Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν ειμαι μεσα στις εκκλησιες τυπε για να ξερω τι κανουν ακριβως αλλα για να το λες ισως και να ισχυει δε ξερω.παντως αν το κανουν δε το κανουν τοσο φανερα οπως το ισλαμ.και δε το λεω αυτο για να υπερασπιστω την ορθοδξια.γραμενη την εχω καιρο τωρα
Φανερότα το κάνουν και το λένε. Αντίστοιχα δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά επίσημη μουσουλμανική εκκλησία που να ευλογεί όπλα και τρομοκράτες, εκτός βέβαι από εδάφη που ελλέγχουν τζιχαντιστές και Ταλιμπάν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στη σημερινή Ιταλία και Ευρώπη όμως, οι μετανάστες έρχονται όποτε τους αρέσει και όποτε θέλουν. Τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, πρώην κατάδικοι, πόρνες, ζητιάνοι, έμποροι ναρκωτικών, άτομα με μεταδοτικές ασθένειες. Δεν ελέγχεται το ιστορικό ούτε καν εκείνων που παίρνουν άδεια εργασίας. Από τη στιγμή που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή και ιατρική περίθαλψη, με επιβάρυνση των γηγενών. Εννοώ των Ιταλών φορολογουμένων. Λαμβάνουν ακόμη και ένα μικρό ποσό χρημάτων για τα τρέχοντα μικροέξοδά τους. Όσο για τους παράνομους μετανάστες, ακόμη κι αν απελαθούν επειδή έχουν διαπράξει κάποιο φριχτό έγκλημα, πάντοτε καταφέρνουν να επιστρέψουν. Αν απελαθούν ξανά, πάλι γυρίζουν πίσω. Φυσικά, για να διαπράξουν κι άλλα εγκλήματα. Και οι πολιτικοί μας δεν κάνουν τίποτε. Ανάθεμά τους! 

Δε θα ξεχάσω ποτέ τις διαδηλώσεις που έκαναν πέρυσι οι παράνομοι, κατακλύζοντας τις πλατείες μας για να απαιτήσουν με αυθάδεια άδειες παραμονής. (Οι περισσότεροι ανέμιζαν τις σημαίες της χώρας τους, ή κόκκινες σημαίες). Αυτά τα παμπόνηρα, παραμορφωμένα πρόσωπα. Αυτές οι υψωμένες γροθιές, έτοιμες να μας χτυπήσουν, εμάς τους γηγενείς, να μας κλείσουν σε καταυλισμούς. Αυτές οι κραυγές, που έφερναν στο νου τις κραυγές των οπαδών του Χομεινί στο Ιράν, του Μπιν Λάντεν στην Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Ιράκ, Σενεγάλη, Σομαλία, Νιγηρία κ.ο.κ...

.........................................

Αντίθετα, η Ιταλία είναι ένα πολύ παλαιό έθνος. Με εξαίρεση την Ελλάδα, θα έλεγα πως είναι το παλαιότερο της Δύσης. Η καταγεγραμμένη ιστορία της ξεκινάει πριν τρεις χιλιάδες χρόνια, όταν ιδρύθηκε η Ρώμη. Ή, καλύτερα, από την εποχή που οι Ετρούσκοι αποτελούσαν ήδη πολιτισμένη κοινωνία. Σ’ αυτές τις τρεις χιλιετίες, παρ’ όλη την εξάπλωση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, παρ’ όλες τις εισβολές που προκάλεσαν την Πτώση αυτού του εκπληκτικού επιτεύγματος, παρ’ όλες τις κατακτήσεις που μας είχαν διαμελίσει για πολλούς αιώνες, η Ιταλία δεν υπήρξε ποτέ έθνος μεταναστών. Δηλαδή, ένα μείγμα από φυλές, θρησκείες και γλώσσες. Ούτε αλλοιώθηκε η ταυτότητά της από τις επιδράσεις των κατακτητών της. Κανένα από τα ξένα έθνη που μας είχαν κατακτήσει και διαμελίσει (και Γερμανοί και Σκανδιναβοί και Ισπανοί και Γάλλοι και Αυστριακοί) δεν κατάφεραν να μεταβάλουν την οντότητά μας. Αντίθετα, εκείνοι απορροφήθηκαν από εμάς, σαν το νερό από το σφουγγάρι. …. Συνεπώς, η δική μας πολιτιστική ταυτότητα είναι ενιαία. Και, παρ’ όλο που περιέχει κάποια στοιχεία, που έχει απορροφήσει το σφουγγάρι (σκεφτείτε τις πολλές διαλέκτους μας, τις συνήθειές μας, την κουζίνα μας), ποτέ δεν υιοθέτησε συνήθειες του Μουσουλμανικού κόσμου. Με κανέναν τρόπο δεν έχει επηρεαστεί από αυτόν. Επίσης, για δυο χιλιάδες χρόνια, η ενότητά μας ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία που ονομάζεται Χριστιανισμός. Σε μια εκκλησία που ονομάζεται Καθολική Εκκλησία... Πάρτε εμένα σαν παράδειγμα. «Είμαι άθεη και αντικληρικών αντιλήψεων, δεν έχω τίποτε κοινό με την Καθολική Εκκλησία», δηλώνω πάντοτε. Κι αυτό είναι αλήθεια. Αλλά, ταυτόχρονα, είναι και ψέμα. Γιατί, είτε μου αρέσει είτε όχι, έχω αρκετά κοινά με την Καθολική Εκκλησία. Πιστέψτε με, γαμώτο! Πώς θα μπορούσα να μην έχω; Γεννήθηκα σ’ έναν τοπίο γεμάτο τρούλους εκκλησιών, μοναστήρια, Χριστούς, Μαντόνες, Αγίους, σταυρούς και καμπάνες. Οι πρώτες μελωδίες που άκουσα όταν γεννήθηκα ήταν οι μελωδίες από τις καμπάνες. Τι καμπάνες του Καθεδρικού της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε, που τον Καιρό του Αντίσκηνου, ο μουεζίνης προσβλητικά κατέπνιγε με τα δικά του Αλλάχ-ακμπάρ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με αυτή τη μουσική, με αυτό το τοπίο γύρω μου, με αυτή την Εκκλησία που την έχουν προσκυνήσει ακόμη και μεγάλα μυαλά, όπως ο Δάντης Αλιγκιέρι, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Γαλιλαίος Γαλιλέι. Μέσα από αυτήν έχω μάθει τι είναι γλυπτική, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, ποίηση και λογοτεχνία, καθώς και τι σημαίνει ο συνδυασμός της ομορφιάς με τη γνώση. Χάρη σ’ αυτήν άρχισα κάποτε ν’ αναρωτιέμαι τι είναι το Καλό και το Κακό, αν υπάρχει Θεός. Αν μας έπλασε Εκείνος, ή εμείς Εκείνον και αν η ψυχή είναι μια χημική ένωση που μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε εργαστήρια ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Και, μα τον Θεό...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι λες ρε παιδί μου πολύ σοβαρό αυτό !! Πόσο μαλάκας είσαι...Έλα καλύτερα Ελλάδα που δεν έχει κανένα τζαμί γιατί δεν το θέλουν οι ορθοδοξοφασίστες...

Θρακη, δωδεκανησσα που εχει αναγνωρισμένους μειονοτικους μουσουλμάνους, μια χαρα εχει τζαμια. Στην υπολοιπη ελλαδα γιατι να εχει για τα λαθρομουσλιμια τους αγαπητικούς των προοδευτικουληδων?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τι λες ρε παιδί μου πολύ σοβαρό αυτό !! Πόσο μαλάκας είσαι...Έλα καλύτερα Ελλάδα που δεν έχει κανένα τζαμί γιατί δεν το θέλουν οι ορθοδοξοφασίστες...

ποιός το είπε ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα τζαμί ?? Πολλά τζαμιά έχει για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα... ΠΟΛΛΑ βλάκα...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Φανερότα το κάνουν και το λένε. Αντίστοιχα δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά επίσημη μουσουλμανική εκκλησία που να ευλογεί όπλα και τρομοκράτες, εκτός βέβαι από εδάφη που ελλέγχουν τζιχαντιστές και Ταλιμπάν.
το κανει ρε τυπε.μεσω του δογματος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Θρακη, δωδεκανησσα που εχει αναγνωρισμένους μειονοτικους μουσουλμάνους, μια χαρα εχει τζαμια. Στην υπολοιπη ελλαδα γιατι να εχει για τα λαθρομουσλιμια τους αγαπητικούς των προοδευτικουληδων?
Τι ψηφίζεις τύπε ?

Επισκέπτης
Παπάδες έκαναν το διαφωτισμό ρε ούφο ??
Ψιτ, δε σε χαρακτήρισα........
Είπα εγώ ότι τον έκαναν οι παππάδες και η Ιερά Εξέταση;
Στη Δύση ξεκίνησε και αρκετοί λόγιοι του Βυζαντίου ταξίδεψαν τα χρόνια πριν την Άλωση και ξεκίνησε η Αναγέννηση. Η Δύση με τα όποια μείον της έφτιαξε τον πολιτισμό που απολαμβάνουμε κι όχι αυτά τα ζώα που εσύ υποστηρίζεις.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ποιός το είπε ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα τζαμί ?? Πολλά τζαμιά έχει για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα... ΠΟΛΛΑ βλάκα...
Ξέρεις πολλούς Έλληνες μουσουλμάνους πανηλίθιε ? Τούρκοι και Πωμάκοι υπάρχουν μόνο στη Θράκη!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ξέρεις πολλούς Έλληνες μουσουλμάνους πανηλίθιε ? Τούρκοι και Πωμάκοι υπάρχουν μόνο στη Θράκη!

Ελληνες το θρήσκευμα μουσουλμάνους αναγνωριζει η συνθηκη της γενευης, εκτος και θες κι εσυ να την αλλαξουμε σαν τον ερντογαν.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Μιλάω για επίσημη εκκλησία και όχι τι λέει και τι κάνει ο κάθε φονταμεταλιστής.
αφου το επισημο δογμα επιτρεπει τη σφαγη,δε χρειαζεται να το πει ο χοτζας ρε τυπε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

λες εεε ?? και αυτό τι είναι ρε βλάκα ??

assets_LARGE_t_183762_54155787.JPG

αυτό ??

http://[URL unfurl="true"]www.xanthi.ilsp.gr/cultureportalweb/upload_pictures/1192779039_6_min_%CE%9A%CF%81%20%CE%9C%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AD%20%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF%2061.jpg[/img[/URL]]

αυτό ??

[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c5/20120718_Kayali_Mosque_Komotini_Thrace_Greece_Panoramic.jpg

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.348
Πόντοι
506
ισχυει αυτο που σου ειπε ο τραμουντανα υπαρχουν πολλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

έλληνες μουσουλμάνοι είναι καθαρματάκι... σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις μουνόπανο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom