Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ  ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μα δεν είναι Κυριακή σήμερα  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φαίνεται ότι νοιάζεσαι πολύ για το αγόρι σου, κι'αυτό από  μόνο του είναι μία καλή αρχή!

Ίσως με 1-2 ποτάκια να τον κάνεις να χαλαρώσει περισσότερο. Ίσως μεταξύ των δύο γύρων να του κάνεις λίγο μασαζάκι για να νοιώσει πιό άνετα, ίσως να μην βρίσκεστε κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα.

Όντως, αυτό που περιγράφεις, δεν είναι σύνηθες για τόσο νέο αγόρι.

Το σημαντικό όμως είναι, ότι είσαι δίπλα του, πρόθυμη να τον βοηθήσεις!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το θεμα ειναι ποσο κραταει την πρωτη φορα :s&m_2:αν κραταει 40λεπτο ,δευτερη δυσκολα :s&m_3:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πιθανόν είσαι μπάζο και μόλις φύγουν τα χοντράδια, το εργαλείο του αρνείται να συνεργαστεί.
δοκίμασε σιλικόνη στα βυζιά και ξαναέλα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
το θεμα ειναι ποσο κραταει την πρωτη φορα :s&m_2:αν κραταει 40λεπτο ,δευτερη δυσκολα :s&m_3:
Ταράχτηκα!!! πάω να πιο εσπρεσάκι να συνέλθω.Ακου τρίτη και τέταρτη φορά  
flower-033.gif

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ   ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Καλημέρα φιλτατη. Δεν μας δινεις λεπτομέριες οσο αφορα την 2η φορα. Δηλαδη τι του κανεις εσυ?
Πρεπει να δωσεις πληρες καταγραφη για να μπορέσουν οι ειδικοι να βοηθήσουν στο προβλημά σου!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
πιθανόν είσαι μπάζο και μόλις φύγουν τα χοντράδια, το εργαλείο του αρνείται να συνεργαστεί.
[size=10pt][size=10pt]δοκίμασε σιλικόνη στα βυζιά και ξαναέλα[/size][/size]
Ετσι οπως το είπες θα ερθει με τους κηδεμόνες της
:2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. είμαστε μαζί 2 χρόνια και περνάμε μια χαρα αν και δεν λείπουν οι μικροκαυγάδες... το πρόβλημα  μας ομως είναι πως αν και  ακόμα ο ένας ερεθίζει τον άλλον εκείνοσ μετά την 1η φορα που τελειώνει στη 2η αργεί παρα πολύ και τισ περισσότερεσ φορέσ δεν τα καταφέρνει, κουράζεται, τσαντιζεται και ξενερώνει... όσο για 3η ,4η φορά  κτλπ   ούτε λόγος... επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...οι πρώην μου δεν είχαν τέτοιο θέμα... μου αρέσει ομωσ που είμαστε μαζι γιατί περνάμε πολύ καλα και εμένα με ικανοποιεί.. δεν μου αρέσει όμωσ αυτόσ να μένει ετσι... Υπάρχει λοιπόν κάποιοσ σασ που μπορεί να με διαφωτίσει στο πώσ μπορώ να τον βοηθήσω??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
πηγαινε στο κιλιμαντζαρο κι φερε μου πουπουλα κοκκινου αετοπουλου 2 εβδομαδων και πουτσοτριχες του
θα το ρυθμισω

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το μουνι και το πριονι, οποιος δε το ξερει ιδρωνει.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.733
Πόντοι
216
Το μουνι και το πριονι, οποιος δε το ξερει ιδρωνει.

Το μουνί δεν είναι αρνί για να παίζει στα γρασίδια, το μουνί θέλει παιχνίδια και έναν μπούτσο με αρχίδια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και μόνο που είσαι πλάι του και θες να τον βοηθήσεις λέει πολλά.

Μήπως τον απασχολεί κάτι ;
Μήπως εργάζεται πολύ και κουράζεται ;
Μήπως τον πιέζεις κατά κάποιον τρόπο ;

Κοίταξε να χαλαρώσετε λίγο, αυτα τα πράγματα έρχονται μόνα τους.
Δεν πατάς ένα κουμπί και οκ. .......

Μπράβο σου όμως που ενδιαφερεσαι.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom