Νέα

Ε9 ξανά! Έλεος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ας μου εξηγήσει κάποιος τί κόστος έχει το Ε9- δυο φορές που είχα υποβάλει δεν πλήρωσα τίποτα....
Εκτός αυτού, σε κάθε φορολογική δήλωση υποβάλεις Ε9 αν έχει αλλάξει κάτι στα ακίνητά σου όποτε αν δεν έχεις κάποια μεταβολή απλά αντιγράφεις το προηγούμενο...

Μήπως κάποιοι δημιουργούν ζητήματα από το πουθενά;

Αντίθετα δεν βλέπω και πολλούς να παταπονούνται για τους εξωφρενικούς φορολογικούς συντελεστές (πάλι καλά που το 40% έγινε 39%), για τις ΄τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές και τα πάσης φύσως τέλη...

Επισκέπτης
καλα η Αλεκα ολο αυτα λεει χροοοοοοοοοοοοοοονια τωρα...ξεχναει οταν οι προκατοχοι της κανανε συνκυβερνησεις...
η συνκυβερνήσεις γίνανε για άλλο σκοπό όμως ψηφίστηκαν και νόμοι ποιο φιλολαικοί αλλά ο Μητσοτάκης τότε μας γύρισε πίσω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η συνκυβερνήσεις γίνανε για άλλο σκοπό όμως ψηφίστηκαν και νόμοι ποιο φιλολαικοί αλλά ο Μητσοτάκης τότε μας γύρισε πίσω.
δεν πηγα εγω με τον γκαντεμη αλλα το κκε......

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τον μπουλουκο δεν θελατε φατε τον τορα στιν μαπα

Επισκέπτης
Φιλε Vasos και δεν εχουμε δει τιποτα ακομα.
Τωρα μολις ξεκιναει το τραινο.
Ε9 ξανα ΦΜΑΠ ενω θα το κοβανε νατο ξανα .
Τα γαμημενα τα ακινητα θα τα εχουμε αγορασει τρεις φορες μεχρι να πεθανουμε και που να δουμε τι μας περιμενει ακομα.
Τα γαμοταμεια που πληρωνουμαι και θα μας δωσουν 600 Ε αν μας δωσουν ειναι ο καλυτερος συνετερος μας.
Το δε κρατος ο δευτερος συνετερος αρα τι μας μενει τελικα.
Καλα κανουν οι πουτανες και δεν κοβουν τιποτα και τα βαζουν ολα στην τσεπη ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
Αι σιχτιρ και ο χοντρος και ο λεπτος και ολοι μαζι.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Για να μιλησουμε και λιγο πολιτικα ομως,ο Καραμανλης ειδε οτι δεν μπορει να τα βγαλει περα και εφερε στο προσκηνιο το ασφαλιστικο για να πεσει.Το προβλημα λοιπον θα κληθουν να το λυσουν οι Παπανδρεου-Αλαβανος (κυβερνητικος συνασπισμος ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ).Εκει εχει να πεσει πολυ γελιο.

Επισκέπτης
άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το υπουργείο οικονομικών(του κωλου τα εννιαμερα)αποφασισε να ξανακαλεσει τους φορολογουμενους να δηλωσουν ξανα οσα ακινητα εχουν στην κατοχη τους οπως εγινε το 1997 και το 2005 τον προσεχη Μαιο δηλ.του 2008!Εγω λεω εκτος του να πανε να πηδηχτουν ακαποτα με μαυρες πισω απο το δημαρχειο μπας και κολλησουν τίποτα καλο και σταματησουν να ασχολουνται με τις παπαριες αυτες και να τους ενδιαφερει τιποτα αλλο :tickedoff:θα ανοιξω οσα περισσοτερα accounts Μπορω και θα στελνω και θα προτρεψω και εσας ολους και αλλους να στελνουν καθημερινα e-mail διαμαρτυριας για την απαραδεκτη αυτη αποφαση η οποια καταντα εξευτελιστικη τουλαχιστον για το υπουργειο,αλλα και για τους πολιτες που νιωθουν εντελως μαλακες μια ζωη ζωντας σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται "κρατος της ελλαδας"!Αν θέλετε βρε ηλιθιοι να παταξετε(που δεν θελετε,αλλα και να θελατε ειστε αχρηστοι)την φοροδιαφυγη και την εισφοροδιαφυγη είναι σε μεγαλο βαθμο πολυ απλο!Αλλα παλι τα βαρη τα ελεγκτικα τα μεταφερετε στην ταλαιπωρη ταξη των φοροτεχνικων και των φορολογουμενων που ειναι παλι υποχρεωμενοι να πληρωσουν χρονο και χρημα για κατι το οποιο εχουν ξανακανει δυο φορες μεχρι τωρα!Ως ποτε θα ανεχομεθα να μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας?Εδω θα δειξουμε την δυναμη μας! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Καλά γατί τραβας τόσο ζόρι? Εχεις τοσα πολλά ακινητα που θα σου πάρει ωρες να τα ξαναγραψεις? Αν όντως έχεις πολλά ακινητα μη μας το παιζεις και ταλαιπωρος.
Αν εχεις 1-2 ακινητακια δεν θα σου παρει πανω από 2' γραψιμο. Πολυ κακο για το τιποτα μαλλον.

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ετσι,ετσι...παρτε κωστακη τωρα τρυφερα αγορια..αληθεια,μετα τις εκλογεσ τον εχει δει κανενας αυτον?????
παρτε φωρο ακινητης περιουσιας..παρτε 10-30 %πανω δεη..παρτε,παρτε....το μονο που δεν θα παρουμε ειναι...συνταξεις....
βρε...βρε νεοδημοκρατες...που ειστε βρε...βρε 'συς....

