλλονται οι δηλώσεις, μάλλον πρέπει να αλλάξεις δουλειά...

Και σε τελική ποιος σου είπε ότι είναι αναγκαία η συνδρομή φοροτεχνικού στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης και ειδικά του Ε9;
Αν δεν είναι καθυστερημένος,  το Ε9 το συμπληρώνεις σε 10 λεπτά απλά αντιγράφοντας από τα συμβόλαιά σου...

σε θεωρω εξυπνο ανθρωπο,αλλα μου κανει εντυπωση που δεν σταθηκες στην ουσια του ζητηματος που σαφως δεν ειναι αυτο που λες.Ξαναδιαβασε το και πες μου παλι.

υ.γ. υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις που και καθυστερημενος να μην εισαι δεν μπορεις να συμπληρωσεις μονος σου το Ε9,απλα το αναφερω ως συμπληρωμα αυτων που ειπες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Να μην ψηφιζατε κοροιδα. Καλα να παθετε, μακαρι να αυξηθει η ΔΕΗ 150% ναι καιμε ξυλα απο τα σκουπιδια,,, να αυξηθει ο φορος ΚΑΤΟΧΗΣ (ποιας κατοχης αληθεια>? εβραικης? αμερικανικης ευρωπαικης) ακινητων και να επιβληθει και στη πρωτη κατοικια. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΜΕ να παρουμε συνταξη ...... ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ πεινας για να κονομανε οι βαρδινοκοκαλο μπομπολαιοι. Οι πυροπληκτοι ακομα περιμενουν πηρανε το τριχιλιαρο λογω εκλογων .... που πηγανε τα λευτα απτους μαραθωνιους?
Εγω παντως δεν διαμαρτυρομαι. οσο δεν καταλαβαινει ο κοσμος οτι το πολιτικο συστημα της μεταπολιτευτικης δηθεν δημοκρατιας εχει αποτυχει τοτε καλα να παθαινει.
Μακαρι να ειχαν κερδισει οι Ναζι στον Β παγκοσμιο πολεμο. Θα ημασταν Γερμανια και οχι μια μπανανια για να εξυπηρετουνται τα συμφεροντα των πλουτοδημοκρατων
Κορόιδο φίλε είσαι και εσύ και χωρίς να ψήφησες οπότε μην κατηγορείς.Όλοι στα ίδια σκατά είμαστε ίδια συνταξη ίδια όλα.Οπότε άστο καλύτερα.

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εγω δεν ειμαι μκοροιδο γιατι τα εχω κονομησει. εσυ τρεχα να μασεις 700 ευρω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
απο το αργος εισαι???
Kαλά καλά θα έρθει και εσένα η ώρα σου μην αγχόνεσαι φιλαράκο.Όσο είσαι στην ελλάδα πάντα κορόιδο θα είσαι(Και άσε ότι τα έχει κονομήσει.Αν το είχες κάνει δεν θα μίλαγες μεγάλε.)

Επισκέπτης
Kαλά καλά θα έρθει και εσένα η ώρα σου μην αγχόνεσαι φιλαράκο.Όσο είσαι στην ελλάδα πάντα κορόιδο θα είσαι(Και άσε ότι τα έχει κονομήσει.Αν το είχες κάνει δεν θα μίλαγες μεγάλε.)
μαλλον λαθος παραθεση εβαλες φιλε..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εγω δεν ειμαι μκοροιδο γιατι τα εχω κονομησει. εσυ τρεχα να μασεις 700 ευρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom