Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στην Κοζάνη και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βρω ts/cd στην Δυτική Μακεδονία ή εάν υπάρχουν πιάτσες. ευχαριστώ!
Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούριος στην Κοζάνη και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βρω ts/cd στην Δυτική Μακεδονία ή εάν υπάρχουν πιάτσες. ευχαριστώ!
Επειδή μάλλον δεν παίζει τίποτα στην περιοχή μπορεί κάποιος ενημερωμένος να με πει αν μπορώ να κλείσω ραντεβού για Κοζάνη με κάποια Τrans και να έρθει?
Επειδή μάλλον δεν παίζει τίποτα στην περιοχή μπορεί κάποιος ενημερωμένος να με πει αν μπορώ να κλείσω ραντεβού για Κοζάνη με κάποια Τrans και να έρθει?
όχι δεν υπαρχει τετοιο που ψάχνεις δυτικη μακεδονια, ή θα βρεις κανα πουστρακι σκετο ή θα κανεις πορνοεκδρομη θεσσαλονικη και θα σκασεις κανα 30 αρι σε ξενοδοχειο. σιγα μην ερθει τρανς από θεσσαλονικη στην κοζανη για 1 πελατη.
χωρια είναι τα μερη που δεν εχει πουτανες.
πολεις είναι τα μερη που εχουν πουτανες.
μητροπόλεις είναι τα μερη που εχουν και τραβεστί.
η κοντινοτερη μητροπολη στην κοζανη είναι η θεσσαλονικη, η κοζανη είναι απλα μια πολη.
και να λες και ευχαριστω που εχει και 2 ωραια στουντιο απεξω και ένα μπουρδελο. στα μεγαλύτερα γιαννενα ουτε από αυτά δεν εχει. ημουν 2 χρονια πτολεμαιδα ομοιοπαθών.
Η σεξοβόμβα ❤️❤️❤️❤️❤️Μαρίνα❤️❤️❤️❤️❤️, μια εκρηκτική καυλιάρα κρος σε τουρ Βέροια!! ✅Γυμνασμένη με βελούδινη κολάρα τούμπανο!! ✅Πληθωρικές σιλικονάτες βυζάρες!! ✅ Τσιμπουκοχειλάρες που προκαλούν ρίγη ηδονής!! Καύσωνας καύλας για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων για εσας αντράκια μου Μακεδόνες που...