Επισκέπτης
ετσι,ετσι...παρτε κωστακη τωρα τρυφερα αγορια..αληθεια,μετα τις εκλογεσ τον εχει δει κανενας αυτον?????
παρτε φωρο ακινητης περιουσιας..παρτε 10-30 %πανω δεη..παρτε,παρτε....το μονο που δεν θα παρουμε ειναι...συνταξεις....
βρε...βρε νεοδημοκρατες...που ειστε βρε...βρε 'συς....
τους διόρισαν οδοκαθαριστές , δημοτική αστυνομία και τώρα κάάάάάάθοντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  α ρε φόρτσα Ελλαδάραααααααααααααααααα

Επισκέπτης
τα νέα έντυπα της εφορίας.

Ε69 για δράσεις ερωτικού περιεχομένου.
θα μας βάλουν και μετρητές περπατήματος μόλις μπαίνουμε σε μπουρδελοπεριοχή θα γράφει χιλιόμετρα και θα μας βάζουν φόρο σαν το πετρέλαιο. 

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και να εξηγηθω....δεν ειχαμε σωθει και απο τους πρασινους...αλλα τουλαχιστον μας κερναγαν και..καφεδακι πριν απο το πηδημα..βγαιναμε και λιγο.....μας λεγαν και 2 γλυκολογα....τωρα...κατευθειαν και..ακαποτο.
α ρ ξεφτυλισμενε χοντρε....και εχουμε να δουμε ακομα...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για να μιλησουμε και λιγο πολιτικα ομως,ο Καραμανλης ειδε οτι δεν μπορει να τα βγαλει περα και εφερε στο προσκηνιο το ασφαλιστικο για να πεσει.Το προβλημα λοιπον θα κληθουν να το λυσουν οι Παπανδρεου-Αλαβανος (κυβερνητικος συνασπισμος ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ).Εκει εχει να πεσει πολυ γελιο.
Κάποιο δίκιο έχεις καημένε φίλε αλλά που ψάχνεις να το βρείς.

Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά. Κανείς απο τους εθνοσωτήρες μας δεν θέλει να ασχοληθεί με τα μεγάλα θέματα της οικονομιάς. Οι διάφορες προφάσεις που βρίσκουν ορισμένοι για να αποχωρούν απο τον διάλογο είναι αστείες. Όπως αστεία είναι και τα μέτρα της εκάστοτε κυβέρνησης.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει της κακιάς καριόλας απο τις απεργίες για το ασφαλιστικό και την ενοποίηση ταμείων. Και? Ποιού το αυτάκι θα ιδρώσει? Εδώ απο το '50 τρώνε, όλες οι κυβερνήσεις, τα λεφτά των ταμείων, τώρα που πιάνουμε πάτο το θυμηθήκατε?
Το μόνο που κάνουμε είναι να συγκρίνουμε αν η ΝΔ είναι καλύτερη απο το ΠΑΣΟΚ. Και αν ο Καραμανλής είναι πιο όμορφος απο τον Παπανδρέου. Καλά μας τα κάνουν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Προφανώς κάποιος  :jerking: από την εφορία πάτησε το delete και σβηστήκαν όλα τα στοιχεία που τους είχαμε δώσει πριν 2 χρόνια!Και έτσι θα ξαναβάλουν τους  :jerking: που τους ψηφίζουν να συμπηρώσουν το Ε9!!!! :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ά ρε μαλάκα έλληνα που ζείς ,ζούμε, ζω???????????Ρε ξαναακούσατε για το πόρισμα ζορμπά?????????Αναρωτήθηκε κανείς τι έγινε με αυτό?ΟΟΟΧΧΙΙΙ ασχολούμαστε 5 μέρες τώρα με τα ζωνιανα.Πόσα χασίς δέντρα έχουν οι κριτική.ΣΤΑ @@ μου πόσα έχουν.Εμένα με νιάζει τα 12 χρόνια που πληρώνο ΙΚΑ τι θα γίνει και που πήγαν τα λεφτά μου.Όσο για πράσινους και μπλε που ανέφεραν κάποιοι που είναι οι ΝΔκράτες ενημερώνο τους αριανούς ότι τουλάχιστον εγώ όταν κάνω λάθος το βουλώνο ενώ εκείνη έχουν μεγάλο θράσσος να μιλάνε μετά απο 20 κατακλεψήματος των ταμείων και γενικά.Δεν μπορεί η οικονομία να έφτασε σε 3.5-4 χρόνια σε αυτό το σημείο.Οπότε ας σκέφτοναι πριν μιλάνε κάποιοι εξυπνάκηδες.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
πες τα ρε apoc που μας εχουνε αποβλακωσει εντελως οι παλιοκλεφτες που κυβερνανε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η μόνη διαφορά μεταξύ κομμάτων είναι το χρώμα και η ονομασία.Κατα τα άλλα είναι ίδιοι σε όλα μα σε όλα.Και ναι είμαι ΝΔ εκγενετής αν και έχω συγκενή στο πασοκ.Ο μόνος λόγος που ψήφισα ΝΔ ήταν γιατί πίστευα ότι του άξιζε μια ακόμα ευκαιρία.Την έχασε τουλάχιστον απο μένα.Οπότε ας μιλάμε εκτός συμφερόντον και κόμματον.Και αν θέλετε την γνώμη μου δεν πρέπει να μιλάει κανείς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Μόνο τα άλλα κόμματα που δεν τα έχουμε δει.Πάντος εγω προσωπικά τον Γ.Μανώλη τον παραδέχτηκα και τον θαυμάζω,αν το κάνει για δημοσιότητα η για ψήφους και δεν τα πιστεύει αυτά που λέει τότε τουλάχιστον απο μένα κέρδισε τον θαυμασμό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom